רמקול שופרי.
שלום.
במזגרת לימודי עיצוב , אני עוסק בפרוייקט של עיצוב רמקול.
הרמקול יהיה רמקול שופרי , 2WAY ככל הנראה מורכב מתיבה אקוסטית ושופר בנפרד (לא בקופסה עצמה אלא חיצוני).
חשוב לי להדגיש שהפרוייקט מתמקד בעיצוב , שהוא העיקר והמשנה הוא הסאונד . למרות זאת כאודיופיל אני מאוד מעניין שהתוצאה הסופית תשמע טוב ככל האפשר .
מי מכם שיכול לעזור לי בבחירת אלמנטים לרמקול שופרי או בעל ניסיון עם בניית רמקולים שופריים , אשמח לכל עזרה.
הרמקול יהיה מדפי , עניין הגודל נתון למשחק אך אין לי כוונה לעצב מפלצת ריצפתית.
נ.ב.
אני נמצא בחילופים באירופה לעוד מספר חודשים ....
תודה רבה.
עמרי.
במזגרת לימודי עיצוב , אני עוסק בפרוייקט של עיצוב רמקול.
הרמקול יהיה רמקול שופרי , 2WAY ככל הנראה מורכב מתיבה אקוסטית ושופר בנפרד (לא בקופסה עצמה אלא חיצוני).
חשוב לי להדגיש שהפרוייקט מתמקד בעיצוב , שהוא העיקר והמשנה הוא הסאונד . למרות זאת כאודיופיל אני מאוד מעניין שהתוצאה הסופית תשמע טוב ככל האפשר .
מי מכם שיכול לעזור לי בבחירת אלמנטים לרמקול שופרי או בעל ניסיון עם בניית רמקולים שופריים , אשמח לכל עזרה.
הרמקול יהיה מדפי , עניין הגודל נתון למשחק אך אין לי כוונה לעצב מפלצת ריצפתית.
נ.ב.
אני נמצא בחילופים באירופה לעוד מספר חודשים ....
תודה רבה.
עמרי.
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
אתה לא רוצה לבנות רמקול שופרי, אלא רמקול מדפי עם טוויטר שופרי - יש הבדל. זה למה ההמלצה של יאיר לא תקפה במקרה הזה, שכן מדובר על רמקולים עם דרייבר פולריינג' בתיבה שופרית מאד גדולה.
אם אתה רוצה שהעסק יראה יפה אתה תצטרך להוציא $$$. בנוסף, עדיף לחפש קיט מוכן, כי לתכנן רמקול מ 0 זה לא משהו שאתה רוצה להסתבך איתו.
אם אתה רוצה שהעסק יראה יפה אתה תצטרך להוציא $$$. בנוסף, עדיף לחפש קיט מוכן, כי לתכנן רמקול מ 0 זה לא משהו שאתה רוצה להסתבך איתו.
ואתה מתכוון לתכנן את השופר בעצמך? אלו בדר"כ מתוכננים קודם במחשב ועל ידי בעלי ניסיון, זה לא מקום ל DIY. ישנם כמובן מלא שופרים מוכנים לקניה, אבל עושה רושם שזה לא מה שאתה מחפש.לצרוך העניין עומדת לרשותי סדנה ומגוון ציוד שמאפשר לי ליצור חלקים רבים....
עם קרוסאובר/עיבוד מתאים, כמעט כל טוויטר קיים יכול לעבוד בשופר. האם אתה יודע לתכנן קרוסאובר שיתאים לסיפור? לאיזה וופר אתה רוצה לשדך אותו? האם המערכת תהיה אקטיבית או פאסיבית?אני כן מחפש דריבר לטוויטר שופרי אם למשיהו יש רעיון כל שהוא?...
אישית אני חושב שעדיף לך ללכת על קיט מוכן, ולבנות לו תיבה שחיצונית תראה מיוחד. זה גם יחסוך לך את הסיפור של תכנון הקרוס. ברמקולים רגילים לא הייתי ממליץ על זה, אבל עם טוויטרים שופריים העסק הרבה פחות משפיע.