מובייל 012 - משהוא לא נחמד קורה שם לאחרונה- ועכשיו ביטלו את הצ'אט המיידי
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
לפני שבועיים העברתי את 4 הניידים שלי מחברת גולן לחברת סמייל 012 למבצע של 44 שקל לחבילה ללא הגבלה.
חשבתי שהם יהיו ברמת שרות ואמינות לא פחות מהחברות ה"טובות" האחרונות או לפחות לא יהיו יותר גרועים מחברת גולן שסה"כ היו בסדר אך לא רצו לתת לי את מחיר המבצע שלהם לכן התנתקתי.
רק עברו שבועיים ויש לי איתם כבר שלוש בעיות שמתחילות להביא אותי להחלטה שעשיתי טעות למרות מחירי המבצע ולמרות שארבע סימים עלו לי רק 49 שקל כולל שליח עד הבית .
1.חיובים גדולים יותר מאלו שהובטחו על החבילות השונות:
בעת ההזמנה והרישום לא רציתי בגדול לרשום את כול הארבעה בחבילות ללא הגבלה אלא רק שניים ויתר השניים בחבילה 9 שקל = 60 דקות ו 100M גלישה. אך הנציגה אמרה שאז לא אקבל את הסימים חינם ולחצה עלי ( כמובן שתראה שהיא עשתה עיסקה גדולה) שארשום את כול הארבעה כ- 44 שקל ומיד עם קבלת הסימים לעבור באתר ל 9 שקל ולא יחייבו אותי על כלום בגלל המעבר. - אני לא תמים ולא מצא חן בעיני הצעה זאת אך האמנתי בלית ברירה וכמובן כול השיחות איתה מוקלטות ורשומות במלואן.
אך כעבור יומיים שלושה ראיתי ב"חשבון שלי" באתר של מוביל - בכלל סכומים אחרים הרבה יותר גבוהים ממה שסוכם וניהלתי מספר צ'אטים עם הנציגים שם - והבטיחו "אל תתיחס למה שמופיע עכשיו - שיופק החשבון ב- 7 לחודש - הכול יסתדר ולא יחייבו אותך מעבר למובטח" - כמובן כול הצאטים האלו מועתקים לקובץ במחשב וגם צילומי מסכים מהאתר.
אז בשעה טובה הופק החשבון שתקף מיום ההתחברות - 24 בפברואר עד יום 6 במרץ, וכפי שחששתי כול ההבטחות היו על הקרח וחייבו אותי ב - 40 שקלים יותר מהסכומים הנכונים והאמיתיים לפי סוג החבילה והזמן היחסי.
גם הבטחה, בצאט שהועתק כמובן, שתחזור אלי מנהלת בכירה לסידור הנושא והתחייבות על זיכוי בחשבון - לא קויימה - ועכשיו אין עם לדבר. - חמה - ראו סעיף 3.
2. ניתוקים חוזרים של שרות הגלישה/דאטה:
בשבוע האחרון אני מקבל בשתי החבילות ללא הגבלה , הפסקות שרות בגלישה, לא מוסברות ולא מובנות למרות שההגדרות בקובץ APN מדוייקות ונכונות וכמה פעמים מחקנו את הקיים וכתבנו חדש וכמובן ריסט לנייד. בחלק מהמקרים עזר ובחלק מהזמן לא עזר - ופתאום התחילה הגלישה מחדש ללא שום פעולה בשני הניידים ולאחר זמן ניתוק הדאטה.
3. היום החברה סגרו את הצ'אט המידי עם נציג שרות/תמיכה:
בפעם האחרונה שהייתי בצ'אט עם נציג סמייל היה לפני יומיים דרך האתר בדף "צור קשר" ששם היה אייקון לחיצה לתחילת צ'אט מידי.
. אין שום טלפון לשיחה אנושית עם שרות הלקוחות שלהם ואו התמיכה, רק מספר פקס או כתובת דואר !!!!.
היום אני רוצה שוב להפעיל את הצ'אט - אך פתאום נעלם האייקון של צאט מידי עם נציג לקוחות ("נציג צ'אט on-line בעמוד צור קשר"=כפי שהם כותבים באיך ליצור קשר באתר שלהם) ולכן "אין עם מי לדבר" נשארה שם רק האפוציה של רישום לשרות צאטים - אך הם לא מגיבים לשום פניה ולא שולחים למייל שום תגובה שנרשמתי.- כלומר רישום על הקרח.
חשבתי שזאת בעיה בכרום - אבל לא - גם ביתר הדפדפנים - לא מופיעה האפשרות לצ'אט מיידי עם נציג שרות.
כנראה שלא תהיה ברירה אלא להעביר תלונה דחופה למשרד התקשורת - לפני שהשר כחלון הנהדר עוזב.
חשבתי שהם יהיו ברמת שרות ואמינות לא פחות מהחברות ה"טובות" האחרונות או לפחות לא יהיו יותר גרועים מחברת גולן שסה"כ היו בסדר אך לא רצו לתת לי את מחיר המבצע שלהם לכן התנתקתי.
רק עברו שבועיים ויש לי איתם כבר שלוש בעיות שמתחילות להביא אותי להחלטה שעשיתי טעות למרות מחירי המבצע ולמרות שארבע סימים עלו לי רק 49 שקל כולל שליח עד הבית .
1.חיובים גדולים יותר מאלו שהובטחו על החבילות השונות:
בעת ההזמנה והרישום לא רציתי בגדול לרשום את כול הארבעה בחבילות ללא הגבלה אלא רק שניים ויתר השניים בחבילה 9 שקל = 60 דקות ו 100M גלישה. אך הנציגה אמרה שאז לא אקבל את הסימים חינם ולחצה עלי ( כמובן שתראה שהיא עשתה עיסקה גדולה) שארשום את כול הארבעה כ- 44 שקל ומיד עם קבלת הסימים לעבור באתר ל 9 שקל ולא יחייבו אותי על כלום בגלל המעבר. - אני לא תמים ולא מצא חן בעיני הצעה זאת אך האמנתי בלית ברירה וכמובן כול השיחות איתה מוקלטות ורשומות במלואן.
אך כעבור יומיים שלושה ראיתי ב"חשבון שלי" באתר של מוביל - בכלל סכומים אחרים הרבה יותר גבוהים ממה שסוכם וניהלתי מספר צ'אטים עם הנציגים שם - והבטיחו "אל תתיחס למה שמופיע עכשיו - שיופק החשבון ב- 7 לחודש - הכול יסתדר ולא יחייבו אותך מעבר למובטח" - כמובן כול הצאטים האלו מועתקים לקובץ במחשב וגם צילומי מסכים מהאתר.
אז בשעה טובה הופק החשבון שתקף מיום ההתחברות - 24 בפברואר עד יום 6 במרץ, וכפי שחששתי כול ההבטחות היו על הקרח וחייבו אותי ב - 40 שקלים יותר מהסכומים הנכונים והאמיתיים לפי סוג החבילה והזמן היחסי.
גם הבטחה, בצאט שהועתק כמובן, שתחזור אלי מנהלת בכירה לסידור הנושא והתחייבות על זיכוי בחשבון - לא קויימה - ועכשיו אין עם לדבר. - חמה - ראו סעיף 3.
2. ניתוקים חוזרים של שרות הגלישה/דאטה:
בשבוע האחרון אני מקבל בשתי החבילות ללא הגבלה , הפסקות שרות בגלישה, לא מוסברות ולא מובנות למרות שההגדרות בקובץ APN מדוייקות ונכונות וכמה פעמים מחקנו את הקיים וכתבנו חדש וכמובן ריסט לנייד. בחלק מהמקרים עזר ובחלק מהזמן לא עזר - ופתאום התחילה הגלישה מחדש ללא שום פעולה בשני הניידים ולאחר זמן ניתוק הדאטה.
3. היום החברה סגרו את הצ'אט המידי עם נציג שרות/תמיכה:
בפעם האחרונה שהייתי בצ'אט עם נציג סמייל היה לפני יומיים דרך האתר בדף "צור קשר" ששם היה אייקון לחיצה לתחילת צ'אט מידי.
. אין שום טלפון לשיחה אנושית עם שרות הלקוחות שלהם ואו התמיכה, רק מספר פקס או כתובת דואר !!!!.
היום אני רוצה שוב להפעיל את הצ'אט - אך פתאום נעלם האייקון של צאט מידי עם נציג לקוחות ("נציג צ'אט on-line בעמוד צור קשר"=כפי שהם כותבים באיך ליצור קשר באתר שלהם) ולכן "אין עם מי לדבר" נשארה שם רק האפוציה של רישום לשרות צאטים - אך הם לא מגיבים לשום פניה ולא שולחים למייל שום תגובה שנרשמתי.- כלומר רישום על הקרח.
חשבתי שזאת בעיה בכרום - אבל לא - גם ביתר הדפדפנים - לא מופיעה האפשרות לצ'אט מיידי עם נציג שרות.
כנראה שלא תהיה ברירה אלא להעביר תלונה דחופה למשרד התקשורת - לפני שהשר כחלון הנהדר עוזב.
הוריה של אישתי נרשמו לחברה
היה בעיה של ניוד
סלקום העבירו וב012 לא. הם זיהו את הבעיה עוד בתהליכי המעבר כך שעדיין היה קו מצד סלקום
הבטיחו לחזור. גם מנהלת בכירה שקר כלשהו הבטיחה
לא חזרו... צפוי ....
אבל אין עם מי לדבר ישירות. רק שירות הודעות שמבטיחים שיחזרו תוך 72 שעות!!! בלתי נתפס בעולם של ימינו עבור בעיות סלולאר
לא חזרו
סלקום ניתקו(נגמר זמן הניוד)
אין קו
אין עם מי לדבר כי הצ'אט כבר לא עבד בשעות האלה
רק אימייל.... מביך
האמת לא ידעתי שאין קו ישיר אליהם במקרה של תקלה ואם הייתי יודע לא הייתי נותן להם להתחבר לחברה הזו
היה בעיה של ניוד
סלקום העבירו וב012 לא. הם זיהו את הבעיה עוד בתהליכי המעבר כך שעדיין היה קו מצד סלקום
הבטיחו לחזור. גם מנהלת בכירה שקר כלשהו הבטיחה
לא חזרו... צפוי ....
אבל אין עם מי לדבר ישירות. רק שירות הודעות שמבטיחים שיחזרו תוך 72 שעות!!! בלתי נתפס בעולם של ימינו עבור בעיות סלולאר
לא חזרו
סלקום ניתקו(נגמר זמן הניוד)
אין קו
אין עם מי לדבר כי הצ'אט כבר לא עבד בשעות האלה
רק אימייל.... מביך
האמת לא ידעתי שאין קו ישיר אליהם במקרה של תקלה ואם הייתי יודע לא הייתי נותן להם להתחבר לחברה הזו
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

התקשרתי - מדברים מדברים, מסבירים מסבירים, מבלבלים במוח.
מעבירים לנציג שרות = 1 ואף אחד לא עונה.
עוד פעם מחזירים אותך להקלטה ושוב " מדברים מדברים, מסבירים מסבירים, מבלבלים במוח."
אני כבר שם 10 דקות ואף אחד לא עונה !!!!
מעבירים לנציג שרות = 1 ואף אחד לא עונה.
עוד פעם מחזירים אותך להקלטה ושוב " מדברים מדברים, מסבירים מסבירים, מבלבלים במוח."
אני כבר שם 10 דקות ואף אחד לא עונה !!!!
- Lior012Smile
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי ami9 ,
קראתי את הדברים וחשוב לי מאוד להתייחס ולסייע.
בנוגע לצ'אט - הצ'אט שלנו שודרג היום וכעת ניתן לפנות אליו באמצעות תפריט קופץ בתחתית העמוד, אשר זמין כעת בכל דפי האתר, ולא רק בעמוד "צור קשר". ניתן לקבל תשובה בעבור כל שאלה באופן אוטומטי וללא המתנה. במידה והתשובה אינה מספקת, ניתן להתחבר באופן מיידי לנציג, באמצעות לחץ "שאל נציג בצ'אט". אני מצרף צילום מסך לנוחיותך: http://blog.012.net/wp-content/Capture6.png
בנוגע לטענותיך האחרות - אנו נרצה לחזור אליך טלפונית בהקדם, ולבדוק הכל בכדי ליישר קו ולדאוג לשביעות רצונך ולסדר הטוב במנוי.
שלח את הפרטים כולל טלפון ליצירת קשר למייל שלנו - [email protected] ונוכל לשוחח בהקדם.
ליאור
צוות מדיה חברתית 012 סמייל
קראתי את הדברים וחשוב לי מאוד להתייחס ולסייע.
בנוגע לצ'אט - הצ'אט שלנו שודרג היום וכעת ניתן לפנות אליו באמצעות תפריט קופץ בתחתית העמוד, אשר זמין כעת בכל דפי האתר, ולא רק בעמוד "צור קשר". ניתן לקבל תשובה בעבור כל שאלה באופן אוטומטי וללא המתנה. במידה והתשובה אינה מספקת, ניתן להתחבר באופן מיידי לנציג, באמצעות לחץ "שאל נציג בצ'אט". אני מצרף צילום מסך לנוחיותך: http://blog.012.net/wp-content/Capture6.png
בנוגע לטענותיך האחרות - אנו נרצה לחזור אליך טלפונית בהקדם, ולבדוק הכל בכדי ליישר קו ולדאוג לשביעות רצונך ולסדר הטוב במנוי.
שלח את הפרטים כולל טלפון ליצירת קשר למייל שלנו - [email protected] ונוכל לשוחח בהקדם.
ליאור
צוות מדיה חברתית 012 סמייל
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
לא יודע איך לעזור לך במצב שאין עם מי לדבר
אני רק יכול להגיד שכשיש עם מי לדבר בצ'אט תמיד קיבלתי פתרון לכל בעיה, גם אם זה זיכויים וגם אם זה נסיונות לפתור דברים טכניים.
כשיחזור הצ'אט או שיענו לך, ושום דרך שהם ינסו עם ניתוקי האינטרנט לא תעזור, אני ממליץ לך לנסות להחליף סים, והם מזכים אותך על ה33 שח של הסים החדש.
לפעמים התקלות בסים עצמו.
בהגדרות המכשיר יש לך אופציה לבחור שהDATA יעבור רציף או עם הפסקות כשהמכשיר בכיס.
אני רק יכול להגיד שכשיש עם מי לדבר בצ'אט תמיד קיבלתי פתרון לכל בעיה, גם אם זה זיכויים וגם אם זה נסיונות לפתור דברים טכניים.
כשיחזור הצ'אט או שיענו לך, ושום דרך שהם ינסו עם ניתוקי האינטרנט לא תעזור, אני ממליץ לך לנסות להחליף סים, והם מזכים אותך על ה33 שח של הסים החדש.
לפעמים התקלות בסים עצמו.
בהגדרות המכשיר יש לך אופציה לבחור שהDATA יעבור רציף או עם הפסקות כשהמכשיר בכיס.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

וככה עברו עוד למעלה מ 5 דקות נוספות = למעלה מ 20 דקות ועדיין שומע רק את ההקלטה היפה והנחמדה על "מהירות ויעילות" של השירותים שמענקים לנו חברת סמייל כולל האפשרות המתקדמת הדיגיטלית של פניה לנציג שרות ONLINE דרך האתר שלה - שכידוע הם ביטלו אותו היום."
נמאס לי ואחרי 25 דקות אני סוגר את הטלפון ללא מענה - כמובן הקלטתי את כול ההתנה הזאת ואני מעביר תלונה חריפה למשרד התקשורת שיטפלו בהם בדחיפות. הבעיה היחידה שהשר כחלון כנראה החל ממחר לא יהיה כבר שר התקשורת.
נמאס לי ואחרי 25 דקות אני סוגר את הטלפון ללא מענה - כמובן הקלטתי את כול ההתנה הזאת ואני מעביר תלונה חריפה למשרד התקשורת שיטפלו בהם בדחיפות. הבעיה היחידה שהשר כחלון כנראה החל ממחר לא יהיה כבר שר התקשורת.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
AMI הנציג מעלי ענה לך שהצ'אט חזר....
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- Lior012Smile
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי sheva23,
חשוב לציין שהצ'אט לא ירד כלל, אלא רק שינה את מיקומו ושודרג, על מנת למנוע המתנה עבור נושאים שעליהם ניתן לקבל תשובה ללא נציג.
חשוב לציין שהצ'אט לא ירד כלל, אלא רק שינה את מיקומו ושודרג, על מנת למנוע המתנה עבור נושאים שעליהם ניתן לקבל תשובה ללא נציג.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש ל-012 מובייל גם שירות טלפוני וגם צ'אט אז אפשר להחזיר את הסכינים לנדנים.
חוצמזה, 012 מובייל נותנת נכון להיום את השירות הכי זול - בערך 30% יותר זול מגולן בחבילת הבייסיק!
אני בהחלט שוקל מעבר ל-012 מובייל מגולן, בעיקר בגלל בעייה חוזרת של היעדר כיסוי/שירות בחו"ל בשלושה מקרים שונים...

חוצמזה, 012 מובייל נותנת נכון להיום את השירות הכי זול - בערך 30% יותר זול מגולן בחבילת הבייסיק!
אני בהחלט שוקל מעבר ל-012 מובייל מגולן, בעיקר בגלל בעייה חוזרת של היעדר כיסוי/שירות בחו"ל בשלושה מקרים שונים...
מהניסיון שלי גם לגולן יש בעיות בחו"ל, הCALLBACK לא עבד לי חצי מהזמן, ניתוקים, אי קבלת שיחות ועוד...epony כתב:יש ל-012 מובייל גם שירות טלפוני וגם צ'אט אז אפשר להחזיר את הסכינים לנדנים.
...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לפחות הייתה לך רשת. לי הוא פשוט לא התחבר לכלום, למרות שבדקתי יתור מפעם אחת את ההגדרות גם בטלפון וגם באתר. אתמול בשיחה העשירית עם השירות לקוחות על זה (אחרי ששבוע שעבר שוב נתקעתי בחו"ל בלי טלפון), הבטיחו לי ש-"המהנדסים שלהם יטפלו בזה". נחיה ונראה...Bonanja כתב:מהניסיון שלי גם לגולן יש בעיות בחו"ל, הCALLBACK לא עבד לי חצי מהזמן, ניתוקים, אי קבלת שיחות ועוד...epony כתב:יש ל-012 מובייל גם שירות טלפוני וגם צ'אט אז אפשר להחזיר את הסכינים לנדנים.
......
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

איזה שרות טלפוני - ראה אתת ניסוי ההתקשרות אליהם בטלפון - אחרי 25 דקות של ברבורים מוקלטים - נמאס לי וניתקתי.epony כתב:יש ל-012 מובייל גם שירות טלפוני וגם צ'אט אז אפשר להחזיר את הסכינים לנדנים.
...
לגבי הצאט - כנס לאתר שלהם - צור קשר ותגיד לי איפה נכנסים לצ'אט אונליין - היה עד אתמול בםינה העליונה שמאלית = מהיום אין שום סמל ללחיצה לשם יצירת צ'אט אונליין.
אם אתה מוצא אותו - אשמח אם תצרף תמונת מסך איפה הוא.
כך שהסכינים לא יצאו סתם - אנו כבר מותש מהם אחרי מספר ימים שהם מבטיחים לחזור ולא חזרו.
בכול מקרה בסופו של דבר - הסכין ששלפתי הצדיקה את עצמה - נציג שלהם נתן למעלה מייל לפנות אליהם ישירות ועכשיו אחרי הרעש שעשיתי ובצדק - החזירו מיד טלפון נתנו לי את הזיכוי המתבקש ופתרו את בעיית הניתוקים של האינטרנט.
לצערי בישראל "מה שלא הולך בכוח - הולך בעוד יותר כוח"
עכשין גם הרוויחו כול החברים בפורום הזה -יש לנו מייל מיוחד לפניה ישירה ל"צוות מדיה חברתית" של חברת סמייל והם עונים מיד ובאדיבות ומקצועיות שאנו מצפים לקבל מכול חברת שרותים שאנו משלמים לה עבור השירותים שהיא נותנת.
נכון להרגע סודרו הבעיות אך עדיין אני לא רואה איך להכנס לצ'אט אונליין מהאתר של סמייל 012
אני מנסה ליצור איתם קשר...
אין צאט באתר
באמייל יחזירו לי תשובה תוך 72 שעות...
אמרתי נלך לפייסבוק...האפליקציות שלהם לא פעילות.
https://www.facebook.com/search/results ... 3160174235
אתמול הצטרפתי אליהם עם מכשיר אחד, בשלב ראשון. ועדיין לא השלמתי את הניוד עם הסים באתר.
אשאל אתכם.
יש לי מכשיר שעבד באוראנג' דור 2 ו 3.
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network UMTS 900 / 2100
למכשיר יש סים (גדול).
על האריזה של הסים 012mobile הגדול כתוב 3.5G . מבחינה גודל הכרטיס הסים תואם. מבחינת המולכים והציפ מאחורה קצת יותר קטן.
עכשיו לקנות ולהשלים את הניוד או צריך טלפון אחר.
(אם לא היה כתוב 3,5G על האריזה של הסים הייתי קונה)
אין צאט באתר
באמייל יחזירו לי תשובה תוך 72 שעות...
אמרתי נלך לפייסבוק...האפליקציות שלהם לא פעילות.
https://www.facebook.com/search/results ... 3160174235
אתמול הצטרפתי אליהם עם מכשיר אחד, בשלב ראשון. ועדיין לא השלמתי את הניוד עם הסים באתר.
אשאל אתכם.
יש לי מכשיר שעבד באוראנג' דור 2 ו 3.
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network UMTS 900 / 2100
למכשיר יש סים (גדול).
על האריזה של הסים 012mobile הגדול כתוב 3.5G . מבחינה גודל הכרטיס הסים תואם. מבחינת המולכים והציפ מאחורה קצת יותר קטן.
עכשיו לקנות ולהשלים את הניוד או צריך טלפון אחר.
(אם לא היה כתוב 3,5G על האריזה של הסים הייתי קונה)
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

ליאור שלום,Lior012Smile כתב:היי sheva23,
חשוב לציין שהצ'אט לא ירד כלל, אלא רק שינה את מיקומו ושודרג, על מנת למנוע המתנה עבור נושאים שעליהם ניתן לקבל תשובה ללא נציג....
ראשית תודה על טיפול אתמול בשתי תלונותי הראשונות שרשמתי בשרשור-לפי המייל שנתת פה.
שנית - לגבי גישה לצ'אט לנציג ONLINE - אני בודק מאתמול כמה פעמים באתר שלכם וב"צור קשר" - מצטער אין שום מקום שבו אפשר לבצע את התחלת הצ'אט - לא למעלה ולא למטה.
ראה גם תגובתו מעלי של לקוח נוסף שלכם שלא מוצא את הקישור לצ'אט.
זה שנתת את הקישור לבלוג - שם רואים משהוא מוסתר למטה - אבל זה לא פתרון וזה לא עוזר,
כי אנשים לא פונים לבלוג אלא מחפשים באתר.
אתם חייבים לתקן את המיקום בדחיפות - כי אין לנו שום קשר אתכם והמספר 1800 שהועלה פה אין מענה קולי אלא רק תקליט של הסברים יפים כמה אתם מתקדמים דיגיטלית - אך נאדה - לחיצה 1 לנציג לא עושה דבר.
ראה אתמול חיכיתי מעל 25 דקות עד שנשברתי.
מזכיר לך בהזדמנות זאת, שיצאה הוראה מפורשת בתקופה האחרונה ממשרד התקשורת על זמני המתנה מכסימליים לקבלת שרות בחברות סלולר ועוד.
אי עמידה בדרישות הרגולטור עלולות לגרור קנסות גדולים לכם -
רצוי מייד לשפר, לטובתכם ,את שני הדרכים האלו להתקשרות אליכם.
מקוה שמהיום למשך חצי שנה לפחות לא יהיו לי יותר בעיות אתכם ואקבל את השרות שאני זכאי לו וכמובן יתר הלקוחות שלכם ושוב תודה על המענה המהיר שלך ושל הצוות שם.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ami9 כתב:ליאור שלום,Lior012Smile כתב:היי sheva23,
חשוב לציין שהצ'אט לא ירד כלל, אלא רק שינה את מיקומו ושודרג, על מנת למנוע המתנה עבור נושאים שעליהם ניתן לקבל תשובה ללא נציג....
ראשית תודה על טיפול אתמול בשתי תלונותי הראשונות שרשמתי בשרשור-לפי המייל שנתת פה.
שנית - לגבי גישה לצ'אט לנציג ONLINE - אני בודק מאתמול כמה פעמים באתר שלכם וב"צור קשר" - מצטער אין שום מקום שבו אפשר לבצע את התחלת הצ'אט - לא למעלה ולא למטה.
ראה גם תגובתו מעלי של לקוח נוסף שלכם שלא מוצא את הקישור לצ'אט.
זה שנתת את הקישור לבלוג - שם רואים משהוא מוסתר למטה - אבל זה לא פתרון וזה לא עוזר,
כי אנשים לא פונים לבלוג אלא מחפשים באתר.
אתם חייבים לתקן את המיקום בדחיפות - כי אין לנו שום קשר אתכם והמספר 1800 שהועלה פה אין מענה קולי אלא רק תקליט של הסברים יפים כמה אתם מתקדמים דיגיטלית - אך נאדה - לחיצה 1 לנציג לא עושה דבר.
ראה אתמול חיכיתי מעל 25 דקות עד שנשברתי.
מזכיר לך בהזדמנות זאת, שיצאה הוראה מפורשת בתקופה האחרונה ממשרד התקשורת על זמני המתנה מכסימליים לקבלת שרות בחברות סלולר ועוד.
אי עמידה בדרישות הרגולטור עלולות לגרור קנסות גדולים לכם -
רצוי מייד לשפר, לטובתכם ,את שני הדרכים האלו להתקשרות אליכם.
מקוה שמהיום למשך חצי שנה לפחות לא יהיו לי יותר בעיות אתכם ואקבל את השרות שאני זכאי לו וכמובן יתר הלקוחות שלכם ושוב תודה על המענה המהיר שלך ושל הצוות שם....
למטה יש חלונית, "שאל שאלה". תכתוב בחלונית הזאת סתם מילה, ותלחץ enter. אז החלונית תגדל ויופיע לך בתחתית החלונית כפתור "התחל צ'אט"