האם לקנות 55ES8000 במחיר סוף
-
new123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
שלום
יש לי הזדמנות לקנות 55ES8000 מיבוא רשמי במחיר סוף (יותר קרוב למספר הדגם מאשר למחיר מחירון)
אבל דווחי העננות ביאסו אותית ואני לא יודע אם - בהקצנה - אתם המבינים הייתם לוקחים את ה-55ES8000 אפילו בחינם
בעקרון אני דפ"ר בלי דרישות והבנה באיכויות ואני לא יודע אם העננים האלה מפריעים גם לבני תמותה
אשמח לעצה!
תודה
נתוני צפיה:
סלון מואר
מרחק בין 4.5 ל 3
בעיקר סרטים מהורדות וסטרימינג ושידורי ספורט מהאינטרנט (למשל NFL.COM או NBA.COM באיכות HD)
אבל הסרטים מהורדות וסטרימינג ושידורי ספורט מהאינטרנט ייתכן שלא תמיד יהיו HD
יש לי הזדמנות לקנות 55ES8000 מיבוא רשמי במחיר סוף (יותר קרוב למספר הדגם מאשר למחיר מחירון)
אבל דווחי העננות ביאסו אותית ואני לא יודע אם - בהקצנה - אתם המבינים הייתם לוקחים את ה-55ES8000 אפילו בחינם
בעקרון אני דפ"ר בלי דרישות והבנה באיכויות ואני לא יודע אם העננים האלה מפריעים גם לבני תמותה
אשמח לעצה!
תודה
נתוני צפיה:
סלון מואר
מרחק בין 4.5 ל 3
בעיקר סרטים מהורדות וסטרימינג ושידורי ספורט מהאינטרנט (למשל NFL.COM או NBA.COM באיכות HD)
אבל הסרטים מהורדות וסטרימינג ושידורי ספורט מהאינטרנט ייתכן שלא תמיד יהיו HD
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
לא תמצא במחיר הזה משהו יותר טוב. קנה !
- shupup
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
אם אתה לא רוצה אני אקנה במקומך...
- Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 358
TGTBT. האם המחיר שציינת הוא למכשיר יחיד וספציפי? אם לא, האם תוכל לשתף מהיכן ניתן להשיג את המכשיר הנ"ל במחיר הזה?
-
new123
-
- חבר שרק התחיל

יחיד ומיוחד, סוג של מכשיר מתצוגה אבל כמעט בלי באמת להיות בתצוגהCoresh כתב:TGTBT. האם המחיר שציינת הוא למכשיר יחיד וספציפי? אם לא, האם תוכל לשתף מהיכן ניתן להשיג את המכשיר הנ"ל במחיר הזה?...
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
אם זה מתצוגה אז המחיר הגיוני. ולא משנה כמה זמן.
- כדורי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
רק תשים לב...שגם המסך לא יהיה "סוף" ..כי הרי מדובר על תצוגה ורב הניסתר על הגלוי(כי לא היית לידו כשהוא עבד שעות נוספות)
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
אני יכול להגיד לך מניסיון - שרכשתי לפני כחודש וחצי מסך כזה מתצוגה (אמרו לי שכמעט ולא היה בתצוגה) מחנות באיזור הבורסה .
המסך הגיע עם כל מני תופעות מעניינות כמו העננות (שהיתה ממש מוגזמת) ועוד כמה דברים מסביב.
לאחר שהמסך ישב אצלי מס' ימים - פשוט "העפתי" אותו חזרה לחנות ורכשתי אחד חדש (גם ES8000) וההבדל היה שמים וארץ.
כנראה שהמסך הזה היה "חמוץ" .
מציע לך לבדוק אותו בחנות לפני שאתה רוכש ( אולי זה אותו מסך שהחזרתי) .
המסך הגיע עם כל מני תופעות מעניינות כמו העננות (שהיתה ממש מוגזמת) ועוד כמה דברים מסביב.
לאחר שהמסך ישב אצלי מס' ימים - פשוט "העפתי" אותו חזרה לחנות ורכשתי אחד חדש (גם ES8000) וההבדל היה שמים וארץ.
מציע לך לבדוק אותו בחנות לפני שאתה רוכש ( אולי זה אותו מסך שהחזרתי) .
-
new123
-
- חבר שרק התחיל

movieman כתב:אני יכול להגיד לך מניסיון - שרכשתי לפני כחודש וחצי מסך כזה מתצוגה (אמרו לי שכמעט ולא היה בתצוגה) מחנות באיזור הבורסה .
מציע לך לבדוק אותו בחנות לפני שאתה רוכש ( אולי זה אותו מסך שהחזרתי) ....