כמו בכל שנה, טושיבה מזרח אירופה והמזרח התיכון (מה שנקרא CSET Region, כלומר, מרכז, מזרח ודרום אירופה, וישראל בתוכה), עורכים את הכנס השנתי, בה הם מציגים לנציגים הרשמיים, יבואנים, מפיצים עיקריים וכמובן נציגי, העיתונות, את החידושים והתוכניות לשנה הקרובה.
כתבה מעולה.
מעניין מה הסיבה לכך שהחברה זנחה את תחום התלת מימד ללא משקפים, היה לי תקווה (ואני מניח שלעוד רבים) כי למרות כל הקשיים בטכנולוגיה, איכשהו היא תצליח לפרוץ.
שימו לב להתרכזות לכיוון מסכים גדולים יותר, כמו 58", 65" ו- 84". יש לדעתכם מקום בסלון הישראלי למסכים בגודל 84"?
המסך הבא שלי חייב להיות UHD והתמחור המרומז של טושיבה יכול להפוך את זה למציאות.
כששאלתי אותם על נושא התלת-מימד ללא משקפיים נעניתי כי תחום ה-3D בכלל הוא סוג של פיצ'ר של- Nice to Have אבל לא הכרחי וללא משקפיים מייקר את הייצור לרמה כזו שזה פשוט לא כלכלי כי אנשים לא מוכנים לשלם על התוספת הזו, שלא לדבר על הבעייתיות בזויות הצפייה, ה-crosstalk וכו'.
כמו שאמרתי כבר לא פעם, לדעתי, תלת מימד ללא משקפיים עד שלא יהיו מסכי 8K-12K זה לא פרקטי בעליל.
לגבי ה-UHD, אם חשבתי לשדרג את המסך שלי (55B7000 של סמסונג מלפני 4 דורות כולל דור F הנוכחי), אזי, נראה לי שגם אני אחכה ל-UHD בגודל 58" או 65". השידרוג הזה משמעותי יותר, לטעמי, ממה שאקבל בינתיים מ-SMART או תלת-מימד.