אכזבה מה46ex650 ובקשה לחלופה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mooshon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני שוקל ברצינות להחליף את ה46ex650, קיבלתי אותו לפני שבוע הצבעים מתים, הHD מלוכלך, ממש לא מרוצה אפילו לא ניצלתי את התכונות הsmart שלה, גם לאחר "כיוון" מתקין אין שיפור הוא אמר שזה הכבל- אני בספק שכן זה מחובר לממיר בחיבור HD, איך ייתכן שרואים כה גרוע? האם למישהו הייתה התנסות דומה עם סוני מהסדרות הנ"ל, בכל מקרה אני שוקל ברצינות להחליף למשהו ברמה שלה רק יותר טובה :).
הייתי שמח לחוות דעת פה.
אני ארשום את הצרכים שלי:
'46'-55 המרחק (3.5 מטר) יתאים לזה, הצפייה תהיה ברובה שידורי כבלים אבל יהיו תכני highend מהhtpc , אני רוצה להשאר במשפחת הled, אני יכול להוסיף עד 1500-2000 שקל מהמחיר בה היא נקנתה (5700),מעדיף כמובן שלא, הדגש שלי זה על איכות הצפייה עצמה (בהירות,תדר, יכולות עיבוד, 3D וכו'), פחות מעניין אותי שהטלוויזיה תתחבר לטלפון או שיהיה בה skype- קודם איכות צפייה אחר כך אם נכנס בתקציב אז פיטצרים.

אודה לעזרכתם,
משה.

mooshon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

משהו? מישהו?
אני טובע בים החלופות ואני לא רוצה ליפול שוב.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #3 

עשית כמה טעויות..
קנית מסך 46 למרחק 3.5 מטר.
קנית מסך בסיסי יחסית וציפית ליותר מידי.
האמנת לטכנאי שאולי זו אשמת הכבל 8O

mooshon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אוקיי...
עדיין לא מאוחר מידי, יש הצעות חלופיות?

Johnik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

בתקציב שלך הייתי בודק Philips 55PFL5507K ניתן לקנות אותה בסביבות 7500ש"ח

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #6 

mooshon כתב:אוקיי...
עדיין לא מאוחר מידי, יש הצעות חלופיות?
...
נתחיל בזה שאתה צריך מסך בגודל 50 ומעלה.
ולגבי איזה מסך...
הסלון מאוד מואר? מה תנאי הצפייה?

mooshon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

הסלון להערכתי מואר (בצורתו הטבעית) בצורה בינונית - יש חלון דיי גדול שמתחבר לסלון והאור נכנס ממנו-אבל זה חלון פנימי, הטלוויזיה נמצאת לפני ומאחורי (בין) שני קירות ללא חלון- כלומר הסלון מואר אך אין אור ישיר על המסך.
אם כל האורות בסלון דולקים אז הקטגוריה הופכת למוארת היטב.

המרחק 3.7 מטר.

עוד פרטים רלוונטיים?

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #8 

3.7 מטר ורכשת 46 ,תיבדוק אולי את השארפ ב-60 אינץ ,רק שעדיף לראות אותה ליפני הרכישה.
http://www.firstprice.co.il/Product.asp ... ap&lang=he
מישהו פירסם פה שיש גם קופון שמאפשר לרכוש את המסך ב-6999 ש"ח בילבד.

alicenir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

mooshon כתב:אני שוקל ברצינות להחליף את ה46ex650, קיבלתי אותו לפני שבוע הצבעים מתים, הHD מלוכלך, ממש לא מרוצה אפילו לא ניצלתי את התכונות הsmart שלה, גם לאחר "כיוון" מתקין אין שיפור הוא אמר שזה הכבל- אני בספק שכן זה מחובר לממיר בחיבור HD, איך ייתכן שרואים כה גרוע? האם למישהו הייתה התנסות דומה עם סוני מהסדרות הנ"ל, בכל מקרה אני שוקל ברצינות להחליף למשהו ברמה שלה רק יותר טובה :).
הייתי שמח לחוות דעת פה.
אני ארשום את הצרכים שלי:
'46'-55 המרחק (3.5 מטר) יתאים לזה, הצפייה תהיה ברובה שידורי כבלים אבל יהיו תכני highend מהhtpc , אני רוצה להשאר במשפחת הled, אני יכול להוסיף עד 1500-2000 שקל מהמחיר בה היא נקנתה (5700),מעדיף כמובן שלא, הדגש שלי זה על איכות הצפייה עצמה (בהירות,תדר, יכולות עיבוד, 3D וכו'), פחות מעניין אותי שהטלוויזיה תתחבר לטלפון או שיהיה בה skype- קודם איכות צפייה אחר כך אם נכנס בתקציב אז פיטצרים.

אודה לעזרכתם,
משה.
...
לפי אתרים בחו"ל המסך הזה מקבל ציונים טובים, כמובן שהכל יחסי...אבל מה שאתה מתאר לא נראה לי הגיוני, אם אני לא מתייחס לרגע לגודל המסך שאתה רוצה להחליף אז טכנאי שמתקין לא יודע "לכוון" מסך לפחות ממה שאני ראיתי עד היום. ניסית לכייל את המסך לבד? אם יש לך סבלנות אז נסה את זה, לא יותר מ-20 דקות ותראה שינוי: http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd-709-blu-ray-mp4-calibration
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”