מחפש המלצה על ממיר לעידן פלוס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
dj4400 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש כ"כ הרבה ממירים של חברות שונות או מוצרי מדבקה כך שאני כבר לא יודע מה לבחור

מה גם שנראה שלכולם יש את אותן התכונות. 8O

אני מחפש המלצה לממיר שיודע להקליט, תומך ב HD, יודע להראות MKV וכתוביות ובעל יכולת קליטה טובה

יש לי גם HTPC שיתחבר אליו כך שנושא ההקלטה לא קריטי כיוון שה HTPC יודע להקליט באמצעות כרטיס הטלויזיה שלו.

לכרטיס יש כניסת s-video

תודה

dj4400

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

לגבי ממיר ספציפי, אל תצפה באמת לתשובה כי שאלו את השאלה הזאת כל-כך הרבה פעמים לפניך שלאנשים כבר אין כוח. מה שכן, כל ממיר קיים כבר קיבל בפורום הזה סיקור מעמיק על כל פיצ'ר קיים, אז אתה יכול פשוט לחפש ולראות מה עונה על הצרכים שלך.

שני דברים שכן חשוב לי לציין -
[*] אין שום משמעות ל-HD בממיר עידן+ מכיוון שאין בעידן+ ערוצי HD, לא ברור אם ומתי יהיו וגם מסתמן שייתכן שערוצי ה-HD העתידיים (כאמור אם וכאשר יהיו) ישודרו בטכנולוגיית DVB-T2, שאף ממיר שנמכר כיום בארץ לא תומך בה.
[*] זה קצת טיפשי לחבר ממיר עידן+ למחשב HTPC לצורך הקלטה. אתה עושה בזה המרה של האות לאנלוגי ואז חזרה לדיגיטלי ואתה תמיד תאבד ככה איכות (וזה לא שהערוצים מוצפנים ואין ברירה אחרת). הדבר הכי טוב במקרה של HTPC זה לקנות כרטיס DVB-T למחשב (היום בעצם רובם מגיעים כדונגל USB) ולבצע הקלטה דיגיטלית ישירה בלי איבוד איכות. בעצם עכשיו כשאני חושב על זה, אם אתה נוטה להשאיר את ה-HTPC שלך דולק אז אתה יכול גם לצפות בטלויזיה דרכו ולוותר לגמרי על ממיר דיגיטלי רגיל.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”