עזרה בקניית HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ilanerukh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי שקראתי ביקורות טובות על ה-Arctic MC001, הגעתי למסקנה ש-HTPC זה המכשיר שאני מחפש - שילוב בין מחשב למזרימדיה. בגלל שהמכשיר יצא מהמלאי, חיפשתי מכשירים אחרים. נתקלתי בשני ה-HTPC הבאים באייבורי:
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8669
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8670

על פניו הם נראים מצוין. יש לי כמה שאלות:
א. האם המפרט המוצע שם יספיק לניגון חלק של סרטים כבדים ב-1080p, או שכדאי לשדרג את כרטיס המסך?
ב. האם ניתן במידת הצורך להפוך את המחשב לממיר של DVB-T, ולקלוט את הערוצים שמשרד התקשורת מציע?
ג. האם שלט מדיה סנטר (איפה מומלץ לקנות כזה?) יעבוד אליו, או שצריך להסתפק רק בשלט שבסמארטפון?
ד. האם יש מכשירים שהורכבו ע"י חברות דומות ל-Arctic, שמציעות חבילה של הכל כלול (שלט, DVD, בלוטות', DVB-T) במחיר דומה?

תודה לכל העוזרים!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

א. ינגן גם 1080P בלי בעייה.
ב. כן.
ג. כאמור, זה מחשב לכל דבר. אפשר לחבר אליו ערכה תואמת MCE IR ב-USB. הערכה כוללת מקלט. אפשר לקנות באייבורי (נקרא אצלם Xionite MCE), ואפשר גם לקנות באיביי דגמים זולים יותר.
ד. המעבדים בשני המחשבים האלה טיפה חזקים יותר מהארקטיק, בכ-15%. חסרון - אינם תומכים בפורמטי אודיו מתקדמים כמו DTS-HD. כן יש תמיכה בפורמטי האודיו DTS ו-DD, וכמובן גם בסטריאו PCM. כמו כן, אין תמיכה בתלת מימד מלא (גם בארקטיק אין).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ilanerukh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה.

איך אפשר להפוך את המחשב הזה לממיר DVB-T? ב-Arctic יש כרטיס מסך מתקדם (יחסית) של AMD, ואילו בשני המחשבים האלו יש כרטיס מסך מובנה, כשכרטיסי מסך מתקדמים מוצעים בתשלום. אין צורך בשדרוג כרטיס המסך?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

לא, אין צורך.
DVB-T ניתן להציג בעזרת דונגל DVB-T שעולה כ-100 ש"ח והתקנת תוכנה מתאימה שתזרים את השידורים פנימית ל-XBMC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”