זקוק להמלצה בבחירת סמארטפון. תקציב של עד 3.5K
שלום חברים!
מערכת ההפעלה של אפל לא קורצת לי במיוחד. נראית לי סגורה מדי.
האנדרואיד דווקא אחלה מבחינתי.
העניין הוא שזה הסמארטפון הראשון שלי ולכן אני מהסס.
אני מחפש סמארטפון שידמה ככל שניתן למחשב.
שיהיה ניתן לעבוד עליו ולהריץ עליו כמה שיותר יישומים במקביל.
די אהבתי את המפרט של הגלקסי S4 עם 2GB RAM אך אינני יודע אם הבעיות של S3 טופלו בו כיאות.
הבעיה העיקרית שמטרידה אותי היא Sudden Death Syndrome.
מלבד הגלקסי יש כרגע אלטרנטיבות ברמה שלו?
תודה רבה!
מערכת ההפעלה של אפל לא קורצת לי במיוחד. נראית לי סגורה מדי.
האנדרואיד דווקא אחלה מבחינתי.
העניין הוא שזה הסמארטפון הראשון שלי ולכן אני מהסס.
אני מחפש סמארטפון שידמה ככל שניתן למחשב.
שיהיה ניתן לעבוד עליו ולהריץ עליו כמה שיותר יישומים במקביל.
די אהבתי את המפרט של הגלקסי S4 עם 2GB RAM אך אינני יודע אם הבעיות של S3 טופלו בו כיאות.
הבעיה העיקרית שמטרידה אותי היא Sudden Death Syndrome.
מלבד הגלקסי יש כרגע אלטרנטיבות ברמה שלו?
תודה רבה!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם אהבת את win8 למחשבים...בדוק את הנוקיה לומיה 920.
- טלHD
- גורו

אי אפשר להשוות אנדרואיד לwin.
אני למשל לא מוצא את עצמי עם win לסלולאר ובאנדרואיד אני שוחה חופשי ובכיף.
מכיר טוב מישהו שאצלו זה הפוך ומאוד נהנה מהלומיה 920.
אני למשל לא מוצא את עצמי עם win לסלולאר ובאנדרואיד אני שוחה חופשי ובכיף.
מכיר טוב מישהו שאצלו זה הפוך ומאוד נהנה מהלומיה 920.
מה כדאי לי לעשות די לבדוק את ההסתגלות שלי למערכות השונות?
יש דרך מסוימת שממחישה בצורה טובה?
מספיק קצת לשחק עם המכשיר?
אני חושב שאני יחסית סתגלן למערכות הפעלה. שנאתי את ה-WIN8 למחשב. זה אומר משהו לגבי הגרסה לסמארטפונים?
יש דרך מסוימת שממחישה בצורה טובה?
מספיק קצת לשחק עם המכשיר?
אני חושב שאני יחסית סתגלן למערכות הפעלה. שנאתי את ה-WIN8 למחשב. זה אומר משהו לגבי הגרסה לסמארטפונים?
- טלHD
- גורו

לדעתי בגירסאת הסלולאר יותר טוב אבל עדיין די דומה.
באיזה מע' הפעלה כן התנסית ואהבת?
באיזה מע' הפעלה כן התנסית ואהבת?
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
לא...
האקספריה יותר טוב מהS3,אבל יותר יקר, ונכנסים כל מיני שיקולים של עיצוב וכד'Jonny123 כתב:והגלקסי נחשב לטוב יותר משניהם? אני מדבר על ה-S3....
אני אוהב את המסכים של סוני ואת יכולות הצילום שלהם...
חוץ מזה שהוא לא חדיר מים ואבק...אבל לא לכולם זה משנה...
תודה רבה,
שכחתי להכניס גם את השיקול של מוסיקה.
אני אוהב לשמוע ב-FLAC, זקוק לאיכות הקלטה גבוהה, ואפשרות לכרטיס זיכרון חיצוני.
האמת, בכל הקשור לניהול הקבצים מעניין אותי לנסות את הלומיה, דווקא בגלל ה-WIN8. אולי על ניידים הוא יושב יותר טוב.
האמת, בכל הקשור לניהול הקבצים מעניין אותי לנסות את הלומיה, דווקא בגלל ה-WIN8. אולי על ניידים הוא יושב יותר טוב.
היה לי טלפון אנדרואיד Galaxy S ויש לי טאבלט אנדרואיד nexus 7 וההמלצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא - לך על איפון 5, לא תתחרט!
אם אתה רוצה טלפון טוב, יציב שהכל בו עובד כמו שצריך, שום אפליקצייה לא מתרסקת לך והמכשיר חי ובועט חודשים ללא כיבוי...ובטח שהוא לא נכבה לך ככה סתם כי בא לו או בגלל איזה באג שקיים רק בגירסת החומרה שלך.
אני לא יודע בן כמה אתה ומה אתה צריך מהטלפון שלך, אבל קשה לי להאמין שהאייפון לא יענה לכל הצרכים שלך.
כל המשחקים של שידרוגי הרום באנדרואיד רק גורמים למכשיר להיות פחות יציב, לסוללה להתרוקן מהר יותר, למרדף אחרי הרום הבא לתיסכול וביזבוז זמן.
אם אתה רוצה טלפון טוב, יציב שהכל בו עובד כמו שצריך, שום אפליקצייה לא מתרסקת לך והמכשיר חי ובועט חודשים ללא כיבוי...ובטח שהוא לא נכבה לך ככה סתם כי בא לו או בגלל איזה באג שקיים רק בגירסת החומרה שלך.
אני לא יודע בן כמה אתה ומה אתה צריך מהטלפון שלך, אבל קשה לי להאמין שהאייפון לא יענה לכל הצרכים שלך.
כל המשחקים של שידרוגי הרום באנדרואיד רק גורמים למכשיר להיות פחות יציב, לסוללה להתרוקן מהר יותר, למרדף אחרי הרום הבא לתיסכול וביזבוז זמן.
אם מוסיקה , ואתה מוכן לעבוד עם wav אזי הסוני עבורך . סוני בעקרון לא מוכנים לתת אפשרות לפורמאטי לוסלסס כלשהם , כי הם גם בעלי ספריית מוסיקה ענקית של ורנר , מאידך המגברים שלהם , הם בין הטובים ביותר בתעשיה.Jonny123 כתב:תודה רבה,
האמת, בכל הקשור לניהול הקבצים מעניין אותי לנסות את הלומיה, דווקא בגלל ה-WIN8. אולי על ניידים הוא יושב יותר טוב....
אני מדבר על הגברה לאוזניות לא לרמקול חיצוני
לא חושב, שהאייפון הוא בעל איכות סטריאו באוזניות שעולה על סוני , ומאידך הממשק מוסיקה של סוני הוא גמיש מאוד ומאידך מאפשר לך גם לעשות המון פליליסט כרצונך (זה מנסיון עם טלפוני ווקמן שלהם שאינם אנדרואיד )giladl כתב:אה...והוא גם בעל הסאונד הכי טוב ומגיע עם אוזניות לא רעות בכלל......
אין אפליקציות שמנגנות flac ואפשר להתקין אותן על הסוני?truejoker כתב: אם מוסיקה , ואתה מוכן לעבוד עם wav אזי הסוני עבורך . סוני בעקרון לא מוכנים לתת אפשרות לפורמאטי לוסלסס כלשהם , כי הם גם בעלי ספריית מוסיקה ענקית של ורנר , מאידך המגברים שלהם , הם בין הטובים ביותר בתעשיה.
אני מדבר על הגברה לאוזניות לא לרמקול חיצוני...
ממתי לסוני יש מגברי אוזניות?
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
note 2