קפסולות חדשות של "נספרסו" - ספיישל 2013
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כמו כל שנה (מסתבר), נספרסו מוציאים טעמים חדשים מעט לפני פסח.
השנה מדובר בשני טעמים, בהשראה איטלקית - נפולי (חוזק 11) וטרייסטה (חוזק 9), המגיעים במארז של שני שרוולים (אחד מכל טעם).
מעט מידע עליהם נמצא באתר "נספרסו" הישראלי, אולם הוא לא זמין דרך ממשק האתר, אלא רק דרך הארכיון של גוגל (מעניין למה) - http://webcache.googleusercontent.com/s ... r-rockmelt
טעמתי אותם היום טעימה זריזה, בהחלט אהבתי, אולי בגלל שאני אוהב את הטעמים החזקים (ריסטרטו, ארפג'יו, אינדריה מהודו). התחלתי מהטרייסטה, שטפתי את הפה ועברתי לנפולי. שניהם היו מצוינים לטעמי, ולנפולי יש אפטרטייסט מוצלח, שאצלי המשיך לכמה דק' שהטעמים עוד נשארו בחלל הפה.
המחיר של המארז הוא 51 ש"ח לשני שרוולים, מעט מעל המחיר הרגיל.
טעם נוסף, לא כ"כ חדש, הוא הקפסולות הכתומות (ליניציו לונגו). אמנם קצת חלשות יותר מהסטנדרט שלי (חוזק 4), אבל מאוד טעימות גם באספרסו ארוך וגם בקפוצ'ינו. מסתבר שהרבה אנשים אוהבים אותו, אז הוא עומד להיכנס לסטנדרט של נספרסו, ולהפוך לטעם קבוע.
השנה מדובר בשני טעמים, בהשראה איטלקית - נפולי (חוזק 11) וטרייסטה (חוזק 9), המגיעים במארז של שני שרוולים (אחד מכל טעם).
מעט מידע עליהם נמצא באתר "נספרסו" הישראלי, אולם הוא לא זמין דרך ממשק האתר, אלא רק דרך הארכיון של גוגל (מעניין למה) - http://webcache.googleusercontent.com/s ... r-rockmelt
טעמתי אותם היום טעימה זריזה, בהחלט אהבתי, אולי בגלל שאני אוהב את הטעמים החזקים (ריסטרטו, ארפג'יו, אינדריה מהודו). התחלתי מהטרייסטה, שטפתי את הפה ועברתי לנפולי. שניהם היו מצוינים לטעמי, ולנפולי יש אפטרטייסט מוצלח, שאצלי המשיך לכמה דק' שהטעמים עוד נשארו בחלל הפה.
המחיר של המארז הוא 51 ש"ח לשני שרוולים, מעט מעל המחיר הרגיל.
טעם נוסף, לא כ"כ חדש, הוא הקפסולות הכתומות (ליניציו לונגו). אמנם קצת חלשות יותר מהסטנדרט שלי (חוזק 4), אבל מאוד טעימות גם באספרסו ארוך וגם בקפוצ'ינו. מסתבר שהרבה אנשים אוהבים אותו, אז הוא עומד להיכנס לסטנדרט של נספרסו, ולהפוך לטעם קבוע.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
ערך החוזק הוא מושג בעייתי.
מה שקורה בפועל הוא שזה בדר"כ מצביע על כמות הקפה בקפסולות. אם נשים את קפסולות ה"לונגו" בצד, הקפסולות החזקות מכילות יותר מ-6 גרם קפה, ואילו החלשות אפילו פחות מ-5 גרם.
ההשפעה היא על הסמיכות (או הגוף, אם תרצה). קפה "חזק" יותר יהיה סמיך יותר, ולהיפך.
מה שקורה בפועל הוא שזה בדר"כ מצביע על כמות הקפה בקפסולות. אם נשים את קפסולות ה"לונגו" בצד, הקפסולות החזקות מכילות יותר מ-6 גרם קפה, ואילו החלשות אפילו פחות מ-5 גרם.
ההשפעה היא על הסמיכות (או הגוף, אם תרצה). קפה "חזק" יותר יהיה סמיך יותר, ולהיפך.
זהו?נגמרה החגיגה ושני הטעמים האלו אזלו?
לא הבנתי בדיוק מהו השיקול המיסחרי לפתח שני טעמים(לדעתי הנאפולי היה טעם מאד מוצלח) למשך מספר חודשים ואח"כ לנטוש אותם(לא משווקים יותר).
האם יש סיכוי(לפי היסטוריית העבר) שטעם מסידרת ספיישל חוזר לשיווק?
לא הבנתי בדיוק מהו השיקול המיסחרי לפתח שני טעמים(לדעתי הנאפולי היה טעם מאד מוצלח) למשך מספר חודשים ואח"כ לנטוש אותם(לא משווקים יותר).
האם יש סיכוי(לפי היסטוריית העבר) שטעם מסידרת ספיישל חוזר לשיווק?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78808
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
טעמתי והריי התייחסותי:
שוקולד מריר-בעעע
וניל-בעעעעעעעעע
קרמל-לא טעמתי.
אני לא מבין על סמך מה הכניסו את הטעמים האלו בלנקו למחזור שלהם,בעוד את מהדורת פסח 2013 שהייתה מאד טעימה(בעיקר הנאפולי)-הפסיקו לייצר.
מבקש דעות נוספות,הן באספרסו והן עם חלב לגביי הטעמים החדשים
שוקולד מריר-בעעע
וניל-בעעעעעעעעע
קרמל-לא טעמתי.
אני לא מבין על סמך מה הכניסו את הטעמים האלו בלנקו למחזור שלהם,בעוד את מהדורת פסח 2013 שהייתה מאד טעימה(בעיקר הנאפולי)-הפסיקו לייצר.
מבקש דעות נוספות,הן באספרסו והן עם חלב לגביי הטעמים החדשים
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הקרמל מתוק להחריד (ולפי מה שאמרה לי הבחורה ב"בר" בחנות בקניון רמת אביב, הוא מכיל 30% סוכר... אז זה הגיוני).
הוניל אנמי ולא ממש מורגש, די מיותר.
את השוקולד דווקא אהבתי, מרגיש כמו קוביית שוקולד מריר שנאכלת לצד אספרסו סביר מאוד.
אני במיוחד אוהב אותו כ"אמריקנו קר" - מנה אספרסו, קוביות קרח ומים קרים.
את השוקולד דווקא אהבתי, מרגיש כמו קוביית שוקולד מריר שנאכלת לצד אספרסו סביר מאוד.
אני במיוחד אוהב אותו כ"אמריקנו קר" - מנה אספרסו, קוביות קרח ומים קרים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
then cold I'll try.uriler כתב:הקרמל מתוק להחריד (ולפי מה שאמרה לי הבחורה ב"בר" בחנות בקניון רמת אביב, הוא מכיל 30% סוכר... אז זה הגיוני).
אני במיוחד אוהב אותו כ"אמריקנו קר" - מנה אספרסו, קוביות קרח ומים קרים....