שרשור תגובות: Toshiba World 2013: אירוע הפתיחה ה-Keynote

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

למאמר: Toshiba World 2013: אירוע הפתיחה ה-Keynote

תמונה
כמו בכל שנה, טושיבה מזרח אירופה והמזרח התיכון (מה שנקרא CSET Region, כלומר, מרכז, מזרח ודרום אירופה, וישראל בתוכה), עורכים את הכנס השנתי, בה הם מציגים לנציגים הרשמיים, יבואנים, מפיצים עיקריים וכמובן נציגי, העיתונות, את החידושים והתוכניות לשנה הקרובה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #2 

כתבה מעולה.
מעניין מה הסיבה לכך שהחברה זנחה את תחום התלת מימד ללא משקפים, היה לי תקווה (ואני מניח שלעוד רבים) כי למרות כל הקשיים בטכנולוגיה, איכשהו היא תצליח לפרוץ.

שימו לב להתרכזות לכיוון מסכים גדולים יותר, כמו 58", 65" ו- 84". יש לדעתכם מקום בסלון הישראלי למסכים בגודל 84"?

המסך הבא שלי חייב להיות UHD והתמחור המרומז של טושיבה יכול להפוך את זה למציאות.

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

תודה.

כששאלתי אותם על נושא התלת-מימד ללא משקפיים נעניתי כי תחום ה-3D בכלל הוא סוג של פיצ'ר של- Nice to Have אבל לא הכרחי וללא משקפיים מייקר את הייצור לרמה כזו שזה פשוט לא כלכלי כי אנשים לא מוכנים לשלם על התוספת הזו, שלא לדבר על הבעייתיות בזויות הצפייה, ה-crosstalk וכו'.
כמו שאמרתי כבר לא פעם, לדעתי, תלת מימד ללא משקפיים עד שלא יהיו מסכי 8K-12K זה לא פרקטי בעליל.

לגבי ה-UHD, אם חשבתי לשדרג את המסך שלי (55B7000 של סמסונג מלפני 4 דורות כולל דור F הנוכחי), אזי, נראה לי שגם אני אחכה ל-UHD בגודל 58" או 65". השידרוג הזה משמעותי יותר, לטעמי, ממה שאקבל בינתיים מ-SMART או תלת-מימד.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”