A300 או A400?
בצער רב הA100 הותיק שלי כנראה החזיר נשמתו לבורא.
כיוון שהטלויזיה שלי לא תומכת תלת מימד ואני לא רואה שאני מתכוון להחליף אותו בעתיד הקרוב נשאלת השאלה האם עדיין עדיף להשקיע עוד קצת בA400 או שאפשר להסתפק בA300?
אני רואה בעיקר סרטי MKV 720P.
כיוון שהטלויזיה שלי לא תומכת תלת מימד ואני לא רואה שאני מתכוון להחליף אותו בעתיד הקרוב נשאלת השאלה האם עדיין עדיף להשקיע עוד קצת בA400 או שאפשר להסתפק בA300?
אני רואה בעיקר סרטי MKV 720P.
מזמינים ישירות מהאתר שלהם. המשלוח שלהם לארץ עולה 52$ וממה שקראתי עלות המסים וטיפול של DHL מגיע לאזור ה200 ₪.dodi88 כתב:מניין הזמנת את הסטרימר? האם המשלוח בחינם או עולה כסף?
בנוסף - מהי מדיניות המכס בהזמנת מוצרים אלה?
תודה רבה!...
אפשר קישור?elan22 כתב:מזמינים ישירות מהאתר שלהם. המשלוח שלהם לארץ עולה 52$ וממה שקראתי עלות המסים וטיפול של DHL מגיע לאזור ה200 ₪.dodi88 כתב:מניין הזמנת את הסטרימר? האם המשלוח בחינם או עולה כסף?
תודה רבה!......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
http://www.cloudmedia.com/products/popc ... tore-a-400dodi88 כתב:אפשר קישור?elan22 כתב:מזמינים ישירות מהאתר שלהם. המשלוח שלהם לארץ עולה 52$ וממה שקראתי עלות המסים וטיפול של DHL מגיע לאזור ה200 ₪.dodi88 כתב:מניין הזמנת את הסטרימר? האם המשלוח בחינם או עולה כסף?
תודה רבה!.........
http://www.cloudmedia.com/products/popc ... tore-a-300
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שום בעיות.dodi88 כתב:מניין הזמנת את הסטרימר? האם המשלוח בחינם או עולה כסף?
תודה רבה!...
אתה משלם והם נהנים.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ה-A400 כמו שהוא היום לדעתי לא יכול לשמש במזרימדיה יחיד.
חוץ מלנגן איתו תכני תלת מימד דרך חיבור כונן קשיח בחיבור USB אני לא מנגן איתו כלום (דרך הרשת נתקע כל הזמן וגם בחיבור USB לא עובד בצורה תקינה באופן מלא + לא ניתן להזיז את הכתוביות והם ממקומות מאוד גבוה).
חוץ מלנגן איתו תכני תלת מימד דרך חיבור כונן קשיח בחיבור USB אני לא מנגן איתו כלום (דרך הרשת נתקע כל הזמן וגם בחיבור USB לא עובד בצורה תקינה באופן מלא + לא ניתן להזיז את הכתוביות והם ממקומות מאוד גבוה).
עכשיו שקיבלתי אותו אני יכול להגיד שאין שום בעיה עם המכס. החבילה הגיעה לארץ בשלישי ורביעי בצהריים כבר הייתה אצלי.dodi88 כתב:תודה רבה.
האם המכס צפוי לעורר בעיות...? איך עובד העניין הנ"ל?...
עלות כל המסים עמלות ושחרורים הגיע ל221 ש"ח ששולמו לDHL כשהגיע אלי השליח.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בדיוק כפי שאמרתי.elan22 כתב:עכשיו שקיבלתי אותו אני יכול להגיד שאין שום בעיה עם המכס. החבילה הגיעה לארץ בשלישי ורביעי בצהריים כבר הייתה אצלי.dodi88 כתב:תודה רבה.
האם המכס צפוי לעורר בעיות...? איך עובד העניין הנ"ל?...
עלות כל המסים עמלות ושחרורים הגיע ל221 ש"ח ששולמו לDHL כשהגיע אלי השליח....
אתה משלם והם נהנים
מה שנשאר עכשיו זה שגם אתה תהנה.
תתחדש