internet explorer 10 על WIN7
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
כנ"ל, נראה ומרגיש אותו הדבר, אבל מאחורי הקלעים אמור להיות יותר בטוח
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
קשקשן. אתה סתם HATER.Lee כתב:אותו דבר, לא מורגש שום שינוי. מה שאומר שבזמן שלוקח לו להעלות אתר אחד, עם "אופרה" אני פותח 15 חלונות שונים...FIRE_WIRE כתב:לאלה שהתקינו , איך הוא בכלל ובהשוואה לקודמיו?......
agent__smithagent__smith כתב:קשקשן. אתה סתם HATER.Lee כתב:אותו דבר, לא מורגש שום שינוי. מה שאומר שבזמן שלוקח לו להעלות אתר אחד, עם "אופרה" אני פותח 15 חלונות שונים...FIRE_WIRE כתב:לאלה שהתקינו , איך הוא בכלל ובהשוואה לקודמיו?.........
אתה חוצפן! לקרוא לבנאדם "קשקשן" מבלי להכיר אותו לא מעיד על חוכמה רבה!
ולעניין: אם הייתי "HATER" כדבריך, לא הייתי טורח כלל להוריד את העדכון ל-IE10 ומבזבז יומיים על לבדוק אותו, מול דפדפנים אחרים בהם אני עושה שימוש. מה לעשות שאחרי בדיקה כזו, התוצאה היתה כפי שציינתי בהודעה הקודמת.
ואגב, על שני מחשבים אחרים, שלא משמשים בעיקר לגלישה, אני דווקא עושה שימוש כמעט בלעדי רק באינטרנט אקספלורר, בגלל תאימות טובה יותר לשניים-שלושה אתרים חשובים.
מקווה שתשכיל להבא להתנסח בצורה יותר מכובדת.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מצוער אבל לקפוץ ולהגיד מה שאמרת זה קישקוש או HATE. ומשפטים כאלה גורמים לי אנטגוניזם רציני שאני מגיב ככה.
אני יכול להראות לך מיליון אתרים שבהם זה עובד בדיוק אותו דבר, אחד לאחד.
ואני אומר את זה כאחד שמאחוריו יושב צוות QA שלם שכרגע בודק אתר בנק שמתעד לעלות לאוויר.
בודקים כל הדפדפנים - שלושת הגדולים לפחות IE CHROME FIREFOX ואני חושב מהשאר פה ושם.
אם היה כזה הבדל תאמין לי שהייתי יודע.
אז אל תעלב אבל זה פשוט לא נכון.
אני יכול להראות לך מיליון אתרים שבהם זה עובד בדיוק אותו דבר, אחד לאחד.
ואני אומר את זה כאחד שמאחוריו יושב צוות QA שלם שכרגע בודק אתר בנק שמתעד לעלות לאוויר.
בודקים כל הדפדפנים - שלושת הגדולים לפחות IE CHROME FIREFOX ואני חושב מהשאר פה ושם.
אם היה כזה הבדל תאמין לי שהייתי יודע.
אז אל תעלב אבל זה פשוט לא נכון.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
שוב אתה חוזר על הדברים הלא ממש חכמים שלך!agent__smith כתב:מצוער אבל לקפוץ ולהגיד מה שאמרת זה קישקוש או HATE. ומשפטים כאלה גורמים לי אנטגוניזם רציני שאני מגיב ככה.
...
אז אני אבהיר: לא "קפצתי" - את התגובה כתבתי אחרי 2 ימי התנסות.
"HATE" זה בטוח לא - אין לי שום אנטי (למרות שיש ביקורת) למיקרוסופט או מוצריה. למעשה חוץ ממחשב אחד שמריץ לינוקס, וסמארטפון עם אנדרואיד, כל שאר המחשבים מריצים Windows. כך שאני לא מבין את ההתעקשות הזאת שלך על "אנטי" מצידי.
זה שיש מאחוריך "צוות" כל-כך מפואר, שעמל ימים ולילות על בדיקות, ממש גרם לי להתרגש כרגע, עד כדי החסרת פעימה.
מה לעשות ש"הצוות" שלי כנראה פחות מפואר, אבל בנתונים היבשים של מחשבים שונים עם כושר עיבוד שונה, מהירות רשת שונה ועוד אלף ואחד פרמטרים משתנים בין הבדיקות שלך לשלי - סביר מעל הממוצע שהתוצאות שלנו יהיו שונות!!!
ובבדיקות שלי, האקספלורר של מיקרוסופט עדיין מזדחל, בטח שלעומת "אופרה". לא משנה מה מיקרוסופט יצהירו, וכנ"ל לא משנה מה התוצאות שקיבלת אצלך.
מקווה שהפעם הדברים ברורים.
ואה, כן, לא ממש נעלבתי...
מבחינת מהירות ציפיתי ליותר לאור ההצהרות של מייקרוסופט, ההבדל היחידי מבחינתי ואלי זה לא קשור דווקא לדפדפן שסוף סוף FLASH הפסיק לקרוס...
CHROME עדיין מהיר יותר (לפחות בשבילי).
חברים - את המריבות המטופשות תשאירו לאודיופילים בשרשוריהם!!!
אחד הדברים הטובים בפורום PC שהוא מלא באינפורמציה עניינית וריק מהתנצחויות חסרות תועלת על טעם ועל ריח (גם אם זה לא על טעם ועל ריח).
CHROME עדיין מהיר יותר (לפחות בשבילי).
חברים - את המריבות המטופשות תשאירו לאודיופילים בשרשוריהם!!!