קרמסו כנראה הגיעה לסוף חייה
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שופרסל ניסתה להיכנס לתחום הקפסולות עם מכונת הקרמסו, מכונה יחסית טובה ועם מבחר קפסולות שהיה אמור לתת מענה לכל הטעמים. כבר כמה חודשים שטעמים חזקים (כמו הריסטרטו), חסרים במדפים. פניתי לשירות הלקוחות של שופרסל פעמיים - ולא הייתה תשובה ואותו מוכר שרק לפני שנה ומשהו דחף את המכונה בהתלהבות, עמד חסר תשובות ולא היה מוכן לפלוט משפט אחר חוץ מ"תפנה לשירות הלקוחות".
אני לא יודע אם בתור צרכן אני יכול לעשות משהו חוץ מלהתלונן. מלאי הקפסולות שנותר בסופר ישן יחסית. גם המכונות כבר לא נראות בסניפים. כניסיון ראשון לקנות מכונה, זה ניסיון מר, שלא לומר שזאת תרמית: אחרי שנה וקצת, מכונה שעלתה 900 שקלים תעמוד חסרת שימוש. מצד שני, אני לא מופתע מהתנהגות שופרסל: החברה באותה בעלות של האיש שחי בחלום שעדיין אפשר לגבות מאות שקלים על סלולאר, לגבות 11 שקל על קילו פלפלים בסופר השכונתי "כי אין ברירה" ואשר בגללו מאות פוטרו ממקום עבודתם.
לקרמסו אין קפסולות חילופיות ובחברה בחו"ל מפנים לזכיין בארץ. ככל הנרא,ה צריך מאוד להיזהר לקנות מוצרי חשמל ב"שופרסל" ומשרד התמ"ת צריך לתת דעתו על העניין.
אני לא יודע אם בתור צרכן אני יכול לעשות משהו חוץ מלהתלונן. מלאי הקפסולות שנותר בסופר ישן יחסית. גם המכונות כבר לא נראות בסניפים. כניסיון ראשון לקנות מכונה, זה ניסיון מר, שלא לומר שזאת תרמית: אחרי שנה וקצת, מכונה שעלתה 900 שקלים תעמוד חסרת שימוש. מצד שני, אני לא מופתע מהתנהגות שופרסל: החברה באותה בעלות של האיש שחי בחלום שעדיין אפשר לגבות מאות שקלים על סלולאר, לגבות 11 שקל על קילו פלפלים בסופר השכונתי "כי אין ברירה" ואשר בגללו מאות פוטרו ממקום עבודתם.
לקרמסו אין קפסולות חילופיות ובחברה בחו"ל מפנים לזכיין בארץ. ככל הנרא,ה צריך מאוד להיזהר לקנות מוצרי חשמל ב"שופרסל" ומשרד התמ"ת צריך לתת דעתו על העניין.
דני בלר
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אתה בטוח שקפסולות של אספרסו קלאב לא יתאימו?
תנסה - זה סטנדרט פתוח ורוב היצרנים משתמשים בו או בפורמט הישן של לוואצה
תנסה - זה סטנדרט פתוח ורוב היצרנים משתמשים בו או בפורמט הישן של לוואצה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מר דנקנר לא רואה את הצרכנים כלקוחות, אלא כקופת מזומנים. כל כך הרבה כסף מגיע בכל חודש מהכיס שלך לשלו, ואפילו לא שקל אחד בזכות - מונופול על מלט, סלקום שלרמות את לקוחותיה זה דגל החברה, שופרסל שעשרות שנים חיה על רווח גולמי שאין לו אח ורע בעולם רשתות הקמעונאות, ורק לאחרונה החלה להזיע קצת. בעיני עצמו אגב הוא פטריוט...ואתה חושב שמכונת הקפה שלך מעניינת אותו?
what's next?
אבל אל דאגה, كُلّ كَلْب بِيجِي يُومُهhosq כתב:מר דנקנר לא רואה את הצרכנים כלקוחות, אלא כקופת מזומנים....
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

דבוטאנט
שאלה טובה. אני יודע שכל חברה יש לה קפסולות משלה, אבל מענייו אם יש תואם קרמסו. מה שהכי מעצבן זה שבחרה בחו"ל לא עונה למיילים ובארץ, אין עם מי לדבר. אין תקן מחייב? אין חובה או אחריות משפטית על מכונות?
אגב, אפרופו דנקנר, לא מזמן התקשרה אליי לקוחה של שימור לקוחוות של סלקום, שם הייתי מ-1998 ועד לפני שנה, כשעברתי להוט. בהוט עולה לי 89 שקלים פלאט לגלישה מסרונים ושיחות ללא הגבלה. היא הציע לי לחזור תמורת 189 שקל ל200 דקות שיחה, 200 מסרונים ו-200 מגה גלישה. הטענה שלה: "אנחנו מותג".
בינתיים התחלתי לנסות גם מקינטה. חבר נתן לי מתנה אחת מארגנטינה בת אולי חמישים שנה. באמת הטעם אחר והוא מדגיש אלמנטים שונים בתערובת.
שאלה טובה. אני יודע שכל חברה יש לה קפסולות משלה, אבל מענייו אם יש תואם קרמסו. מה שהכי מעצבן זה שבחרה בחו"ל לא עונה למיילים ובארץ, אין עם מי לדבר. אין תקן מחייב? אין חובה או אחריות משפטית על מכונות?
אגב, אפרופו דנקנר, לא מזמן התקשרה אליי לקוחה של שימור לקוחוות של סלקום, שם הייתי מ-1998 ועד לפני שנה, כשעברתי להוט. בהוט עולה לי 89 שקלים פלאט לגלישה מסרונים ושיחות ללא הגבלה. היא הציע לי לחזור תמורת 189 שקל ל200 דקות שיחה, 200 מסרונים ו-200 מגה גלישה. הטענה שלה: "אנחנו מותג".
בינתיים התחלתי לנסות גם מקינטה. חבר נתן לי מתנה אחת מארגנטינה בת אולי חמישים שנה. באמת הטעם אחר והוא מדגיש אלמנטים שונים בתערובת.
דני בלר
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

JOJ
אכן كُلّ كَلْب بِيجِي يُومُه. והיום לא רחוק. בבאר שבע יש היום המון רשתות זולות - רמי לוי פתח מתחם יפהפה באתר נחל באר שבע שיהיה אתר תיירותי, יש את אושר עד, הרשת הבאר שבעית מחסני השוק - שהוכיחה שאפשר לעשות סניף יפה, אסתטי ועם מבחר מוצרים טובים, זולים, כי הם לא ממותגים, אך לא פחות טובים. שופרסל מוכרת את הטבעול בכמעט 40 שקלים. מחסני השוק מוכרת שניצל סויה ב-18 שקלים.
אבל עדיין אני עצבני על מה שעשו עם המכונה של קרמסו.
אכן كُلّ كَلْب بِيجِي يُومُه. והיום לא רחוק. בבאר שבע יש היום המון רשתות זולות - רמי לוי פתח מתחם יפהפה באתר נחל באר שבע שיהיה אתר תיירותי, יש את אושר עד, הרשת הבאר שבעית מחסני השוק - שהוכיחה שאפשר לעשות סניף יפה, אסתטי ועם מבחר מוצרים טובים, זולים, כי הם לא ממותגים, אך לא פחות טובים. שופרסל מוכרת את הטבעול בכמעט 40 שקלים. מחסני השוק מוכרת שניצל סויה ב-18 שקלים.
אבל עדיין אני עצבני על מה שעשו עם המכונה של קרמסו.
דני בלר
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הפורמט קפסולות של קפיטלי מאוד נפוץ באירופה בכל מני שמות - אם מסתכלים על התמונה של כל קפסולה אז יש סיכוי שזה אולי יתאים.
בינתיים שהיום של דנקנר מגיע הוא מקבל תספרות - אז "היום" חוזר אלינו בכל מקרה.
בינתיים שהיום של דנקנר מגיע הוא מקבל תספרות - אז "היום" חוזר אלינו בכל מקרה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)