ביטול ROAMING בחו"ל
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
שלום חברים.
בקרוב אני טס לתאילנד לשבועיים, פעם שעברה שהייתי שם עם הגלקסי 2 שלי שכחתי לבטל את גלישה הסלולרית והמכשיר "אכל" לי את ה PRE-PAID SIM המקומי שרכשתי בקצב מסחרר. כרגע אני עם הנקסוס 4 ורוצה לדעת אלו אופציות בדיוק לבטל על מנת שהמכשיר לא יגלוש סלולרית (למעט WIFI כמובן).
בקרוב אני טס לתאילנד לשבועיים, פעם שעברה שהייתי שם עם הגלקסי 2 שלי שכחתי לבטל את גלישה הסלולרית והמכשיר "אכל" לי את ה PRE-PAID SIM המקומי שרכשתי בקצב מסחרר. כרגע אני עם הנקסוס 4 ורוצה לדעת אלו אופציות בדיוק לבטל על מנת שהמכשיר לא יגלוש סלולרית (למעט WIFI כמובן).
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
אני לא תמיד אהיה מחובר ב WIFI וכאשר אני לא אני רוצה לוודא שהמכשר לא ינסה להתחבר לאינטרנט שלא יצרוך לי מה PRE PAID SIM. פעם שעברה שכחתי לבטל את האופציה וגמרתי SIM שהיה אמור להחזיק שבוע בכמה שעות.
אני מניח שצריך לבטל את הטפציה שנקראית DATA ENABLED?
אני מניח שצריך לבטל את הטפציה שנקראית DATA ENABLED?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כשאתה עם PREPAID SIM מקומי אתה בעצם לא ב-ROAMING...
אתה צריך לבטל לגמרי את הגלישה הסלולרית.
אתה צריך לבטל לגמרי את הגלישה הסלולרית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
יש הגדרה ספציפית לroaming ואפשר גם לבטל mobile data לחלוטין - בצע את שתי ההגדרות וטוס בראש שקט.
אם אתה רוצה גם לוודא שאתה לא גולש על רשת סלולרית, אתה יכול להוריד ווידג'ט כמו 3Gwatchdog שתספור את התעבורה - אם היא שונה מ-0 כנראה שאתה גולש.
אם אתה רוצה גם לוודא שאתה לא גולש על רשת סלולרית, אתה יכול להוריד ווידג'ט כמו 3Gwatchdog שתספור את התעבורה - אם היא שונה מ-0 כנראה שאתה גולש.