Dune HD Lite 53D
שלום ברצוני לרכוש את הסטרימר הנ"ל ,עכשיו יש לי מספר שאלות. בעיקרון רציתי לקנות מוצר מבית Popcorn Hour אבל משום מה זה נעלם מן המדפים בארץ.
מספר שאלות לגבי הדגם Dune HD Lite 53D :
1.האם אתם ממליצים על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מ-dvico tvix hd n1,יש הפרס של 200 ש"ח בניהם לטובת ה-Dune.
2. האם הוא תומך בכתוביות בעברית ובשינוי של הכתוביות מבחינת גודל וFont?
3.איזה בעיות יש לו?
4.האם ניתן לראות Youtube דרכו?
5.האם ניתן לקלוט שידורי עידן+ דרכו?
6.איך מעדכנים אותו לגרסאת הקשוחה הכי עדכנית,האם זה דרך המחשב או דרך המכשיר עצמו ישירות? אשמח לסהבר מפורט.
7. איך ה-JukeBox,איך מתקינים אותו על המכונה הזו?
8. איך מתקינים את ה-HDD בתוך הדגם הזה,על איזה שני ברגים הם מדברים שיש להוציא?
אשמח למידע נוסף על המכונה הזו,כמו יתרונות וחסרונות,אני די חדש בתחום הסטרימרים ומעולם לא היה לי סטרימר.
9.איך מתפעלים את ה-JukeBox -Zappiti media center ,איך עושים לזה unlock? הוא מבקש קוד מסוים,מה זה??
מספר שאלות לגבי הדגם Dune HD Lite 53D :
1.האם אתם ממליצים על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מ-dvico tvix hd n1,יש הפרס של 200 ש"ח בניהם לטובת ה-Dune.
2. האם הוא תומך בכתוביות בעברית ובשינוי של הכתוביות מבחינת גודל וFont?
3.איזה בעיות יש לו?
4.האם ניתן לראות Youtube דרכו?
5.האם ניתן לקלוט שידורי עידן+ דרכו?
6.איך מעדכנים אותו לגרסאת הקשוחה הכי עדכנית,האם זה דרך המחשב או דרך המכשיר עצמו ישירות? אשמח לסהבר מפורט.
7. איך ה-JukeBox,איך מתקינים אותו על המכונה הזו?
8. איך מתקינים את ה-HDD בתוך הדגם הזה,על איזה שני ברגים הם מדברים שיש להוציא?
אשמח למידע נוסף על המכונה הזו,כמו יתרונות וחסרונות,אני די חדש בתחום הסטרימרים ומעולם לא היה לי סטרימר.
9.איך מתפעלים את ה-JukeBox -Zappiti media center ,איך עושים לזה unlock? הוא מבקש קוד מסוים,מה זה??
נערך לאחרונה על ידי Brk ב 16/03/2013 15:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא קיבלתי כלום.noam3039 כתב:שלחתי לך מידע בפרטי
האמת שאני לא יודע אם מותר לפרסם סיקרה ממקור אחר
עריכה
משום מה לשלוח הודעות למישתמשים חדשים
אי אפשר...
אם יש לאנשים פה המלצה על סטרימר בתג מחיר של עד 1000 ש"ח אשמח לסטרימטר אלטרנטיבי+ שם החנות שמוכרת אותו בישראל אחרת זה חסר טעם להמליץ על משהוא שלא ניתן להשיג פה. כן אני יודע שניתן להזמין מחו"ל אבל זה במחירים שלא משתלמים מבחינתי ברגע זה+כולל מכס ושאר הבלאגן.
BUMP.איפה עפר לאור קנה את האנטנה לעידן+ ואיך הוא התקין את זה ? ב-DUNE עצמו?
http://www.httv.co.il/article02732
http://www.httv.co.il/article02732
מובן בהחלט אבל הנושא הזה פתוח כבר 24 שעות!! ואין כלום אפילו לא תגובה אחת מסכנה שעוזרת. ככה מקבלים חבר חדש לקהילה?guyezra כתב:Brk,
מישהו פה עובד אצלך?
חוץ מזה זה פורום ולא צ'אט, לפעמים לוקח זמו עד שמישהו שיודע משהו רואה ועונה....
ותנמיך את הטונים שלך,כולה הודעה בפורום מה אתם יוצאים מגדרכם?? סה"כ לכתוב פסקה מסכנה כתגובה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
לא מבין על מה המהומה ? מדובר בנגן שכבר לא מיוצר זמן מה והוחלף על ידי ה 101 בזמנו וה 102 כעת.
לגבי עידן + קיים מתאם USB שלצערי לא מיובא יותר לארץ עקב מחיר גבוה מידי ,המחיר לצרכן היה מגיע ל 500 ש"ח לערך.
לגבי עידן + קיים מתאם USB שלצערי לא מיובא יותר לארץ עקב מחיר גבוה מידי ,המחיר לצרכן היה מגיע ל 500 ש"ח לערך.