עזרה בהחזרה לחיים של C-200
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הי לכולם,
זמן רב לא הייתי בפורום הזה - עסוק עד מעל הראש בצעצועים החדשים ממשפחת נקסוס ןאין בעיות עם ה- A210.
עכשיו חזרתי אחורה = קיבלתי את הC-200 של בני שלא היה בשימוש לפחות שנה לצורך שימוש בו בעיקר כנגן בלוריי אמיתי, אך הוא לא תקין.
לאחר ההדלקה, אין כלום בצג המכשיר ואין אות וידאו, לפחות חשמלית הוא מראה אותות חיים - הוצאת המגירה של הנגן בלוריי תקינה, רואים גישה לנגן וכן DOK וכן לרשת.
הנורית הירוקה בלוח האם דולקת.
ניסיתי את הרייכברי באמצעות הז'מפר במקום הנכון וחיבור קובץ האיכברי ב DOK - לא מצליח לקבל אות וידאו - למרות שלחצתי עשרות פעמים על כפתור "tv mode ".
אנא עזרה מאלו המומחים ב C200 ומקוה שאתם עוד משתמשים במכשיר הנהדר הזה וזוכרים איך מתגברים על התקלה הזאת.
מעבר לזה - האם ידוע על "מומחה ל נגני POPCORN" שמוכן להשמיש את המכשיר ואפילו בתשלום?
אשמח לקבל המלצה ודרך התקשרות - לא משנה מיקום בארץ.
זמן רב לא הייתי בפורום הזה - עסוק עד מעל הראש בצעצועים החדשים ממשפחת נקסוס ןאין בעיות עם ה- A210.
עכשיו חזרתי אחורה = קיבלתי את הC-200 של בני שלא היה בשימוש לפחות שנה לצורך שימוש בו בעיקר כנגן בלוריי אמיתי, אך הוא לא תקין.
לאחר ההדלקה, אין כלום בצג המכשיר ואין אות וידאו, לפחות חשמלית הוא מראה אותות חיים - הוצאת המגירה של הנגן בלוריי תקינה, רואים גישה לנגן וכן DOK וכן לרשת.
הנורית הירוקה בלוח האם דולקת.
ניסיתי את הרייכברי באמצעות הז'מפר במקום הנכון וחיבור קובץ האיכברי ב DOK - לא מצליח לקבל אות וידאו - למרות שלחצתי עשרות פעמים על כפתור "tv mode ".
אנא עזרה מאלו המומחים ב C200 ומקוה שאתם עוד משתמשים במכשיר הנהדר הזה וזוכרים איך מתגברים על התקלה הזאת.
מעבר לזה - האם ידוע על "מומחה ל נגני POPCORN" שמוכן להשמיש את המכשיר ואפילו בתשלום?
אשמח לקבל המלצה ודרך התקשרות - לא משנה מיקום בארץ.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אתה צריך ללחוץ על tv mode בתוספת מספר מ 1 עד 9 . לא מספיק לחיצה על tv mode בלבד.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

תודה על תגובתך.
אני לוחץ על הכפתור במכשיר ולא בשלט.
.השלט משום מה לא מפעיל כלום במכשיר רק ON - לא OFF ולא EJEC של מחיצת הנגן (עובד כן מהמכשיר עצמו), למרות שהסוללות חדשות ונדלק האור בשלט כול פעם שמפעילים אותו.
אם השלט לא מפקד - איזה לוח מספרים יש על המכשיר?
חשבתי שכפתור ה TV MODE מתפקד כהעברה בין מצבי הוידאו השונים שכול לחיצה משנה מצב בצורה מעגלית.
.השלט משום מה לא מפעיל כלום במכשיר רק ON - לא OFF ולא EJEC של מחיצת הנגן (עובד כן מהמכשיר עצמו), למרות שהסוללות חדשות ונדלק האור בשלט כול פעם שמפעילים אותו.
חשבתי שכפתור ה TV MODE מתפקד כהעברה בין מצבי הוידאו השונים שכול לחיצה משנה מצב בצורה מעגלית.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה אמור לראות את תוצאות הלחיצות על המסך רק שכרגע המסך לא מראה כלום.ami9 כתב:תודה על תגובתך.
חשבתי שכפתור ה TV MODE מתפקד כהעברה בין מצבי הוידאו השונים שכול לחיצה משנה מצב בצורה מעגלית....
במידה והמכשיר תקין לחץ בשלט על כפתור ובתוספת מספר מ 1 ועד 9. במידה והכל תקין באחת הלחיצות אתה תראה את תפריט הפופקורן על המסך ומשם תוכל כבר לבצע את כל ההגדרות שצריך בעזרת השלט.
לפני שאתה מתחיל בתהליך נתק את כבל החשמל למספר רגעים. חבר אותו ותדליק את המכשיר. לאחר ההדלקה תמתין כ דקה וחצי ולאחר מכן תתחיל בסידרת הלחיצות על השלט.
לגבי הצג של המכשיר. פתח אותו ותראה האם הכבל השטוח שמגיע מהתצוגה מחובר כמו שצריך ללוח האם. לי בזמנו התצוגה לא עבדה והתברר שהכבל לא ישב טוב בתוך התושבת שלו בלוח.
במידה ולא הולך ולמרות שכתבת שהתעסקת עם הגאמפרים בלוח תריץ חיפוש בגוגל תחת
How to recover Popcorn Hour C-200 from firmware update failure with fail-safe kernel?
זה יביא אותך לאתר של פופקורן תבחר בדגם c200 ותבצע אחד לאחד מה שכתוב שם.
בהצלחה
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

נחמד שאתה ממשיך לתמוך בי גם בשבת.
בצעתי במדוייק את כול ההנחיות שלך - נאדה - אין שינוי בכלום - לא במסך של המכשיר ולר במסך ה LCD.
גם בדקתי את החיבור ללוח האם - הכול תקין שם ומחובר פיקס.
נשארתי תקוע באותו מצב - מה עכשיו?
בצעתי במדוייק את כול ההנחיות שלך - נאדה - אין שינוי בכלום - לא במסך של המכשיר ולר במסך ה LCD.
נשארתי תקוע באותו מצב - מה עכשיו?
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 16/03/2013 10:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

צר לי ידידי מעבר לזה לא יכול לעזור.ami9 כתב:נחמד שאתה ממשיך לתמוך בי גם בשבת.
השארתי תקוע באותו מצב - מה עכשיו?...
ממה שאני יודע גם אין פה בארץ שרות תיקונים.
ניסית את ענין עדכון הקושחה ?
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

תודה רבה.
כן ניסיתי גם את פרוצדורה הכנסת הג'מפר וכול התהליך כפי שמוסבר פה:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... very_C-200
המצב לא השתנה ואין תגובת וידאו - באסה
המצב לא השתנה ואין תגובת וידאו - באסה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

רעיון אחרוןami9 כתב:תודה רבה.
המצב לא השתנה ואין תגובת וידאו - באסה...
נתק את כל ההתקנים שמחוברים, כלומר את כונן הבלוריי ואת התקן ה usb ותנסה שוב את התהליך. יתכן שאחד מהם תוקע אותו בדרך כלל זה הכונן והרד דיסק שמחובר.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

בדקתי עכשיו במדריך - בדיוק כמו שכתבת - רק יש תוספת
0= AUTO
משם:
Listed below are the remote control quick-access buttons for some of the common TV resolutions.
Quick-access button Video resolution
TV Mode -> 0 Auto (default)
TV Mode -> 1 Component/Composite NTSC 480i
TV Mode -> 2 Component/Composite PAL 576i
TV Mode -> 4 Component 720p60
TV Mode -> 5 Component 1080i60
TV Mode -> 6 Component 1080p60
TV Mode -> 7 HDMI/Component 720p60
TV Mode -> 8 HDMI/Component 1080i60
TV Mode -> 9 HDMI/Component 1080p60
כמובן ניסיתי גם אפס = נאדה.
0= AUTO
משם:
Listed below are the remote control quick-access buttons for some of the common TV resolutions.
Quick-access button Video resolution
TV Mode -> 0 Auto (default)
TV Mode -> 1 Component/Composite NTSC 480i
TV Mode -> 2 Component/Composite PAL 576i
TV Mode -> 4 Component 720p60
TV Mode -> 5 Component 1080i60
TV Mode -> 6 Component 1080p60
TV Mode -> 7 HDMI/Component 720p60
TV Mode -> 8 HDMI/Component 1080i60
TV Mode -> 9 HDMI/Component 1080p60
כמובן ניסיתי גם אפס = נאדה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום ami9
אם כל מה שיואב הציע לא עזר, אז כנראה שמדובר בתקלת חומרה.
יתכן שמדובר בספק כוח, ואז זה סיפור לא ממש יקר:
http://www.hometheater.co.il/vt183192
אבל זה כמובן הימור, כי יכול להיות שמדובר בבעיה אחרת לגמרי.
אם כל מה שיואב הציע לא עזר, אז כנראה שמדובר בתקלת חומרה.
יתכן שמדובר בספק כוח, ואז זה סיפור לא ממש יקר:
http://www.hometheater.co.il/vt183192
אבל זה כמובן הימור, כי יכול להיות שמדובר בבעיה אחרת לגמרי.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

הי bariko'
החשיבה הראשונה שלי הייתה באמת שמדובר בספק כוח - סה"כ המכשיר לא היה אצלי, אלא אצל בני והוא כבר לא זוכר את הנסיבות שהמכשיר הפסיק לעבוד.
בכול מקרה אם ההשערה היא ספק כוח - אז איך זה שהמכשיר מתפקד חשמלית ברמה סבירה כלומר:
בהדלקה: נדלקות הנורות האדומה והירוקה ומיד עובר למצב שהירוקה דלוקה קבועה והמכשיר לא מכבה את עצמו לבד.
שנית - ישנה מיד בהדלקה גישה לכונן הבלוריי והוצאת המחיצה מתבצעת היטב מכפתור הנגן עצמו ובנוסך ישנה לגישה לDOK - רואים הבהוב נורות הגישה וגם ישנה גישה כל הזמן לרשת מאחור.
כך שהסימנים האלו דווקא מראים שבחינה זאת -"ספק כוח" -יש תפקוד מצופה.
האפשרות היחידה מבחינת החומרה שאולי נפגע איזה אלמנט חומרתי האחראי על תצוגת המסך של המכשיר והוצאת אות הוידאו החוצה - לי אין שום ניחוש בכיוון.
אפשרות נוספת, הגיונית יותר מבחינתי, שכנראה השלט לא מוכר היטב על ידי המכשיר - הראיה כפתור OFF ו - EJECT לא מגיבים גם אחרי החלפת סוללות והשלט ממש קרוב למכשיר. באופ זה כול הפעולה של העברת מצבי הוידאו דרך השלט = פשוט לא מתבצעת !!!.
חבל שאין את האופציה הזאת בפנל המכשיר עצמו - כי לעיתים קרובות מאבדים או הורסים שלטים.
הרי יש בפנל מקש TV MODE - אז איפה המקשים של בחירת המספרים 0 -9 על המכשיר עצמו ולא השלט.
עשיתי נסיונות עם מקשי החצים על הפנל - גם לא עזר.
אולי יש מישהוא שמכיר את הפרוצדורה לשנות את מצבי הוידאו ולא דרך השלט !!!
החשיבה הראשונה שלי הייתה באמת שמדובר בספק כוח - סה"כ המכשיר לא היה אצלי, אלא אצל בני והוא כבר לא זוכר את הנסיבות שהמכשיר הפסיק לעבוד.
בכול מקרה אם ההשערה היא ספק כוח - אז איך זה שהמכשיר מתפקד חשמלית ברמה סבירה כלומר:
בהדלקה: נדלקות הנורות האדומה והירוקה ומיד עובר למצב שהירוקה דלוקה קבועה והמכשיר לא מכבה את עצמו לבד.
שנית - ישנה מיד בהדלקה גישה לכונן הבלוריי והוצאת המחיצה מתבצעת היטב מכפתור הנגן עצמו ובנוסך ישנה לגישה לDOK - רואים הבהוב נורות הגישה וגם ישנה גישה כל הזמן לרשת מאחור.
האפשרות היחידה מבחינת החומרה שאולי נפגע איזה אלמנט חומרתי האחראי על תצוגת המסך של המכשיר והוצאת אות הוידאו החוצה - לי אין שום ניחוש בכיוון.
אפשרות נוספת, הגיונית יותר מבחינתי, שכנראה השלט לא מוכר היטב על ידי המכשיר - הראיה כפתור OFF ו - EJECT לא מגיבים גם אחרי החלפת סוללות והשלט ממש קרוב למכשיר. באופ זה כול הפעולה של העברת מצבי הוידאו דרך השלט = פשוט לא מתבצעת !!!.
חבל שאין את האופציה הזאת בפנל המכשיר עצמו - כי לעיתים קרובות מאבדים או הורסים שלטים.
הרי יש בפנל מקש TV MODE - אז איפה המקשים של בחירת המספרים 0 -9 על המכשיר עצמו ולא השלט.
אולי יש מישהוא שמכיר את הפרוצדורה לשנות את מצבי הוידאו ולא דרך השלט !!!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה משתמש בשלט ה rf השחור או ה ir הכסוף ?ami9 כתב:הי bariko'
אולי יש מישהוא שמכיר את הפרוצדורה לשנות את מצבי הוידאו ולא דרך השלט !!!...
אני לא יודע מאיפה אתה אבל במידה ואתה יכול ורוצה להגיע להוד השרון אשמח לבדוק את המכשיר עם אחד השלטים שאין לך .יש לי את שניהם.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

ami9
נו טוב, אמרתי שמדובר רק בהשערה.
אבל סתם לידע כללי, כאשר ספק כוח תקול, זה לא בהכרח אומר שהמכשיר לגמרי לא פועל.
לפעמים זה יכול "רק" לגרום לתופעות בלתי רצויות, המשבשות את הפעולה התקינה.
לדוגמא אותו מקרה שדיווחתי עליו בלינק שצירפתי קודם.
אצלי יש בבית C-200, שעובד כשורה, מלבד העובדה שהתצוגה בחזית הסטרימר כבויה לגמרי!
נו טוב, אמרתי שמדובר רק בהשערה.
אבל סתם לידע כללי, כאשר ספק כוח תקול, זה לא בהכרח אומר שהמכשיר לגמרי לא פועל.
לפעמים זה יכול "רק" לגרום לתופעות בלתי רצויות, המשבשות את הפעולה התקינה.
לדוגמא אותו מקרה שדיווחתי עליו בלינק שצירפתי קודם.
אצלי יש בבית C-200, שעובד כשורה, מלבד העובדה שהתצוגה בחזית הסטרימר כבויה לגמרי!
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

מה הסיבה שהתצוגה בחזית הסטרימר כבויה ? אצלי גם קיים המצב הזה בנוסף לא מקבל את האות של הוידאו.
יכול להיות שמסך ה -LCD של הסטרימר פשוט שווק חיים ??
אין ספק שברגע שיהיה לי וידאו ל TV לא זקוק במסך הסטרימר (למרות שנחמד שיש)- כך המצב שלי ב A210 שהוא כמובן ללא מסך עצמי.
אין ספק שברגע שיהיה לי וידאו ל TV לא זקוק במסך הסטרימר (למרות שנחמד שיש)- כך המצב שלי ב A210 שהוא כמובן ללא מסך עצמי.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

למען האמת, אין לי מושג.
כפי שאתה אומר, כל עוד יש תצוגה על פני מסך הטלוויזיה, לא מפריע לי שמסך ה –LCD כבוי.
כפי שאתה אומר, כל עוד יש תצוגה על פני מסך הטלוויזיה, לא מפריע לי שמסך ה –LCD כבוי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש בשלט כפתור שמדליק ומכבה את התצוגה. (כל לחיצה עליו מנמיכה את הבהירות עד לכיבוי וחוזר חלילה). ממה שזכור לי גם על הפנל הקידמי יש כפתור, שעושה בדיוק את אותו הדבר.)ami9 כתב:מה הסיבה שהתצוגה בחזית הסטרימר כבויה ? אצלי גם קיים המצב הזה בנוסף לא מקבל את האות של הוידאו.
אין ספק שברגע שיהיה לי וידאו ל TV לא זקוק במסך הסטרימר (למרות שנחמד שיש)- כך המצב שלי ב A210 שהוא כמובן ללא מסך עצמי....
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

הי בוקר טוב לך,
אמת יש כפתור גם על הפנל - לחצתי 200 פעם - אין חזרה לחיים של מסך המכשיר.
יש לך במקרה הסבר מדוע יש (ליד כפתור הדיים הזה) על הפנל כפתור "tv mode" בלבד בלי מקשי מספרים שאפשר לקבוע את אות הוידאו - נראה לי מאד מוזר ?
נבדוק שאהיה אצלך-שיהיה לך שבוע אחלה.
אמת יש כפתור גם על הפנל - לחצתי 200 פעם - אין חזרה לחיים של מסך המכשיר.
יש לך במקרה הסבר מדוע יש (ליד כפתור הדיים הזה) על הפנל כפתור "tv mode" בלבד בלי מקשי מספרים שאפשר לקבוע את אות הוידאו - נראה לי מאד מוזר ?
נבדוק שאהיה אצלך-שיהיה לך שבוע אחלה.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

הורדתי את המדריך לסטרימר מהאתר ושם כותבים במפורש שכפתור TV MODE הוא כפתור שרק צריך ללחוץ עליו לחיצות רצופות עד קבלת הגדרת אות הוידאו המתאים - ללא שילוב עם מספרים.
עשיתי זאת עוד 200 פעם - אין תגובה בקבלת הוידאו על ה TV שלי.
ראה תמונה מצורפת.
סביר אם כך שיש לי בעיה לא פשוטה - אולי אפילו חומרתית.
ראה תמונה מצורפת.
סביר אם כך שיש לי בעיה לא פשוטה - אולי אפילו חומרתית.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הייami9 כתב:הורדתי את המדריך לסטרימר מהאתר ושם כותבים במפורש שכפתור TV MODE הוא כפתור שרק צריך ללחוץ עליו לחיצות רצופות עד קבלת הגדרת אות הוידאו המתאים - ללא שילוב עם מספרים.
ראה תמונה מצורפת.
סביר אם כך שיש לי בעיה לא פשוטה - אולי אפילו חומרתית....
צודק. אין לי הסבר. אבל כשתבוא נבדוק עם השלט השני אולי נפלאות הן דרכי ה C200
אפשרות נוספת לקבלת תמונה היא חיבור המכשיר למסך בכבל קואקס רגיל (כלומר העברת האות וידאו באופן אנלוגי וברמה נמוכה), במקום ב HDMI . אולי יציאת ה HDMI דפוקה.