מה צריך לבדוק לפני קניית דונגל ל DTT
שלום,
אני מחפש דונגל DTT לא יקר באיביי.
השימוש העיקרי: לפעמים הילדים (הקטנים) רוצים לראות איזו תוכנית מהמיטה דרך הטאבלט.
בד"כ התוכניות האלה משודרות באינטרנט בשידור ישיר ואז אין בעיה.
אבל קורה שהתכנית לא משודרת באינטרנט, אז חשבתי שיהיה לי במגירה דונגל DTT בדיוק למקרים כאלה, לשימוש פעם בחודש אולי.
ראיתי באיביי כל מני דגמים בזול, אני מעוניין לקנות את הכי טוב שיש עד 50 ש"ח.
השאלה איך יודעים שזה מתאים לשידורים בארץ ואם יש עוד איזה פרמטר.
לפי מה שהבנתי צריך שיהיה עם MPEG-4. אם למשל זה עובד לפולין זה גם יעבוד בוודאות בישראל ?
תודה למשיבים
השימוש העיקרי: לפעמים הילדים (הקטנים) רוצים לראות איזו תוכנית מהמיטה דרך הטאבלט.
בד"כ התוכניות האלה משודרות באינטרנט בשידור ישיר ואז אין בעיה.
אבל קורה שהתכנית לא משודרת באינטרנט, אז חשבתי שיהיה לי במגירה דונגל DTT בדיוק למקרים כאלה, לשימוש פעם בחודש אולי.
ראיתי באיביי כל מני דגמים בזול, אני מעוניין לקנות את הכי טוב שיש עד 50 ש"ח.
השאלה איך יודעים שזה מתאים לשידורים בארץ ואם יש עוד איזה פרמטר.
לפי מה שהבנתי צריך שיהיה עם MPEG-4. אם למשל זה עובד לפולין זה גם יעבוד בוודאות בישראל ?
תודה למשיבים
כן, יש עוד פרמטר(ים), כמו שזה יעבוד עם ה- Tablet.
ז"א שיהיו הדרייברים המתאימים ועוד כל מיני kernel modules (לדוגמא, אם מדובר במערכת הפעלה כמו Linux).
ושתהיינה אפליקציות שתומכות בכך.
אם תפרט מעט יותר על הטאבלט וגרסת מערכת ההפעלה אולי יהיה אפשר לעזור יותר.
ז"א שיהיו הדרייברים המתאימים ועוד כל מיני kernel modules (לדוגמא, אם מדובר במערכת הפעלה כמו Linux).
אם תפרט מעט יותר על הטאבלט וגרסת מערכת ההפעלה אולי יהיה אפשר לעזור יותר.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
יש לי בבית 3 טאבלטים שונים: Samsung 5110, Asus TF300T ועוד אחד קטן יותר ideatab a2109a.שלגון כתב:כן, יש עוד פרמטר(ים), כמו שזה יעבוד עם ה- Tablet.
אם תפרט מעט יותר על הטאבלט וגרסת מערכת ההפעלה אולי יהיה אפשר לעזור יותר....
(לא קניתי את כולם
כמו כן, יש גם 2 PC.
הדונגל יכול להיות בשימוש אקראי בכל אחד מהם.
אנדרואיד, אם כך (איזה גרסאות?). אני מציע לך לחפש קצת בגוגל. יש מוצרים תואמים. אני הייתי שואל בפורומים שמתמחים ב- android. כשהחיפוש מתחיל להתכנס, הייתי מוודא גם מול היצרן אם זה אפשרי.gilg7 כתב:יש לי בבית 3 טאבלטים שונים: Samsung 5110, Asus TF300T ועוד אחד קטן יותר ideatab a2109a.שלגון כתב:כן, יש עוד פרמטר(ים), כמו שזה יעבוד עם ה- Tablet.
(לא קניתי את כולם)
כמו כן, יש גם 2 PC.
גיל...
ואל תשכח לחזור לספר לנו מה קנית ואיך זה עובד.
בהצלחה.
שלגון, אני מבטיח לעדכן אחרי הקניה.שלגון כתב:אנדרואיד, אם כך (איזה גרסאות?). אני מציע לך לחפש קצת בגוגל. יש מוצרים תואמים. אני הייתי שואל בפורומים שמתמחים ב- android. כשהחיפוש מתחיל להתכנס, הייתי מוודא גם מול היצרן אם זה אפשרי.gilg7 כתב:יש לי בבית 3 טאבלטים שונים: Samsung 5110, Asus TF300T ועוד אחד קטן יותר ideatab a2109a.שלגון כתב:כן, יש עוד פרמטר(ים), כמו שזה יעבוד עם ה- Tablet.
(לא קניתי את כולם)
כמו כן, יש גם 2 PC.
גיל...
ואל תשכח לחזור לספר לנו מה קנית ואיך זה עובד.
בהצלחה....
אכן פרסמתי את השאלה בפורום אנדרואיד של iAndroid.
אבל מה לגבי השאלות של התאמת ה DTT לארץ ? זה לא קשור למערכת ההפעלה.
איך יודעים שזה מתאים לשידורים בארץ ?
אתה במקרה יודע ?
MPEG-4, או אם לדייק MPEG-4 AVC (הידוע גם כ- H.264) לוידאו ו- HE-AAC v2 לאודיו.gilg7 כתב: אבל מה לגבי השאלות של התאמת ה DTT לארץ ? זה לא קשור למערכת ההפעלה.
איך יודעים שזה מתאים לשידורים בארץ ?
אתה במקרה יודע ?...