שלום,
כמשתמש HOT השתמשתי עד היום ב-TVXB. האמת היא שלאחר כמה משחקים עם ההגדרות זה עובד בצורה טובה ושקופה ואין לי טענות. אני מוריד מהאתר של Ynet, וזה עובד באופן אוטומטי פעם ביום לפנות בוקר.
ראיתי שאורן הוציא גרסה חדשה של HebEPG שתומכת גם בהוט והשאלה המתבקשת האם התוכנה יותר טובה או ליתר דיוק, במה התוכנה יותר טובה מ-TVXB.
תודה,
טל.
האם HebEPG עדיפה על Tvxb?
תנסה - זה בסך הכל בונה קובץ XML
יש לזה תצוגה פלט מסודרת יותר וזה גם מקומפל בתוכנה מהירה כך שיש סיכוי שתגלה שזה פשוט קצר יותר...
באותה הזמדנות תבדוק גם את GETEPGV2 שמתאפיין גם בדיוווח גרפי ותחליט.
יש לזה תצוגה פלט מסודרת יותר וזה גם מקומפל בתוכנה מהירה כך שיש סיכוי שתגלה שזה פשוט קצר יותר...
באותה הזמדנות תבדוק גם את GETEPGV2 שמתאפיין גם בדיוווח גרפי ותחליט.
נערך לאחרונה על ידי AdiLev ב 22/09/2006 14:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
TVXB הוא כלי מצוין אך אם תיקרא עליו באינטרנט הוא נימצא בשימוש רק במקומות בהם אין תוכנה יחודית לאותה מדינה.
TVXB הוא למעשה כלי אוניברסלי שיודע ליקרא דפי HTML ויודע להוציא מהם את לוח המישדרים אבל בשופ פנים ואופן לא יכול להיתחרות עם כלי יעודי שניכתב באופן ספציפי לאותם מקורות.
HEGEPG ניכתבה במיוחד לקריאת דפי HTML מYES וYNET והתוצאה שהיא מפיקה הרבה יותר טובה מזו של TVXB
זה בא לידי ביטוי ב חיתוך מדוייק הרבה יותר של שמות התוכניות (חובה להקלטת סדרות) וכמובן תקצירים לכל התוכניות ובנוסף חלוקה לקטגוריות.
וכל זה בפחות מ10 דקות ל20 ערוצים-בTVXB זה לוקח יותר משעה וחצי!
ואיך אפשר לסיים בלי לציין את התמיכה המעולה של אורן שפותר כל בעיה בזמן אמת
לסיכום- מומלץ מאוד!!
TVXB הוא למעשה כלי אוניברסלי שיודע ליקרא דפי HTML ויודע להוציא מהם את לוח המישדרים אבל בשופ פנים ואופן לא יכול להיתחרות עם כלי יעודי שניכתב באופן ספציפי לאותם מקורות.
HEGEPG ניכתבה במיוחד לקריאת דפי HTML מYES וYNET והתוצאה שהיא מפיקה הרבה יותר טובה מזו של TVXB
זה בא לידי ביטוי ב חיתוך מדוייק הרבה יותר של שמות התוכניות (חובה להקלטת סדרות) וכמובן תקצירים לכל התוכניות ובנוסף חלוקה לקטגוריות.
וכל זה בפחות מ10 דקות ל20 ערוצים-בTVXB זה לוקח יותר משעה וחצי!
ואיך אפשר לסיים בלי לציין את התמיכה המעולה של אורן שפותר כל בעיה בזמן אמת
לסיכום- מומלץ מאוד!!
רפי, אני מסכים לגבי היתרון של ה-Hebepg בדיוק בשמות/חיתוך לקטגוריות/מהירות, אבל! TVXB היא תוכנה אמינה בהרבה. מניסיון של כמה שנים של שימוש סיזיפי בשני התוכנות, אם אתה רוצה משהוא שעובד, שאתה בטוח שכשאתה נוחת בלילה על הכורסה המדריך יהיה שם בלי שתצטרך להתרוצץ לחפש חצאי גרסאות חדשים, TVXB עושה את העבודה, היא פשוט רצה עם מינימום/0 תקלות.
מנגד ב- Hebepg למרות שאני כן אחד שרץ ומעדכן גירסאות ביום יציאתם, עדיין ערוץ 10 ועוד ערוצים לא מעודכן לי, [למרות ששמתי 0 ברובריקה של יס] והוא נוטה לקרוס באמצע. זה כנראה נובע מהעובדה שציינת שהתוכנה מתמקדת בקהל ישראלי ונמצאת בפיתוח ושיפור מתמיד, שכל אחד יעשה את השיקול שלו של שיפור על פני יציבות.
מנגד ב- Hebepg למרות שאני כן אחד שרץ ומעדכן גירסאות ביום יציאתם, עדיין ערוץ 10 ועוד ערוצים לא מעודכן לי, [למרות ששמתי 0 ברובריקה של יס] והוא נוטה לקרוס באמצע. זה כנראה נובע מהעובדה שציינת שהתוכנה מתמקדת בקהל ישראלי ונמצאת בפיתוח ושיפור מתמיד, שכל אחד יעשה את השיקול שלו של שיפור על פני יציבות.