לאחר אירוע ה-Keynote, נכנסנו לסשן מרוכז בתחום החידושים בתחום המסכים לשנת 2013 עם מנהל השיווק האיזורי, Mr. Ivan Doubell.
במשפט אחד: טושיבה מהמרת בגדול על UHD!

השאלה היא מהם שאר הפרמטרים, עד שלא יודעים אותם UHD זה באזז שנועד למכור כמו FHD בזמנו.oferlaor כתב:השאלה כמה באמת אנשים להוטים לשים מסך UHD בבית.
נניח וזה היה במחיר שווה לכל נפש - אנשים כאן היו משדרגים בטירוף?...

כן, אבל כרגע מדובר במסכי COST NO OBJECT.MartinHSabag כתב:ממה שראיתי, כל מסכי ה-UHD לא הלכו אחורה מבחינת ניגודיות, בהירות ושאר הפרמטרים, ככה שזה לא שזה בא אחד על חשבון השני....
לא מדויק מרטין.MartinHSabag כתב:ממה שראיתי, כל מסכי ה-UHD לא הלכו אחורה מבחינת ניגודיות, בהירות ושאר הפרמטרים, ככה שזה לא שזה בא אחד על חשבון השני....

בקיצור, אם אתה לפני רכישת מסך פרמיום אתה נמצא בהתלבטות:MartinHSabag כתב:ההשוואה היא ללד היקפי בכל מקרה, כי FULL LED כרגע נמצא במעט מאוד מסכי פרימיום ואני לא רואה את זה מגיע ל-MASS MARKET בעתיד הקרוב....

זה המסך הבא שלך, או שאתה מחכה לOLED UHD?dor8 כתב:אור ,
ישנה עוד אופציה.. לרכוש את מסך הסמסונג 85 אינץ uhd ולהנות מכל העולמות.
הבעיה שצריך כיס עמוק מאוד בשביל זה.......

השאלה היא רק מה מעניין אותך או את הרוכש הפוטנציאלי.opv כתב:בקיצור, אם אתה לפני רכישת מסך פרמיום אתה נמצא בהתלבטות:MartinHSabag כתב:ההשוואה היא ללד היקפי בכל מקרה, כי FULL LED כרגע נמצא במעט מאוד מסכי פרימיום ואני לא רואה את זה מגיע ל-MASS MARKET בעתיד הקרוב....
1) לרכוש מסך FULL LED ללא UHD
2) לרכוש מסך UHD עם EDGE LED
אני לא בטוח שאופציה 2 תבטיח איכות תמונה טובה יותר....

אני אישית הייתי משווה את התמונה של זה מול התמונה של זה ואז מחליט, אם זה מתאפשר כמובן.MartinHSabag כתב:השאלה היא רק מה מעניין אותך או את הרוכש הפוטנציאלי.opv כתב:בקיצור, אם אתה לפני רכישת מסך פרמיום אתה נמצא בהתלבטות:MartinHSabag כתב:ההשוואה היא ללד היקפי בכל מקרה, כי FULL LED כרגע נמצא במעט מאוד מסכי פרימיום ואני לא רואה את זה מגיע ל-MASS MARKET בעתיד הקרוב....
1) לרכוש מסך FULL LED ללא UHD
2) לרכוש מסך UHD עם EDGE LED
אני לא בטוח שאופציה 2 תבטיח איכות תמונה טובה יותר....
האקסטרה ניגודיות ושחורים מול רזולוציה ותלת-מימד פאסיבי ללא איבוד רזולוציה. אני אישית הייתי הולך על השני. אבל זה רק אני....