תלת-מימד בפלזמה 65ST50

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Morters פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!
אני רכשתי לא מזמן את הטלוויזיה, ואני מאוד מאוד מרוצה!
האיכות מדהימה, וזה פשוט רמה אחרת ממה שהכרתי...

עכשיו לשאלתי, אני רוצה לראות 3D באיכות טובה, ובשביל זה אני מתכוון לרכוש את ה-DUNE 3D שעתיד להגיע.
יש לי כבלים של HDMI, ולהבנתי צריך כבלים של 1.4.
בררתי וראיתי שיש המון סוגי כבלים בטווחי מחירים הזויים (1000 שקל לכבל של מטר (!!!))
אחרי ההקדמה, רציתי לדעת איזה כבלים מומלץ לי לרכוש לתלת מימד? האם ההבדל בין 50 שקל לכבל HDMI ל-500 שקל כזה קריטי?!

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 513
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #2 

בטח! 1000 שקל לכבל דיגיטלי זה הגיוני - הוא מגיע עם בובת וודו שכשדוקרים אותה זה משפר את איכות התמונה! :lol:
ועכשיו ברצינות:
http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-HDMI-CA ... 3f17ce8dbc

הכבל הזה יעשה את העבודה. יש גם יותר בזול מהמזרח הרחוק אבל לפעמים מעצבן לחכות למשלוחים משם שיגיעו.
אגב אם אתה לא מתכוון להוריד בלוריי 3D מלא (40 ג'יגה בממוצע) אין לך מה להחליף כבלים - גם מה שיש לך יעבוד מעולה.
ואני גם מאמין שהסטרימר עצמו יגיע עם כבל בתקן 1.4 אחד אז רק תצתרך אחד מהרסיבר למסך.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

היום רוב הכבלים גם הכי פשוטים מגיעים כבר כ1.4. ולא אין הבדל בין כבל של 50 שקל לזה של 500. סך הכל הוא מעביר מידע דיגיטלי ואו שהוא עובד או שלא, אין מצב ביניים. יש הבדל בין איכות בניה וחומרים, על זה אני לא אתווכח אבל אם מישהו יגיד(בעיקר כאלה שמוכרים את הכבלים הללו) שיש שיפור בתמונה או בסאונד זה בעיקר כמו "פלאסיבו". הם רוצים להאמין שבגלל ששילמו 700 שקל על כבל שעולה לייצר אותו 100 שקל אז רואים ושומעים יותר טוב ולא תוכל לשכנע אותם אחרת.
נערך לאחרונה על ידי Hertz33 ב 16/03/2013 8:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
"על החתום...."

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6638
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 706 פעמים

שליחה #4 

שלאה קטנה להתעניינות אישית שלי :

מה מרחק הצפייה שלך בטלוויזיה 65 אינטש ?

שלח תגובה