הפניית הקדמיים, המלצות לעומת המציאות
היי,
בחוברת שהגיעה עם הקדמיים KEF IQ70 מצוייר שיש לסובב את הרמקולים שיביטו אל הצופה, בזווית פנימה.
לעומת זאת, ברוב התמונות שאני רואה של מע' של חברים פה, הזוג הקדמי מיושרים ופונים קדימה, כמו הטלוויזיה, ולא לכיוון הצופה.
על מה אתם ממליצים ולמה?
בחוברת שהגיעה עם הקדמיים KEF IQ70 מצוייר שיש לסובב את הרמקולים שיביטו אל הצופה, בזווית פנימה.
לעומת זאת, ברוב התמונות שאני רואה של מע' של חברים פה, הזוג הקדמי מיושרים ופונים קדימה, כמו הטלוויזיה, ולא לכיוון הצופה.
על מה אתם ממליצים ולמה?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זה עניין של ניסוי ותהייה, וזה תלוי גם בצרכים שלך.
אצלי הפניה של בערך 15 מעלות פנימה עזרה למקד את הבמה הקדמית באופן משמעותי. כמו-כן, מבחינה אקוסטית יש לי חלון ויטרינה גדול ביציאה למרפסת על כל קיר ימין של הסלון, כך שייתכן שהפניה פנימה של הרמקול הימני הקדמי עוזרת גם מהבחינה הזאת...
אצלי הפניה של בערך 15 מעלות פנימה עזרה למקד את הבמה הקדמית באופן משמעותי. כמו-כן, מבחינה אקוסטית יש לי חלון ויטרינה גדול ביציאה למרפסת על כל קיר ימין של הסלון, כך שייתכן שהפניה פנימה של הרמקול הימני הקדמי עוזרת גם מהבחינה הזאת...
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
כל מקרה לגופו וזה מאוד תלוי כמה רחוקים הרמקולים מקירות צדדים.
הפניה של הרמקול פנימה מקטינה את הפגיעה וההחזרה בקירות צדדיים.
אם הקירות הצדדיים רחוקים יש לזה פחות השפעה.
הפניה של הרמקול פנימה מקטינה את הפגיעה וההחזרה בקירות צדדיים.
אם הקירות הצדדיים רחוקים יש לזה פחות השפעה.
No place like home.......... Theater
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
איך מתייחסים לסוגיה עם רמקולים שהמיד והטוויטר ניתנים לכיוונון נפרד מיחידות הבאס?
האם ״הכנסת״ יחידות הבאס נחוצה גם כן או שמספיק לכוון רק את החלק העליון?
802 matrix , אני מניח שלא סתם הם מורכבים מיחידות נפרדות..
802 matrix , אני מניח שלא סתם הם מורכבים מיחידות נפרדות..
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
באמת שאין צורך בהמלצות, פשוט תעשה מה שנשמע/נראה לך הכי מוצלח.על מה אתם ממליצים ולמה?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
במקרה שמדובר בקרבה לקיר, הטיית האלמנטים הגבוהים צריכה להספיק.ishaked כתב:איך מתייחסים לסוגיה עם רמקולים שהמיד והטוויטר ניתנים לכיוונון נפרד מיחידות הבאס?
802 matrix , אני מניח שלא סתם הם מורכבים מיחידות נפרדות.....
במקרה שמדובר בקרבה לחלון ויטרינה, בהחלט ייתכן שיהיה ערך מוסף גם להטיית האלמנטים הנמוכים.
בכל מקרה כמו שנאמר לעיל ע"י כמה חברים (כולל עבדך הנאמן), הכי טוב פשוט לנסות ולשמוע בעצמך מה הכי טוב לך...