התקנת נקודות תקשורת בבית

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
mrspeed פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי האתר

אני משפץ בית שקניתי. האם כדאי להתקין נקודות תקשורת במקום לסמוך על התקשורת האלחוטית שקיימת כרגע בבית הנוכחי שלי?
השאיפה שלי היא לשים טלויזיה בחדר שינה ולראות סרטים ממחשב מרוחק שנמצא למשל בסלון.
הרעיון הכללי הוא שמחשב אחד יש עליו את רב החומר כמו סרטים ומוזיקה ובחדר שינה שלא יהיה מחשב אבל תהיה אפשרות לראות את הדטה.
מה עליי לעשות?

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

במילה אחת - כן
לרשת אלחוטית איכותית ככל שתהיה לעולם לא תוכל להחליף רשת קוית מבחינת מהירות ונוחות עבודה
מה שאתה צריך לעשות זה פשוט למתוח כבל + נקודות תקשורת בין הראוטר שלך לבין מיקום הטלויזיה.
עלות נקודה להערכתי הינה כ 200 ש"ח ואם כבר אתה מתנף את הבית (שיפצתי את שלי קיץ שעבר אז אנייודע על מה מדובר) זה שווה את הכל
אם אתה באיזור המרכז יש פה בחור שקיבל הרבה המלצות מחברי הפורום (JEXY ) שעוסק בזה רבות (אני חיפאי וכלל לא מכיר אותו אבל נעזר בו

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

mrspeed כתב:שלום לחברי האתר

אני משפץ בית שקניתי. האם כדאי להתקין נקודות תקשורת במקום לסמוך על התקשורת האלחוטית שקיימת כרגע בבית הנוכחי שלי?
השאיפה שלי היא לשים טלויזיה בחדר שינה ולראות סרטים ממחשב מרוחק שנמצא למשל בסלון.
הרעיון הכללי הוא שמחשב אחד יש עליו את רב החומר כמו סרטים ומוזיקה ובחדר שינה שלא יהיה מחשב אבל תהיה אפשרות לראות את הדטה.
מה עליי לעשות?
...
כל עוד אתה משפץ אני הייתי הולך רחוק יותר ומכין תשתית עתידית בכל החדרים. אינך יודע מה יהיה עוד שנה / שנתיים. כיום הכל עובר על תשדורת אינטרנט...

מתחילים מהתחלה, נגשים לתוכנית, ממקמים את הנקודותף עובדים מול קבלן ביצוע ועוד דברים רבים...

באתר יש המון מידע אך רצוי לעזר באיש מקצוע לביצוע תשתיות.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”