עוזב את עידן פלוס, מתחבר ליס.
אחרי יותר מ-3 שנים עזבתי את עידן פלוס.
זה התחיל בהיצע הממירים. רובם *** סיני גרוע, מעט *** סיני (או פולני נדמה לי) טוב.
די התגעגעתי לממיר ה-nowcom הישן שהיה לי אבל החברה עצמה כבר לא קיימת, חבל. היה להם מוצר טוב.
מעבר לכך המגורים בקרית אונו רק לימדו אותי שכל הפרעת קליטה שיכולה לקרות - באמת תקרה.
אילו תירוצים שמעתי. הקשר של משטרת מסובים מפריע, אתה נמצא בבקעה ולכן אין קליטה טובה ועוד. מעניין שכל הבעיות היו בשעות מאד מוגדרות במהלך היום (שמונה בערב עד אחת עשרה בלילה). שנים שברשות השניה ידעו ולא עשו כלום.
והקש ששבר אותי - העובדה שכל הרפורמה הזו תקועה. שלוש שנים וכל מה שהוסיפו זה ערוץ אחד מסכן (ערוץ טוב אבל עדיין רק אחד). החבילה הצרה היא בדיחה (גם נציגי יס הסכימו איתי) וכך מחוסר ברירה חוזרים ליס.
לפחות יש שם יותר מ-6 ערוצים ויש עם מי לדבר כשיש בעיות קליטה.
ותודה לעידן פלוס והרשות השניה שעשו הכל מנת שאחזור לשלם ליס.
זה התחיל בהיצע הממירים. רובם *** סיני גרוע, מעט *** סיני (או פולני נדמה לי) טוב.
די התגעגעתי לממיר ה-nowcom הישן שהיה לי אבל החברה עצמה כבר לא קיימת, חבל. היה להם מוצר טוב.
מעבר לכך המגורים בקרית אונו רק לימדו אותי שכל הפרעת קליטה שיכולה לקרות - באמת תקרה.
אילו תירוצים שמעתי. הקשר של משטרת מסובים מפריע, אתה נמצא בבקעה ולכן אין קליטה טובה ועוד. מעניין שכל הבעיות היו בשעות מאד מוגדרות במהלך היום (שמונה בערב עד אחת עשרה בלילה). שנים שברשות השניה ידעו ולא עשו כלום.
והקש ששבר אותי - העובדה שכל הרפורמה הזו תקועה. שלוש שנים וכל מה שהוסיפו זה ערוץ אחד מסכן (ערוץ טוב אבל עדיין רק אחד). החבילה הצרה היא בדיחה (גם נציגי יס הסכימו איתי) וכך מחוסר ברירה חוזרים ליס.
לפחות יש שם יותר מ-6 ערוצים ויש עם מי לדבר כשיש בעיות קליטה.
ותודה לעידן פלוס והרשות השניה שעשו הכל מנת שאחזור לשלם ליס.
תודה, אבל אני סיימתי עם הנסיונות.asaf23 כתב:חבל שלא ניסית את עמוס וניילסט....
פה לקנות ממיר אחר, שם להתקין אנטנה, די כבר.
נמאס מכל הפתרונות האלה שלא מסוגלים לתת מוצר כמו שצריך.
כבלים/לווין הם האופציה היחידה הראויה כיום עקב כל הדברים שכבר פירטתי.
למי שיש לוויין וטוב לו - מעולה, לי זה פחות מתאים לצערי.
בוודאי שלא ניתן להשוות.BreezeNET כתב:איך אפשר להשוות בן מוצר שעולה 200 ש"ח(עלות חד-פעמית) ומוצר שעולה מעל 3,500 ש"ח (בחישוב שנתי)?!...
זה כמו נסיעה באוטובוס מול רכב פרטי.
האוטובוס לא מגיע בזמן, לא עוצר בתחנה, אתה עומד כל הדרך ובדרך כלל מה שלוקח ברכב 30 דקות לוקח שעתיים בשני קווים באוטובוס. אבל היי - זה יותר זול מרכב אז איך אפשר להשוות?
אז כמו שהמדינה לא משקיעה באוטובוסים גם בעידן פלוס ההשקעה היא בדיחה ודוחפים אותנו לשלם למישהו אחר כי הדינה לא עושה מה שהיא צריכה בתמורה לאגרה.
ככה זה.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
במקרה שלי האוטובוס מגיע תמיד בזמן ועוצר בדיוק איפה שאני נמצא ואיפה שאני צריך לרדת, בכל מקרה אני יותר מסתמך על נסיעה בטרמפים (מוריד מהאינטרנט).
נ.ב. אני זוכר מקרה שחזר על עצמו כמה פעמים במהלך הנסיעה באוטובוס, הייתה איזו תחנה שהוא לא עצר בה וראיתי את האיש בתחנה קופץ ומנפנף לנהג שיעצור, אבל זה לא עזר והנהג המשיך בנסיעה ........ (כנראה בגלל שהוא נסע מהר מדי)
נ.ב. אני זוכר מקרה שחזר על עצמו כמה פעמים במהלך הנסיעה באוטובוס, הייתה איזו תחנה שהוא לא עצר בה וראיתי את האיש בתחנה קופץ ומנפנף לנהג שיעצור, אבל זה לא עזר והנהג המשיך בנסיעה ........ (כנראה בגלל שהוא נסע מהר מדי)
שמע, יש אנשים ברי מזל שהמשדר של עידן פלוס עובד טוב עבורם ויש לא מעט כאלה (תסתכל בפורום אחורה) שסובלים מהפרעות ערב ערב ויסבלו שוב בקרוב מכיוון שבגלל התאבכות הגלים בקיץ הקליטה אצלהם תהיה כמעט ולא קיימת בחודשים הקרובים.
אני רק הקדמתי תרופה למכה כי אחרי שלוש שנים של המתנה אני די בטוח שבתקופה הקרובה לא ישתפר דבר במערך הזה.
אני רק הקדמתי תרופה למכה כי אחרי שלוש שנים של המתנה אני די בטוח שבתקופה הקרובה לא ישתפר דבר במערך הזה.
אין לי על מה להתווכח.amitbak כתב:אצלי שנתיים ללא שום תקלה,מספיק לנו בהחלט
בשביל חדשות ועוד כמה תוכניות.
לדעתי כבלים או יס זה בזבוז מוחלט,מצטער על כל
השנים שהייתי מחובר אליהם....
אם הייתי כמוך, קולט מצויין בכל ימות השנה אזי יתכן שהייתי נשאר בעידן, אבל לצערי אני למוד ניסיון ורואה שאין כל שיפור במערך.
אני בפתח תקוה, ממש קרוב אליך.
בתחילה גם אני התלוננתי על קליטה גרועה, עד שהבנתי הסיבה.
אני מחובר לאנטנה בגג, עם מגבר בדרך.
כשנתתי לממיר לסרוק, הוא החל לסרוק קודם את התדרים (אפיק) מאיזור הצפון, ורק אח"כ את התדרים מאיזור המרכז.
בתחילה צפיתי בערוצים דרך התדרים מאיזור הצפון, והיו לי הפסקות קליטה.
כשהבנתי שקיימים מספר אפיקים, התחלתי לצפות רק בערוצים מהאפיק באיזור המרכז, ומאז אין הפסקות קליטה בכללל!
בתחילה גם אני התלוננתי על קליטה גרועה, עד שהבנתי הסיבה.
אני מחובר לאנטנה בגג, עם מגבר בדרך.
כשנתתי לממיר לסרוק, הוא החל לסרוק קודם את התדרים (אפיק) מאיזור הצפון, ורק אח"כ את התדרים מאיזור המרכז.
בתחילה צפיתי בערוצים דרך התדרים מאיזור הצפון, והיו לי הפסקות קליטה.
כשהבנתי שקיימים מספר אפיקים, התחלתי לצפות רק בערוצים מהאפיק באיזור המרכז, ומאז אין הפסקות קליטה בכללל!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני מאוד מתחבר לפותח השירשור. גם אני מבקעת אונו ועד לפני חצי שנה נתתי צ'אנס לעידן פלוס. שמחתי מאוד להתנתק מהוט ויס. אני לא צריך יותר מערוץ 2 ועשר. לפני חצי שנה חזרתי ליס אחרי שנה עם עידן פלוס ואני לא מתחרט על זה לרגע. למרות שניסיתי מספר ממירים, מספר אנטנות וחקרתי את הנושא בלי הפסקה, נושא הקליטה רק הלך והידרדר עם הזמן. כמובן שמשעות השיא הקליטה בגדה בצורה הכואבת ביותר.
בכל מקרה אני עם יס, משלם הרבה יותר מקודם, אבל כמו שאמרו פה, אני מקבל חוויה מצויינת בדמות ממיר מקליט מאוד מאוד חכם וקליטה מלאה בכל שעות היום. אני עדיין לא צופה בכל השטויות שיש במליון ערוצים שיש שם. ידעתי מראש שאני צופה רק בערוץ 2, ואם אני רוצה איזה סדרה אני מוריד.
בכל מקרה אני עם יס, משלם הרבה יותר מקודם, אבל כמו שאמרו פה, אני מקבל חוויה מצויינת בדמות ממיר מקליט מאוד מאוד חכם וקליטה מלאה בכל שעות היום. אני עדיין לא צופה בכל השטויות שיש במליון ערוצים שיש שם. ידעתי מראש שאני צופה רק בערוץ 2, ואם אני רוצה איזה סדרה אני מוריד.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
סיפורים מעניינים
ואני עוד זוכר שישבתי בכנס מקצועי של הרשות השניה לפני כשלוש שנים ובו התפאר מנכ"ל הרשות השניה: "שמערך הDTT בארץ, מובטח שיתן קליטה טובה עד רמת החדר ולא עד רמת הבניין כפי התקן האירופי"
כלומר שברוב המוחלט של המקרים לא יהיה צורך באנטנה חיצונית
אבל בארץ כמו בארץ.
ואני עוד זוכר שישבתי בכנס מקצועי של הרשות השניה לפני כשלוש שנים ובו התפאר מנכ"ל הרשות השניה: "שמערך הDTT בארץ, מובטח שיתן קליטה טובה עד רמת החדר ולא עד רמת הבניין כפי התקן האירופי"
כלומר שברוב המוחלט של המקרים לא יהיה צורך באנטנה חיצונית
אבל בארץ כמו בארץ.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.