חיבור סאב אקטיבי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
יניב74 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי מחבר סאב אקטיבי magnum ps12-200, הסאב עבד מצוין אצלו. חיברתי אליו את שני הרמקולים הקדמיים ואת שני האחוריים ואת הסנטר השארתי מחובר לרסיבר. בסאב יש שני כניסות line in ימנית ושמאלית. אך אני חיברתי עם כבל rca אחד מהרסיבר לאחת מהכניסות בסאב. הסאב לא משדר לרמקולים וישנו המהום ללא הפסקה ואני שומע רק מהסנטר. האם ישנה בעיה באופן החיבור שלי? או בכך שהשתמשתי בכבל rca פשוט ביותר? ניסיתי להחליף כבל ועדיין לא פוסק ההמהום ואין שידור לרמקולים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

מה ההגיון שהניע אותך לחבר כמו שחיברת ?

חבר את כל הרמקולים לרסיבר.

חבר כבל COAX אחד מיציאת הסאב ברסיבר לאחת הכניסות COAX בסאב.

בכדי שהרמקולים יעבדו אתה צריך לחבר לכל רמקול + ו - מהיציאה ברסיבר לסאב ומהסאב לרמקול, כלומר הסאב נמצא באמצע.

במידה ויש לך רסיבר קולנוע ביתי כל העסק מיותר לחלוטין. חבר כמו שהסברתי לך בהתחלה.

יניב74 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התשובה המהירה,אכן יש לי מגבר של הרמן avr 165 אז אני מניח שהתכוונת שאחבר מיציאת ה-pre out ברסיבר לאחד משני הכניסות בסאב וזהו? אז למה יש שני כניסות ימין ושמאל אם משתמשים רק באחת? מצטער על הבורות.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

משתמשים רק באחת כי הרמקולים שלך מחוברים לרסיבר. אם היית מחבר את הרמקולים לסאבוופר היית צריך סטריאו...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”