חווית שימוש ושירות רעה - אלקטרה בר

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
amit_a פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

החלטתי לאחרונה לרכוש בר מים והיום בבוקר הגיע המתקין עם המכשיר,

לאחר כשעה שהמכשיר עבד לפתע הוא שבק חיים והמסך המתקדם שלו כבר לא מראה שום חיווי וכרגע הוא מתפקד על השיש כפסל סביבתי ובשום פנים ואופן לא מוכן למלא לי כוס מים קרים/ חמים...

כמובן שהרמתי טלפון מיד לשירות הלקוחות, האזנתי לג'ינגל שמציין כי אלקטרה זכתה בפרס על השירות הטוב ביותר, לחצתי בנתב 2 על מנת להגיע לשירות לקוחות לרוכשי בר המים ולאחר המתנה לא קצרה ענתה לי נציגה וכאשר שטחתי בפנייה את האמור לעיל אמרה לי שלא הגעתי לשירות לקוחות של בר המים (למרות שזה מה שבחרתי בנתב!) ושהיא תעביר את הטלפון שלי ו"יחזרו אליך", כאשר שאלתי מתי ואמרתי שאני רוצה להחזיר את המכשיר (מזל שיש חודש ללא התחייבות) היא אמרה עוד היום.

כאשר התקשרתי שוב ב1730 לשירות לברר למה עדיין לא חזרו אלי (השיש שלי קטן יחסית ולמרות שהובטחת לי בהזמנה שזה בר המים הכי קטן בשוק הוא ממש לא כזה...) מסתבר שהם עובדים עד 1600 ואף אחד לא טרח לחזור אלי למרות הבטחת הנציגה...

מסקנות:

1. בר המים שלהם כנראה לא הכי מוצלח ואמין אם אחרי כשעה בלבד הוא הפסיק לעבוד
2. בר המים שלהם הוא לא הכי קטן מבין ברי המים הקיימים בשוק
3. לא ברור לי למה אלקטרה זכתה בפרס על השירות הטוב ביותר ואם כן אז מצבנו עגום...

שירות_אלקטרה
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 132
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שלום amit_a,

שליחה #2 

חשוב לנו לבדוק את המקרה שאתה מתאר ולטפל בפנייתך באופן מלא.
נודה אם תשלח לנו את פרטיך באמצעות הטופס שבקישור המצורף ואנו ניצור איתך קשר בהקדם.

בברכה,
שירות אלקטרה
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online

amit_a פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

התקשרתי אליכם לפחות ארבע פעמים לבקש להחזיר את המוצר ובכל שיחה הובטח לי שיחזרו אלי מקשרי לקוחות בקרוב ועד עתה אף אחד לא חוזר ממש בושה.

מילוי הטופס ששלחת לא יעזור זה בדיוק כמו להתקשר למוקד שירות הלקוחות שממילא מפנה אותי למכירות מכיוון שהם אחראים על ביטולי עסקה והם ממילא לא יכולים לעזור כי הם אומרים שזה קשרי לקוחות,

בקיצור אם לא יתקשרו אלי לתאם את לקיחת המכשיר היום אני פשוט אניח אותו מחוץ לדלת ואבטל את עסקת האשראי.

שירות_אלקטרה
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 132
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

עמית,
אנחנו כאן כדי לעזור.
אנא שלח את פרטיך בטופס ונדאג ליצור איתך קשר עוד היום ולטפל בפנייתך בצורה מלאה.
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”