המלצה לטלויזיה פלאזמה
-
justdifferent
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום,
אשמח אם מישהו ימליץ לי על טלויזיה לסלון, מרחק צפיה כ 3 מטרים.
אחרי חיפוש והשוואה שעשיתי הגעתי להחלטה שאני רוצה את הדגם של פאנסוניק P50ST50 אבל כשהתחלתי לחפש את הדגם בחנויות בארץ גיליתי את מה שגם הרוב כותבים בשרשורים ברשת שאומרים כי אי אפשר להשיג אותה בארץ.
אז הייתי רוצה לשמוע אילו עוד טלויזיות נמצאות באותה הרמה.
תודה.
אשמח אם מישהו ימליץ לי על טלויזיה לסלון, מרחק צפיה כ 3 מטרים.
אחרי חיפוש והשוואה שעשיתי הגעתי להחלטה שאני רוצה את הדגם של פאנסוניק P50ST50 אבל כשהתחלתי לחפש את הדגם בחנויות בארץ גיליתי את מה שגם הרוב כותבים בשרשורים ברשת שאומרים כי אי אפשר להשיג אותה בארץ.
אז הייתי רוצה לשמוע אילו עוד טלויזיות נמצאות באותה הרמה.
תודה.
-
justdifferent
-
- חבר שרק התחיל

עוד פרטים
תקציב: בתחום ההגיוני, עד כמה שניתן להגדיר תחום הגיוני לטלויזיה לבית. 2000 מעט מדי? 10000 הרבה מדי? אולי באזור ה 6000 פלוס מינוס עוד 1000.מקרנסקי כתב:מבחינת עלות-איכות
ps51e550 samsung
(יעזור אם תרשום תקציב, ואם אפשר תמהיל צפיות - hd sd וכו')...
תמהיל צפיות היום מתחלק לדעתי ל 75% מהזמן לצפייה בשידורי SD ואילו 25% הנותרים בצפייה בתכני HD.
יש ילדים קטנים בבית ובעתיד הקרוב ייתכן והתמהיל ישתנה ויגדל קצת לטובת ה HD.
דבר נוסף שרציתי בטלויזיית פלאזמה זה הפילטר למניעת השתקפות. הקיר שעליו תותקן הטלויזיה הינו קיר דרומי ומימינו חלון מרפסת שמש לצד מזרח. מאחר ומרבית שעות הצפיה בטלויזיה בשעות אחה"צ/ערב לא צפוייה שמש ישירה על טלויזיה. במקרה כזה, האם אפשר להסתפק בפלאזמה ללא פילטר למניעת השתקפות?
Re: עוד פרטים
אולי בעצם led ?justdifferent כתב:תקציב: בתחום ההגיוני, עד כמה שניתן להגדיר תחום הגיוני לטלויזיה לבית. 2000 מעט מדי? 10000 הרבה מדי? אולי באזור ה 6000 פלוס מינוס עוד 1000.מקרנסקי כתב:מבחינת עלות-איכות
ps51e550 samsung
(יעזור אם תרשום תקציב, ואם אפשר תמהיל צפיות - hd sd וכו')...
תמהיל צפיות היום מתחלק לדעתי ל 75% מהזמן לצפייה בשידורי SD ואילו 25% הנותרים בצפייה בתכני HD.
יש ילדים קטנים בבית ובעתיד הקרוב ייתכן והתמהיל ישתנה ויגדל קצת לטובת ה HD.
דבר נוסף שרציתי בטלויזיית פלאזמה זה הפילטר למניעת השתקפות. הקיר שעליו תותקן הטלויזיה הינו קיר דרומי ומימינו חלון מרפסת שמש לצד מזרח. מאחר ומרבית שעות הצפיה בטלויזיה בשעות אחה"צ/ערב לא צפוייה שמש ישירה על טלויזיה. במקרה כזה, האם אפשר להסתפק בפלאזמה ללא פילטר למניעת השתקפות?...
לא שהפלזמה הזו משתקפת במיוחד, אבל צפייה אחה''צ-ערב (והקיץ מתקרב, שקיעת החמה תתאחר..) בעייתית
וכדי לקבל את מלוא התמורה עבור הפלזמה, חייב לצפות באור נמוך (טבעי או מלאכותי) תאורה מעומעמת משהו
וכן, הפלזמה שציינתי לא מצטיינת בשידורי ה-sd המזוויעים - בינוני למדי, לעומת פלזמות אחרות
כך שפה אתה מפסיד
ובכלל, עם תקציב של 6-7k ישנן אופציות אחרות, שבמקרה שלך עדיפות.
האם יש בעיה עם מסכי led ?
ד.א.
ילדים ופלזמה לא הולך ביחד
זו דעתי האישית, כמובן..
-
justdifferent
-
- חבר שרק התחיל

עוד לא הלכתי לראות ממש טלויזיות אבל מאחר ואני לא יכול מכל מיני סיבות להרשות לעצמי לטייל ימים ולילות בחנויות, ניסיתי לכוון את עצמי קודם כל בעזרת גוגל.
מקריאה והשוואות של תכונות, בחרתי שחשוב לי צבע שחור וזוויות צפייה גדולות. כדי להתגבר על ההחזרים רציתי טלויזיה עם פילטר. כמו שכתבתי קיר הסלון דרומי והחלון של הסלון מזרחי ככה שבעת שקיעה אין שמש ישירה.
נכון שאני לרוב רואה שידורי SD אבל אני גם רוצה להנות שכשאני כן צופה בשידור HD.
אז מה בוחרים? ולמה לדעתך ילדים ופלאזמות לא הולך ביחד? וטלויזיות LEDכן הולך?
בתקציב שלי, אילו אופציות אחרות עדיפות? אני מניח שהתכוונת ל טלויזיות LED.
ואם אני רוצה להשאר בתחום הפלאזמות בכל זאת, אז אני מבין שאני צריך למתוח את הארנק, אני צודק?
מקריאה והשוואות של תכונות, בחרתי שחשוב לי צבע שחור וזוויות צפייה גדולות. כדי להתגבר על ההחזרים רציתי טלויזיה עם פילטר. כמו שכתבתי קיר הסלון דרומי והחלון של הסלון מזרחי ככה שבעת שקיעה אין שמש ישירה.
נכון שאני לרוב רואה שידורי SD אבל אני גם רוצה להנות שכשאני כן צופה בשידור HD.
אז מה בוחרים? ולמה לדעתך ילדים ופלאזמות לא הולך ביחד? וטלויזיות LEDכן הולך?
בתקציב שלי, אילו אופציות אחרות עדיפות? אני מניח שהתכוונת ל טלויזיות LED.
ואם אני רוצה להשאר בתחום הפלאזמות בכל זאת, אז אני מבין שאני צריך למתוח את הארנק, אני צודק?