שלום,
אני מחפש שלט למחשב מדיה סנטר (מארז nsk2480) שיעבוד לרוב עם xbmc או MCE של WIN7 חשוב שהשלט ידע גם להדליק ולכבות אותו.
יתרון (אם נכנס בתקציב) אם הוא יוכל גם לשלוט על ה TV שלי (סמסונג) ו\או על הממיר עידן+.
התקציב הוא 300-400 ש"ח.
קראתי קצת על הנושא בפורום וראיתי שיש מספר אופציות,
-imon vfd
-Logitech Harmony
-שלט מיקרוסופט mce
איזה מהם לדעתכם היא האופציה הטובה בשבילי? והאם יש צורך לקנות מקלט IR בנפרד מעבר לשלט?
תודה רבה.
המלצה על שלט ל media center
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
האופציה הכי טובה כיום לדעתי זה שלט תואם MCE IR. יש רבים כאלה. הערכות האלו כוללות מקלט IR שאתה מחבר ב-USB למחשב.
היום כמעט כל לוח אם מאפשר הפעלה מהשלט ממצב Sleep ו-Hibernate, ויש גם כאלה המאפשרים ממצב כיבוי מלא.
לוג'יטק הרמוני זהו שלט אוניברסלי כללי בפני עצמו ולא ערכת שליטה מרחוק למחשב.
אתה יכול לאפסן בארון את השלט המקורי מערכת ה-MCE IR, ולהשתמש בשלט אוניברסלי כמו ההרמוני במקומו, ואותו שלט אוניברסלי ישלוט לך גם על הטלוויזיה והממיר.
היום כמעט כל לוח אם מאפשר הפעלה מהשלט ממצב Sleep ו-Hibernate, ויש גם כאלה המאפשרים ממצב כיבוי מלא.
לוג'יטק הרמוני זהו שלט אוניברסלי כללי בפני עצמו ולא ערכת שליטה מרחוק למחשב.
אתה יכול לאפסן בארון את השלט המקורי מערכת ה-MCE IR, ולהשתמש בשלט אוניברסלי כמו ההרמוני במקומו, ואותו שלט אוניברסלי ישלוט לך גם על הטלוויזיה והממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבה על התשובה המפורטת.
אין יותר את השלט המקורי של מיקרוסופט MCE? לא הצלחתי למצוא אותו בשום מקום אלא רק תואמים כל מיני.
מה היתרון של imon vfd הכל כך מהולל פה בפורום?
הסדרה של ההרמוני מאוד יקרה, אז כניראה אקנה בשלב ראשון שלט לא אוניברסלי ואז בעתיד אולי אקנה ההרמוני שישתמש במקלט IR של השלט הראשון.
אין יותר את השלט המקורי של מיקרוסופט MCE? לא הצלחתי למצוא אותו בשום מקום אלא רק תואמים כל מיני.
מה היתרון של imon vfd הכל כך מהולל פה בפורום?
הסדרה של ההרמוני מאוד יקרה, אז כניראה אקנה בשלב ראשון שלט לא אוניברסלי ואז בעתיד אולי אקנה ההרמוני שישתמש במקלט IR של השלט הראשון.