1-ברור לי שהרסיבר בחנות הוא מנוטרל מבחינת זה ששומעים רק סטריאו וזהו,אין טרבל בס או כל דבר אחר של תוכנה..
השאלה היא: כשאני שומע בבית אני מפעיל את האודיסי שזה לא רלוונטי לשאלה וכן שתי פונקציות נוספות
=MUSIC OPTIMIZER
DYNAMIC EQ
אני מנחש מה ששתי הפונקציות עושות אבל בכל מקרה הם גורמים לרמקולים להישמע יותר טוב.
השאלה הראשונה-אשמח לשמוע בעד ונגד הרעיון שאני אפעיל את 2 הפונקציות הללו בבחינת הרמקולים בחנות
השאלה השניה-לבקש לשמוע את הרמקולים בלי סאב וופר או עם סאב כמו שיש לי? כי בכל מקרה אין חיתוך ב80 ברסיבר וגם הסאב בעצם יפריע לי לשמוע את הרמקולים בצורה נקיה וברורה.
נראה לי שלגבי השאלה השניה אני מנחש את התשובה-לשמוע בלי סאב וופר-אשמח לשמוע גם פה בעד ונגד.
תודה מראש.
2 שאלות על שמיעת רמקולים בחנויות
-
royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
האופטימייזר בסה"כ מנסה לשפר איכות של קבצי MP3, והאקולייזר מבוסס על הכיול האוטומטי של אודיסי.
בכל מקרה, מכיוון שהאקוסטיקה בחנות שונה מהאקוסטיקה אצלך בבית, עדיף לדעתי פשוט לשים את הרסיבר על PURE AUDIO בלי שום גימיקים ולשמוע את הרמקולים עם הגברה "עירומה".
בכל מקרה, מכיוון שהאקוסטיקה בחנות שונה מהאקוסטיקה אצלך בבית, עדיף לדעתי פשוט לשים את הרסיבר על PURE AUDIO בלי שום גימיקים ולשמוע את הרמקולים עם הגברה "עירומה".