- יוטיוב ותמיכה בעברית ב- xbmc
שלום לכולם
סורי אם זו שאלה בסיסית - אבל אני חדש בתחום ולא מצאתי לזה תשובה -
יש לי XBMC, התקנתי תוסף של יוטיוב.
אם אני מנסה לחפש תכנים בעברית - באמצעות שלט רחוק דרך אייפון - העברית אכן תיכתב כמו שצריך בשורת החיפוש - אבל לא יימצאו תוצאות.
האם יש לזה פתרון? או שאין לחלוטין תמיכה בתכנים בעברית ביוטיוב?
תודה
סורי אם זו שאלה בסיסית - אבל אני חדש בתחום ולא מצאתי לזה תשובה -
יש לי XBMC, התקנתי תוסף של יוטיוב.
אם אני מנסה לחפש תכנים בעברית - באמצעות שלט רחוק דרך אייפון - העברית אכן תיכתב כמו שצריך בשורת החיפוש - אבל לא יימצאו תוצאות.
האם יש לזה פתרון? או שאין לחלוטין תמיכה בתכנים בעברית ביוטיוב?
תודה
הי
גם לי יש את אותה בעייה ,כרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבוד רק עם XBMC ולא לעבור למצב של מחשב
אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את זה
תודה
שלומי
גם לי יש את אותה בעייה ,כרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבוד רק עם XBMC ולא לעבור למצב של מחשב
אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את זה
תודה
שלומי
אצלי כשאני כותב במקלדת זה נכתב הפוך אבל מחופש טוב מה שמראה את התוצאות הנכונות והם גם כתובות כמו שצריך
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אפשרויות עבור צפיה בעברית
אני מדבר מנק' מבט של מישהו עם טלפון אנדרויד ולכן לא בהכרח הדברים יעבדו אותו הדבר על אייפון.
לאפליקצית השלט הרגילה יש אפשרות להכניס טקסט כשאנחנו נמצאים בתוך שדה טקסט אבל זה לחלוטין לא חלק ונעים. יש עם זה תמיד בעיות ואפילו ה-UI של זה קצת לא נוח ומבלבל.
מצד שני, האפליקציה המקורית חושפת את עצמה (ובכך את XBMC) לשיתוף תכנים. כלומר, אם ניכנס לאפליקצית היוטיוב במכשיר שלנו ונבצע SHARE תהיה לנו אפשרות לשתף ל-XBMC ואז הסרט יתנגן אוטומטית על הטלוויזיה דרך XBMC.
אפשרות אחרת היא להשתמש ב-YATSE, אפליקצית שלט ממש מוצלחת. היא לעומת המקורית עובדת היטב עם שדות טקסט וכל דבר שאתה מקליד במקלדת של הטלפון/טאבלט יעבור היטב לצד השני.
לאפליקצית השלט הרגילה יש אפשרות להכניס טקסט כשאנחנו נמצאים בתוך שדה טקסט אבל זה לחלוטין לא חלק ונעים. יש עם זה תמיד בעיות ואפילו ה-UI של זה קצת לא נוח ומבלבל.
מצד שני, האפליקציה המקורית חושפת את עצמה (ובכך את XBMC) לשיתוף תכנים. כלומר, אם ניכנס לאפליקצית היוטיוב במכשיר שלנו ונבצע SHARE תהיה לנו אפשרות לשתף ל-XBMC ואז הסרט יתנגן אוטומטית על הטלוויזיה דרך XBMC.
אפשרות אחרת היא להשתמש ב-YATSE, אפליקצית שלט ממש מוצלחת. היא לעומת המקורית עובדת היטב עם שדות טקסט וכל דבר שאתה מקליד במקלדת של הטלפון/טאבלט יעבור היטב לצד השני.
כל הפתרונות טובים לאנדרויד - לאייפון , ישנה בעיה לחפש בתוסף של YOUTUBE בעברית , כמו כן אין יכולת SHARE כמו שיש באנדרויד
אשמח ךשמוע אם מישהו עובד עם אייפון ויש לו פתרון טוב לנושא
אשמח ךשמוע אם מישהו עובד עם אייפון ויש לו פתרון טוב לנושא