מת לקנות כבר דיוידי קורא DIVX ב-600 ש"ח (כבר חצי שנה)
דייי נימאס לי הדיוידי האידיאלי שהייתי יכול לקנות הוא ה-383 של פיוניר, אבל עד שהשגתי את הכסף כבר נעלם הדגם המעולה הזה , לפי הביקורות ויצא דגם חדש ה-393.
הדיוידי הזה אמור להתחבר למערכת סאונד שקניתי לפני 3 שנים ב-5 אלף שקל כך שהאיכות שלו צריכה להיות ללא פשרות, לכן XORO לכל דגמיו, הרבה יותר פחות בא בחשבון.
הייתם אומרים לי קנה את ה-393, אבל הבעיה איתו הוא שיש לו האומנם סאונד טוב אבל התמיכה שלו (לפי מה שהבנתי בתגובות בזאפ ובכלל) בכתוביות בעברית, לא משהו בלשון המעטה.
הדבר שהכי חשוב לי בדיוידי הזה הוא שהוא יתמוך בעברית בצורה הכי טובה שיש (שלא יהיה הפוך וכמה שפחות בעיות נגיד עם מספרים בצד שני נעלם מהמסך כתוביוןת קטנות וכו'..) בקיצור שיתמוך טוב כמו שה-383 תמך. מה אתם ממליצים לי לעשות, אני משתדע אני חייב כבר איזה נגן טוב אחד ולגמור עם זה..
לנסות לחפש איכשהו את ה-383 או שלקנות את ה-393 וכל מה שאמרו עליו לא נכון בבקשה תעזרו לי בקטע הזה לקח לי הרבה זמן לחסוך את הכסף הזה!!
הדיוידי הזה אמור להתחבר למערכת סאונד שקניתי לפני 3 שנים ב-5 אלף שקל כך שהאיכות שלו צריכה להיות ללא פשרות, לכן XORO לכל דגמיו, הרבה יותר פחות בא בחשבון.
הייתם אומרים לי קנה את ה-393, אבל הבעיה איתו הוא שיש לו האומנם סאונד טוב אבל התמיכה שלו (לפי מה שהבנתי בתגובות בזאפ ובכלל) בכתוביות בעברית, לא משהו בלשון המעטה.
הדבר שהכי חשוב לי בדיוידי הזה הוא שהוא יתמוך בעברית בצורה הכי טובה שיש (שלא יהיה הפוך וכמה שפחות בעיות נגיד עם מספרים בצד שני נעלם מהמסך כתוביוןת קטנות וכו'..) בקיצור שיתמוך טוב כמו שה-383 תמך. מה אתם ממליצים לי לעשות, אני משתדע אני חייב כבר איזה נגן טוב אחד ולגמור עם זה..
לנסות לחפש איכשהו את ה-383 או שלקנות את ה-393 וכל מה שאמרו עליו לא נכון בבקשה תעזרו לי בקטע הזה לקח לי הרבה זמן לחסוך את הכסף הזה!!
סורי על ההקפצה, אבל מישהו יודע מה קורה עם העידכון של ה-393?
האם גם לו יהיה עידכון של Sickboy666?
האם במצב הנוכחי הוא אינו תומך בעיברית בכלל או שהוא תומך בעיברית הפוכה?
רצינו לקנות 383 השבוע אבל אין למצוא אותו בשום מקום עם אחריות יבואן מקורי.
האם גם לו יהיה עידכון של Sickboy666?
האם במצב הנוכחי הוא אינו תומך בעיברית בכלל או שהוא תומך בעיברית הפוכה?
רצינו לקנות 383 השבוע אבל אין למצוא אותו בשום מקום עם אחריות יבואן מקורי.
אפשר להוציא ה-393 ב-503 ש"ח ב OLSALE !!
עדיף בשעות הבוקר
(אחריות ל- 3 שנים ע"י ט.ר.)
(אחריות ל- 3 שנים ע"י ט.ר.)
נערך לאחרונה על ידי DavidM ב 09/10/2006 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמה דברים שמפריעים לי ב-393:
- תגובה איטית להחריד ללחיצה על השלט. למשל כמה שניות טובות בין לחיצה על כפתור ON לבין הפעלת המכשיר
- שמות קבצים מוגבלים למספר קטן של תווים (10-12 בערך). מאוד מפריע שאי אפשר להבדיל בין The.Simpsons.S18E03.PDTV.XviD-LOL.avi ל- The.Simpsons.S18E02.PDTV.XviD-LOL.avi
- תגובה איטית להחריד ללחיצה על השלט. למשל כמה שניות טובות בין לחיצה על כפתור ON לבין הפעלת המכשיר
- שמות קבצים מוגבלים למספר קטן של תווים (10-12 בערך). מאוד מפריע שאי אפשר להבדיל בין The.Simpsons.S18E03.PDTV.XviD-LOL.avi ל- The.Simpsons.S18E02.PDTV.XviD-LOL.avi
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Jump לאן ? זה Divx . אין אינדקסים ...NirCohen כתב:amirn.
מדוע צריך להריץ כל כך הרבה זמן, כדי להגיע לדקה 60.
אין אופצית jump?...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יש את המכשיר של Grundig שקורא כתוביות בעברית בלי בעיות היפוך,
ובכלל ראיתי איתו כבר מספר סרטים (עם קבצי כתוביות) ואת כולם הוא קרא בלי בעיה, באיכות מצויינת לדעתי.
אמנם הוא סיני אבל בשביל מחיר כזה - שווה.
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377812
ובכלל ראיתי איתו כבר מספר סרטים (עם קבצי כתוביות) ואת כולם הוא קרא בלי בעיה, באיכות מצויינת לדעתי.
אמנם הוא סיני אבל בשביל מחיר כזה - שווה.
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377812