האם יש כאן מישהו שמשחק ב battlefield 3 ?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
עכשיו עם הסרטון של ה4 מתחיל לדגדג לי לשחק שוב.
אבל אני חפור קשות בפאנדורה (BL2) והתחלתי ביושוק.
וביושוק פשוט וואו.
אבל אני חפור קשות בפאנדורה (BL2) והתחלתי ביושוק.
וביושוק פשוט וואו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ביושוק 3 או ליתר דיוק BioShock Infinte
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
היה לי פעם רעיון להוציא מדריך מפורט בעברית לבאטלפילד כולל טיפים, הסברים ומפות (בארה״ב זה נפוץ מאוד ויש תעשייה שלמה סביב הנושא).
התחלתי למלא כמה דפים אבל אז נזכרתי שבמדינת ישראל אף אחד לא ישלם על זה ואם כן תוך יומיים זה יועבר מאחד לשני.
התחלתי למלא כמה דפים אבל אז נזכרתי שבמדינת ישראל אף אחד לא ישלם על זה ואם כן תוך יומיים זה יועבר מאחד לשני.
הי
אני חדש ב- BF3 ב- XBOX360, ויש לי כמה שאלות:
1) קניתי את גירסת הפירמיום והורדתי את ה- Expension packs. אני מבין נכון שהם מכילים רק תוכן שקשור ל- Multiplayer?
2) אני מבין שהסיפור האמיתי כאן זה ה- Multiplayer. האם יש אפשרות לסנן שרתים לפי הרמה של השחקנים? לא בא לי לבלות בממוצע 10 שניות במשחק
תודה
עדי
1) קניתי את גירסת הפירמיום והורדתי את ה- Expension packs. אני מבין נכון שהם מכילים רק תוכן שקשור ל- Multiplayer?
2) אני מבין שהסיפור האמיתי כאן זה ה- Multiplayer. האם יש אפשרות לסנן שרתים לפי הרמה של השחקנים? לא בא לי לבלות בממוצע 10 שניות במשחק
תודה
עדי
אתה מוזמן להוסיף אותי turnerno1adsagi כתב:הי
תודה
עדי...
1. התוכן קשור למולטיפלייר - מפות, רכבים, נשקים, מודים ומיני עיטורים.
2. יש שרתים שהם ranked אבל קשה מאוד למצוא שרתים שאין בהם דרגות גבוהות.