שימור בYES -ממיר טוטאל ב50שח?!! השתגעו על השכל!!!!
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שימור בYES -ממיר טוטאל ב50שח?!! השתגעו על השכל!!!!
נציגת שימור חמודה הציעה לי משהו מאוד מאוד "משתלם" ממיר טוטאל ב50שח לחודש!
וזה בגלל שאני לקוח 10 שנים שמשלם 600שח כל חודש!
מישהו מכיר מחיר יותר זול???
===============(כבר טופל הגענו להסדר מספק)========================
נציגת שימור חמודה הציעה לי משהו מאוד מאוד "משתלם" ממיר טוטאל ב50שח לחודש!
וזה בגלל שאני לקוח 10 שנים שמשלם 600שח כל חודש!
מישהו מכיר מחיר יותר זול???
===============(כבר טופל הגענו להסדר מספק)========================
נערך לאחרונה על ידי guyyg ב 20/03/2013 20:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני יודע שכשהייתי צריך לחדש מבצע לפני כמעט שנתיים, ב- 2 שיחות הראשונות הציעו לי מבצעים שהם למעשה לא היו כלל מבצעים.
בשיחה השלישית, אחרי שהראיתי עד כמה לא ניתן לעבוד עלי בעיניים עם מיצגי שווא של מבצע - פתאום צץ להם בדיוק עכשיו מבצע - שדווקא הביא להוזלה במחיר ולקבלת ממיר MaxHD/Total נוסף, במסגרת אותו מבצע, שדרך אגב yes המשיכו את תנאיו ללא תוספת תשלום גם לאחר שנה וחצי.
צריך להמשיך לנסות ולהראות להם שאתה קצת יותר חכם מהם ושאי אפשר לעבוד עליך.
עם זאת, כשעברתי דירה ורציתי עוד ממיר Max HD/Total (שלישי במספר) הם לא ירדו ולו לרגע מה- 50 ש"ח בחודש - כך שכנראה יש גבול למה שהם מוכנים לסבסד - אז בסוף לקחתי את ה- Zapper HD ועכשיו עם ה- Multiroom אפשר יהיה להקליט ולצפות גם בממיר הזה ללא צורך בעוד Total/HD.
בשיחה השלישית, אחרי שהראיתי עד כמה לא ניתן לעבוד עלי בעיניים עם מיצגי שווא של מבצע - פתאום צץ להם בדיוק עכשיו מבצע - שדווקא הביא להוזלה במחיר ולקבלת ממיר MaxHD/Total נוסף, במסגרת אותו מבצע, שדרך אגב yes המשיכו את תנאיו ללא תוספת תשלום גם לאחר שנה וחצי.
צריך להמשיך לנסות ולהראות להם שאתה קצת יותר חכם מהם ושאי אפשר לעבוד עליך.
עם זאת, כשעברתי דירה ורציתי עוד ממיר Max HD/Total (שלישי במספר) הם לא ירדו ולו לרגע מה- 50 ש"ח בחודש - כך שכנראה יש גבול למה שהם מוכנים לסבסד - אז בסוף לקחתי את ה- Zapper HD ועכשיו עם ה- Multiroom אפשר יהיה להקליט ולצפות גם בממיר הזה ללא צורך בעוד Total/HD.
אני משער ש YES עשו חושבים בקשר ללקוחות בלתי חוקיים שמשתמשים עם הממיר במקום אחר
ולכן או 50 שקל לחודש או שתתחבר לרשת הקווית החדשה שמחברת את כל הממירים למקליט
,כך לא תצטרך ממיר מקליט בכל חדר ואין סיבה .
נדמה לי בהוט זה 10 שקל לממיר מקליט נוסף !!! שכן כל הממירים החדשים באים עם מקום לדיסק קשיח .
ולכן או 50 שקל לחודש או שתתחבר לרשת הקווית החדשה שמחברת את כל הממירים למקליט
,כך לא תצטרך ממיר מקליט בכל חדר ואין סיבה .
נדמה לי בהוט זה 10 שקל לממיר מקליט נוסף !!! שכן כל הממירים החדשים באים עם מקום לדיסק קשיח .
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
סיכום הדברים עם YES:
2טוטאלים ב39 שח,כל אחד, מורידים את החיוב הקיים על המקס הקיים 10שח כל אחד. שזה יוצא 29שח לטוטאל. (כמו שאני משלם היום על ה2 שכבר יש לי)
עוד2 HD ב10 שח כל אחד, גם פה מורידים את החיוב על המקס הקיים ככה שזה יוצא אותו מחיר כאילו לא הוספתי כלום.
בסהכ הוספתי 58שח על הטוטאלים.
לגבי ההתקנה 160שח על 4הממירים,
החבילה נשארה אותו דבר, בסהכ מרוצה
דבר נוסף שהטכנאי אמר לי שתשתיות שלי ממש ישנות משנת 2001 וצריך להחליף אותם אז ישלחו לנו הביתה מפקח שיבדוק את זה.
עכשיו רק נשאר לחכות לממשק החדש והמולטי רום.
2טוטאלים ב39 שח,כל אחד, מורידים את החיוב הקיים על המקס הקיים 10שח כל אחד. שזה יוצא 29שח לטוטאל. (כמו שאני משלם היום על ה2 שכבר יש לי)
עוד2 HD ב10 שח כל אחד, גם פה מורידים את החיוב על המקס הקיים ככה שזה יוצא אותו מחיר כאילו לא הוספתי כלום.
בסהכ הוספתי 58שח על הטוטאלים.
לגבי ההתקנה 160שח על 4הממירים,
החבילה נשארה אותו דבר, בסהכ מרוצה
דבר נוסף שהטכנאי אמר לי שתשתיות שלי ממש ישנות משנת 2001 וצריך להחליף אותם אז ישלחו לנו הביתה מפקח שיבדוק את זה.
עכשיו רק נשאר לחכות לממשק החדש והמולטי רום.