נגן מוזיקה המאפשר ניגון עפ"י תיקיות ותוכנה ל Albumart

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73363
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים.

עד עכשיו היה לי גלקסי 2 והשתמשתי בנגן של סמסונג, נגן שענה על כל הצרכים שלי. עברתי לנקסוס 4 ומאז אני בחיפוש אחר נגן שיתן לי כל מה שהנגן הקודם נתן לי וללא הצלחה. אחד הדברים שהכי חסרים לי זה היכולת לבחו רלנגן שירים עפ"י סיפריות מכיוון שאצלי האוסף מחולק לספריות.

מישהו מכיר נגן שעונה על הקריטריון הנ"ל?

בנוסף, מחפש תוכנה שתעבור על אוסף השירים שלי ותשייך Albumart לכל שיר כך שכאשר הוא מנוגן במכשיר אראה את התמונה הנכונה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73363
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

לגבי ה ALBUMART ןה IDTAG, השתמשתי בתוכנה שנקראת DroID3Tagger. לא מכיר תוכנות מקבילות כך שאין לי למה להשוות, אבל גם התוכנה הזו רחוקה משלמות. היא סירבה לעבוד כל פעם שהמכשיר ננעל, מה שחייב אותי להשאיר אותו פתוח ומחובר לחשמל כל הזמן, היא עובדת לאט בטירוף (לקח לה כמה ימים טובים לאוסף של כ 2000 שירים), נתקע המון (הייתי צריך לאתחל אותו בכל מיני שיטות יצירתיות כל הזמן) וכו וכשהיא סיימה היא לא זיהתה חלק לא קטן מהשירים וטעתה ב ALBUMART באחוז די ניכר מהשירים - כך שקשה לי להמליץ עליה כרגע.

לגבי נגן, אני עדיין בוחן כמה אופציות אבל נראה ש mixzing עונה חלקית על צרכיי.

reg11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

לי הכי נוחה היא POWERAMP PRO. מאפשר גם לנגן לפי תיקיות ולא מכריחה לבחור אלבום או זמר וכו. לחיצה ארוכה על איפה שאמורה להיות התמונה של האלבום מביאה באופן אוטומטי את תמונת האלבום (לפעמים אפילו כמה אפשרויות). הרבה אפשרויות לשחק עם אקולייזר. יודעת לנגן כמעט כל פורמט אודיו שנתקלתי בו

Ariky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

POWERAMP PRO
אכן טובה מאוד

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

גם ממליץ על poweramp pro

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #6 

אחרי שהשתמשתי במרבית הנגנים המובילים הקיימים, הגעתי למסקנה שכמו שאמרו לפני POWERAMP PRO היא הבחירה הטובה ביותר.
יש אפשרות לנגן לפי אלבום, או לפי כל חיתוך אחר שרק תעלה על הדעת: תיקייה, זמר, ז'אנר, רשימות השמעה וכו'.
כל הפיצ'רים שקיימים בנגנים אחרים תמצא גם כאן, ויותר.
איכות סאונד מעולה, אקולייזר יעיל ועוד.
ללא ספק הנגן הטוב ביותר הקיים כיום.

גרסת התנסות לתקופה קצרה - בחינם.
רכישת Unlocker שמסב את האפליקציה לגרסת הפרו - כ-19 ש"ח ( בזמן שרכשתי. אולי השתנה מאז).

כמו כן תמיכה מצויינת של המפתח.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”