הכוונה היתה להשאיר את סט הקליפש (החביב עלי מאוד כזכור) מקדימה לקולנוע ביתי (שיש להם גם סנטר תואם), ומאחור- לקנות זוג רמקולים שיתנו יותר אימג'ינג וכדומה להאזנות קריטיות, שכדי להאזין להם אשב בגבי לטלוויזיה.
לכן, משום שהקליפש עשו את העבודה מצויין, הם פשוט היו לא למכירה. לפני כחודש פרסמתי אותם, כי הגעתי למסקנה שהמערכת משמשת הרבה יותר למוזיקה מאשר לק"ב, אז אני מוכן להקריב אותם לשם כך.. אבל אז הגיע קצת כסף לרמקולים ולא הייתי חייב למכור אותם יותר. אז החלטתי שישארו במקומם, ואז אני לא צריך להתפשר לא במוזיקה ולא בק"ב.
לא הורדתי את המודעה, פשוט שכחתי מזה. ועכשיו, אחרי כחודש, מישהו מתקשר..
אמרתי לא שהם אינם למכירה יותר. הוא אמר שהוא רוצה אותם והתחיל לזרוק סכומים..
קיצר, אני בעלייהם החדשים של 4K ש"ח.. לא בלב שלם
בכל אופן, עכשיו העברתי את האחוריים- הפולק אודיו מוניטור 5- כקידמיים לק"ב (הם יצטרכו להסתדר עם סנטר של קליפש). הם עושים את העבודה היטב, אולם לא כמו הקליפש..
אבל, כאמור, המערכת היא הרבה יותר למוזיקה מאשר לק"ב, אז מתפשרים. למרות שהם בפירוש לא ירידה גדולה ברמה, ועם הסנטר הלא תואם אצטרך פשוט להסתדר. הוא לא מאוד שונה בחתימת הסאונד, והוא כבר השלישי שלי בטווח של שנה- שנתיים וקצת נמאס..
עושרי החדש אינו מרמז על כך שבכוונתי לפוצץ עכשיו 7K על רמקולים, ממש לא. זה לא מרגיש לי נכון עדיין (הרהורי כפירה..?
אבל לא נורא. אסתפק כרגע ברמקולים של 6K חדשים כפי שאני מכוון. לא חסרים טובים מאוד בתקציב הזה. כך אקנה רמקולים חדשים ומעולים ואשאר עם עודף ניכר, במקום עם חור בכיס.
ומחר, המבחן הביתי, בו ישתתפו הפיינליסטים (אלא אם שלושתם יתגלו כגרועים ואז אני ממשיך לחפש):
טוטם ארו
טריאנגל קומט ES
אודיו פיזיק יארה
Let the games begin !
שנה טובה!