LUXMAN PD-284

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 738 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שליחה #1 

מבקש המלצתכם על פטיפון,LUXMAN PD-284 מישהו מכיר ? איך סאונד ,מכנית?
נפלתי שבי בגלל ה''look''[img2=550x412]http://cgim.audiogon.com/i/rv/s/f/1084995193.jpg[/img2]

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

את ה"הגבהה" שיש לו בד"כ רואים בפטיפונים יקרים ועפ"י עדויות של פורומים של אודיופילים, זה מפחית את הזעזועים.
אני אנצל את הת'רד ואשמח אם מישהו ישפוך קצת אור בנושא!
סה"כ המכשיר נראה מעניין.

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #3 

היה פטיפון שכזה ביד 2 לפני כחודש כולל טייפ דק של לקסמן ורסיבר של לקסמן וכולל רמקולים מדפיים של טאנוי מרקורי והכל ב 500 ש''ח.
תעשה חיפוש אולי זה עדיין שם.
נ.ב את הרסיבר והטייפ הייתי משליך לפח,הם מהסדרה האומללה של החברה.

Rozshay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

אני זוכר שהמחיר היה 1300 לכל החבילה ולא 500,

אני אוהב את הפטיפון הזה, לגבי הסאונד קשה לי לדעת מאחר שעברתי (שינמכתי) מפטיפון יקר יותר ובעל ראש עוד יותר יקר ל284 עם ראש בסיסי
מכאנית הפטיפון שקט, הזרוע עושה רושם סבירה ובעלת משקל בינוני , הכל על פניו נראה יציב וטוב ועושה רושם שהמכשיר אמין מאוד. הוא חצי אוטומאטי עם כפתור מתחת לביטול.
בנוסף יש לו כפתור למעבר בין 33\45 וכמו כן שליטה על המהירות,
המנגנון של הרמת הזרוע בסוף התקליט עובד בשיטה שאינה אמורה לפגוע בביצועי הזרוע, יש מידע באינטרנט אני לא זוכר אותו והוא לא מעניין אותי

בשורה התחתונה
בזמנו רכשתי אותו ב1000 ש"ח, ובשבילי הוא היה שווה כל שקל

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

500 ש''ח ,אני דיברתי בזמנו עם הבחור שקיבל את המערכת בירושה מהסב,הוא מתגורר בקרית שלום ת''א.

Rozshay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

צירוף מקרים נדיר, או שהבחור מהמודעה למטה רכש ב500 ומוכר ב1300

בכל מקרה ההודעה שאני ראיתי
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.ph ... 713bc53727
גם פטיפון PD284, גם רסיבר של לקסמן, וגם טייפ של לקסמן,
1300 ש"ח, מהישוב קדימה\צורן,

חבל שפיספסתי את המודעה המקורית, 500 ש"ח זאת עיסקה לא רעה בכלל במידה והציוד שמור ותקין

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

לגמרי לא צירוף מקרים...זכותו של הרוכש לדרוש כטוב בעיניו.

Rozshay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

בוודאי, ולא טענתי אחרת.
בהצלחה וחג שמח

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #9 

איזה פטיפון יפה (Y) . גם בעיני הוא מאוד מוצא חן. אומרים עליו שהוא בערך ברמה של טכניקס SL-12XX ושהוא מאוד אמין וקל לכיוון. מדובר בפטיפון עם הנעה ישירה (לכן קל להשוות לטכניקס) וגם כאן נשמע כאילו היצרן התגבר יפה על הבעיות שסוג הנעה כזו יוצרת. Luxman בדרך כלל מספקים סחורה מצויינת. הדגם הספציפי הזה דווקא נחשב אצלהם ל-mid-fi אך מכיוון שבכל זאת מדובר ב-Luxman זו רמה גבוהה של פטיפון. הפטיפון כולל חיישן אופטי שמזהה את מיקום הזרוע מבלי ליצור עימה מגע פיזי וכבר ציינו כאן שאפשר לכבות את המכניזם החצי-אוטו' בכלל. העיצוב - מדליק! יש הרבה אלקטרוניקה בפטיפון הזה...

נ.ב. השימוש, כמו כאן, בתמונה, שאינה תמונה של המוצר שלך, במודעת מכירה, והנסיון ליצור את הרושם כאילו מדובר במוצר המוצע למכירה - הוא פסול, לא אתי, ובמדינות מסויימות גם לא חוקי. באופן אישי מאוד מרגיז אותי שעושים את זה וממש לא משנה בכמה מוכרים. זו פרקטיקה של נוכלים ושל דגנרטים חסרי בושה ומדובר בהונאה.
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 29/06/2014 21:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 738 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שליחה #10 

נ.ב. השימוש, כמו כאן, בתמונה, שאינה תמונה של המוצר שלך, במודעת מכירה, והנסיון ליצור את הרושם כאילו מדובר במוצר המוצע למכירה - הוא פסול, לא אתי, ובמדינות מסויימות גם לא חוקי. באופן אישי מאוד מרגיז אותי שעושים את זה וממש לא משנה בכמה מוכרים. זו פרקטיקה של נוכלים ושל דגנרטים חסרי בושה ומדובר בהונאה.
...
אבל הקונה המאושר מקבל טפ במתנה!!!

הריחוק הגיאוגרפי של מקום מגורי ומוכרים מן הסוג שהזכרת ,מונעים ממני לקנות דרך לוחות.
אם אני קונה,אז זה אצל מיודענו בצפון הרחוק, שם ראיתי את הלוקסמן.
חייב להחליף את גרוטאת הפלסטיק שיש לי בתור פטיפון!(למרות שראיתי בלוח המדובר,פטיפון כמו שלי העומד למכירה בתור ''פטיפון וינאז' נדיר של סוני'' בכמעט אלף שקל?!?!?! :)

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”