שלום!
מדובר ביחידה קטנה, הסלון כולל בתוכו מטבח ופינת ישיבה.
הטלוויזיה תעמוד\תתלה על הקיר הנגדי למטבח, ובקיר משמאל יש חלון גדול, עם תריס, כך שהחשכה במידת הצורך לא בעיתית. מה שכן, אני מתאר לעצמי מצב בו אשתי תעבוד במטבח וכמובן תשתמש בתאורה\חלון פתוח.
מצד שני אני אוהב לצפות בסרטים\סדרות בסביבה "סטרילית", כך שבמצב כזה הכי הרבה מדובר בחדשות או קשקוש ריאליטי כלשהו - ואז איכות הצפיה פחות קריטית.
מרחק הצפיה יהיה בערך 2.30 מ'.
תכנים - בעיקר סרטים וסדרות ב YES (עם ממיר YES MAX), ערוצי 1\2\10, והרבה סרטים בסטרימינג\USB.
יש לי BOXEE אבל עד היום לא יצא לי להשתמש בו יותר מידי, בעיקר כי הוא התקשה להזרים HD בלי לעצור לBUFFERING. השימוש העיקרי היה לשים סרט HD על DISK ON KEY ולצפות דרכו.
הייתי שמח לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לשחק (STEAM BIG PICTURE MODE לדוגמה), אבל המחשב בחדר נפרד ואני לא יודע עד כמה כדאי להשקיע בכבל HDMI ארוך (ואת האמת גם לא מה האורך הנחוץ).
אין לי קונסולה, אבל בתקווה ארכוש אחת מהחדשות שעתידות לצאת, אז צריך לקחת בחשבון התאמה למשחקי קונסולה.
בנוגע לפיצ'רים של סמארט TV או תלת מימד - עד עכשיו הסתדרתי טוב מאוד בלי, לא הרגשתי שחסר לי משהו, אבל עד לא מזמן הסתובבתי גם עם DUMB PHONE ולא הבנתי על מה המהומה...
מצד שני יש לי את הבוקסי, שלא ממש ניצלתי את יכולותיו. אז כנראה זה על גדר NICE TO HAVE.
את האמת שבכלל לא יצא לי לצפות בסרט 3D בטלוויזיה כלשהי, או לראות יכולות של SMART, ככה שאין לי דעה מגובשת בנושא.
בנוגע למחיר - סדר גודל של 5K, אשמח לפחות כמובן, אבל אם התמורה גבוהה אפשר להוסיף מאה, מאתיים ש"ח.
אני חבר בהייטק זון דרך העבודה, וסיכמתי את האופציות שנראו לי רלוונטיות, אבל למצוא ביקורות היה קצת קשה, לא בטוח למה, אולי הבדלי דגמים בין אזורים.
לפי זאפ המחירים שלהם זולים, והם כוללים הובלה חינם, כך שנראה די אטרקטיבי לקנות דרכם.
לינק למסמך
בחירת טלוויזיה לסלון ביחידת דיור
- Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם יש אפשרות להחשיך ולא חשוב לך סמראט ו3D.. תבדוק את הפלזמה smasung e530.. לי אישית יש כזאתי ממרחק 3 מטר בערך, 51 אינצ
זה דגם מקביל ומסורס שלE550 רק במחיר זול משמעותית.. אני חושב היום בערך 4100-4300 ש"ח.. אפשר לראות סרטים מUSB עם כתוביות בעברית ..
שים לב לקבל אחריות יבואן..
זה דגם מקביל ומסורס שלE550 רק במחיר זול משמעותית.. אני חושב היום בערך 4100-4300 ש"ח.. אפשר לראות סרטים מUSB עם כתוביות בעברית ..
שים לב לקבל אחריות יבואן..