שרשור תגובות: מסך גמיש? מצלמת תלת מימד? סים כפול? ריכוז שמועות גלקסי 4

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

למאמר: מסך גמיש? מצלמת תלת מימד? סים כפול? ריכוז שמועות גלקסי 4

תמונה

כשאירוע הענק של סמסונג מתקרב מתחזקות גם השמועות וההדלפות. אנחנו נהיה בניו יורק כדי לראות כיצד יראה הגלקסי 4 אבל בינתיים קבלו את ריכוז השמועות המלא למכשיר הגלקסי 4 ואפילו תמונה רשמית אחת. מה מתוך זה נראה בפועל?

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

תחזיקו אותי....

שליחה #2 

אשתי תצטרך לקשור אותי באזיקים לעמוד כדי למנוע ממני להזמין אחד....
האמת היא שאני עם ה-S2 (עליו מותקן אנדרואיד 4.2.2) ומרוצה עד הגג, אבל בכל זאת מחפש איזה תירוץ דבילי להוריש אותו לאחד הילדים ולקנות S4. יש למישהו איזה תירוץ טוב?

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

אישית, עד שלא יהיה חידוש פורץ דרך בתחום זה יהיה השוואה של- "למי יש יותר גדול". מעבר לכך מגדילים במעבד והזיכרון, מגדילים במסך, מגדילים במקרה הטוב גם קצת בסוללה והריי לנו מכשיר חדש. אני גם כן נמנה בין חולי "השדרגת", אבל כמה כבר אפשר עם הטריק הזה של שינויים מינורים ולרוץ לקנות כמו עדר חיות.
עד שלא יהיה פיתוח חדשני כמו סוללה שתחזיק טוב לאורך כל היום ולא פתרונות עוקפיי דרך כמו צריכת חשמל פחותה, או הגדלת הסוללה לא נהיה על דרך המלך.
אולי המסכים הגמישים יביאו את בשורת החדשנות לתחום... (סקפטי מאוד שנראה את זה ב-S4. אומנם מדובר ברעיון שבשל טכנולוגית, אבל עדיין לא מוצר מוגמר).
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #4 

צילום בתלת מימד יכול להיות טריגר חזק עבורי. זוהי יכולת שהייתי רוצה מהטלפון הבא שלי ובמיוחד מכיוון שאני נוהג לצלם את הנינג'ות רבות.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #5 

אין ספק שזה יהיה מכשיר מצויין. אני אחכה בכל מקרה לנקסוס X...

http://www.androidauthority.com/google- ... ch-168464/

Batnun

.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”