הDUNE עולה הרבה יותר מ1000 שקל כך שנראה לי שאוותר עליו.
הA400 קראתי עליו גם ביקורות של משתמשים לא הכי טובות שגם בו יש כמה דברים שלא עובדים כמו שצריך, אבל אם זה מה שיש כרגע אז נראה לי שאלך על הA400...
רוב הסיכויים שאקנה היום... רק שעכשיו אני מגלה שאין סטרימר נורמלי לתלת מימד בכולם יש תקלות חחח
אני שוב חושב אולי לקנות את האקסטרימר פרודיג'י ופשוט לא לעשות לו עדכוני קושחה בכלל - אז הוא יעבוד טוב?
באקסטרימר הנוכחי שלי עשיתי עדכון קושחה רק פעם אחת כדי לתקן משהו שלא עבד ומאז לא עשיתי שום עדכונים, עדיף כל עוד שהכל עובד תקין לא לגעת
עוד אופציה,
כשכתבתי את הסקירות למקרנים, השתמשתי בסטרימר של HIMEDIA לניגון 3D.
ממה שהבנתי הוא לא ממש מצליח לנגן בלו ריי 3D דרך הרשת, אבל בניגון מדיסק קשיח הוא היה יציב מאוד ולא היו לי שום טענות.
לא הייתי מציע לך לגעת במוצר של XTREAMER ולו מחמת חוסר התמיכה שלהם למוצרים .
אני אומר את זה בתור אחד שחיכה לפרודיג'י כ-7 חודשים ולבסוף התאכזב ורכש מוצר של פופקורן A300 ומרוצה היום .
מעריך שה-A400 יהיה לך הכי מתאים בתקציב (גם DUNE מןמלץ אם כי קנפוג ה-JUKE BOX של הדגמים הקודמים היה קצת מסורבל) .
נראה לי שהDUNE עדיף, על כל השאר יש דיווחים על תקלות שונות או דברים שלא עובדים פיקס. ג'וק בוקס, לא כל כך מעניין אותי כי אני לא משתמש בזה בXTREAMER הרגיל שיש לי בבית.
גם אני משתמש באקסיטרימר sidewinder3 ומקרן תלת מימד. מבחינת תקציב הוא עולה אפילו קצת פחות מפרודיג'י וזהה לו לחלוטין בנושא ה3D.
עד כה, מאוד מרוצה מהתפקוד שלו בניגון סרטי 3D ובכלל.
אמליץ לך כמו שהמליצו לי, תשאר על גרסה 3.0.5.
ה-A400 לא מסוגל לנגן בצורה סבירה תכנים דרך רשת (גם אם כרגע אין צורך זו תכונה מאוד חשובה)
גם בחיבור דרך USB היו לא לא מעט תקיעות.
כמו כן הוא לא מציג תפריטים לבלו-ריי מלא (אצלי זה מאוד חשוב כי אני צופה לא מעט בהופעות)
שורה תחתונה - אם הכוונה להשתמש בו גם להזרמה של תכני דו-מימד הייתי הולך על מוצר אחר.
להבנתי אתה מרוצה מהסטרימר הקיים ולכן אני מציע לך לבצע משהו דומה למה שאני עושה.
להשתמש בסטרימר הקיים להזרמה של דו-מימד (אצלי מדובר ב-C200) ולהשתמש ב-A400 לתלת מימד בלבד.