חדר הבקרה והשידור של הרשות השנייה כבר הוסב ל-HD
יפה ,
ובאמת מתי יחלו השידורים
תודה על השתוף
ובאמת מתי יחלו השידורים
תודה על השתוף
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
קראתי את הכתבה והנושא מזכיר לי את מה שהיה פה פעם בימי ה"אנטי מחיקון", שכל שידור בצבע היה צריך לקבל אישורים. אישורים כאלו ניתנו רק במקרים מיוחדים (כמו ביקור סאדאת והארוויזיון) ולא ביום יום, שאז השידור הצבעוני "נמחק" באמצעות המחיקון. גם אז (תחילת שנות ה-80) כל הטלוויזיות שנמכרו היו צבעוניות וגם כל ציוד הצילום והשידור, אך משום מה במדינה שלנו החליטו שיותר עדיף לשדר שחור לבן...
בקיצור, כל פעם ביקשו וקיבלו עוד ועוד אישורים למשדרים בצבע, עד שהיו שכינו את התהליך "הצבע הזוחל". ובפרפארזה - אני מעריך שבשנה שנתיים הקרובות נהנה מ- HD זוחל.
בקיצור, כל פעם ביקשו וקיבלו עוד ועוד אישורים למשדרים בצבע, עד שהיו שכינו את התהליך "הצבע הזוחל". ובפרפארזה - אני מעריך שבשנה שנתיים הקרובות נהנה מ- HD זוחל.
ישראל הייתה אז מדינה סופר-סוציאליסטית. הגישה הייתה שאם אין לכולם טלוויזיות עם צבע, אף אחד לא יהנה מצבעBarry כתב:קראתי את הכתבה והנושא מזכיר לי את מה שהיה פה פעם בימי ה"אנטי מחיקון", שכל שידור בצבע היה צריך לקבל אישורים. אישורים כאלו ניתנו רק במקרים מיוחדים (כמו ביקור סאדאת והארוויזיון) ולא ביום יום, שאז השידור הצבעוני "נמחק" באמצעות המחיקון. גם אז (תחילת שנות ה-80) כל הטלוויזיות שנמכרו היו צבעוניות וגם כל ציוד הצילום והשידור, אך משום מה במדינה שלנו החליטו שיותר עדיף לשדר שחור לבן...
בקיצור, כל פעם ביקשו וקיבלו עוד ועוד אישורים למשדרים בצבע, עד שהיו שכינו את התהליך "הצבע הזוחל". ובפרפארזה - אני מעריך שבשנה שנתיים הקרובות נהנה מ- HD זוחל....
תהא הסיבה אשר תהא, צריך לקחת בערך 50% מפקידי הממשלה ולשלוח אותם לחפש עבודה אחרת (ושיגידו תודה, יש מדינות שהיו עושים להם דברים יותר גרועים). אתם מבינים שבשביל שידור אחד צריך אישור של הרשות השניה, ושל מועצת הכבלים והלווין? ישבו 50 איש שמקבלים כסף מאיתנו, כדי לתת אישור לשידור אחד. הנה כסף שאפשר וצריך לקחת.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מה השאלה?asaf23 כתב:מה עם ערוץ 1...
הבעיה היא לא חדר השידור ולא האולפנים. הבעיה היא ח** של תכנים. אז עכשיו נזכה לראות את כל הזבל הזה ב-HD. תענוג!rbh3 כתב:הבעיה היא לא חדר השידור היא בעיקר האולפנים
אולפני הרצליה למשל שאחראים על יותר מ50% מההפקות של ערוץ 2 לא ערוכים ולא יכולים לצלם בכלל ב-hd
שלא לדבר על עריכה...