המלצות למשקפי ראיה
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
כבר 16 שנה שיש לי משקפיים של חברת Silhouette עשויות מטיטאניום שהיו מצויינות, עמדו בגבורה בכל הנפילות, מכות, טלטולים, טיולים, צבא וכולי.
עם זאת, העדשות כבר שרוטות נורא וחשבתי להתחדש כבר עם המשקפיים על הדרך.
חשוב לי שהן יהיו כמה שיותר דקות, קלות, עמידות ולא מורגשות על הפנים גם פיזית וגם ויזואלית (ולכן אני הולך על ללא מסגרת Rimless).
ברירת המחדל שלי היא לקנות שוב של אותה חברה שהוכיחה את עצמה.
יש המלצות אולי לעוד חברות שכדאי להסתכל עליהן?
המלצות לגבי מקום לקנות את המשקפיים (רצוי בצפון או באינטרנט)?
תודה.
עם זאת, העדשות כבר שרוטות נורא וחשבתי להתחדש כבר עם המשקפיים על הדרך.
חשוב לי שהן יהיו כמה שיותר דקות, קלות, עמידות ולא מורגשות על הפנים גם פיזית וגם ויזואלית (ולכן אני הולך על ללא מסגרת Rimless).
ברירת המחדל שלי היא לקנות שוב של אותה חברה שהוכיחה את עצמה.
יש המלצות אולי לעוד חברות שכדאי להסתכל עליהן?
המלצות לגבי מקום לקנות את המשקפיים (רצוי בצפון או באינטרנט)?
תודה.
לא מכיר את המותג המדובר.
אבל הזמנתי זוג משקפיים מזני אופטיקל באינטרנט והכל הלך חלק בלי טעויות
במחירים של זני גם עם קורה משהו למשקפיים לא צריך לבכות עליהם. יש להם גם דגמים מטיטניום.
אם לרכוש בחנות פיסית בארץ(צפון), אמליץ על אופטיקה פנורמה(תשאל מתי מנחם נמצא) מבחינת שירות ואמינות אבל לא מבחינת מחיר.
אבל הזמנתי זוג משקפיים מזני אופטיקל באינטרנט והכל הלך חלק בלי טעויות
במחירים של זני גם עם קורה משהו למשקפיים לא צריך לבכות עליהם. יש להם גם דגמים מטיטניום.
אם לרכוש בחנות פיסית בארץ(צפון), אמליץ על אופטיקה פנורמה(תשאל מתי מנחם נמצא) מבחינת שירות ואמינות אבל לא מבחינת מחיר.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4878
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
קח בחשבון שמשקפיים ללא מסגרת לא מתאימות לכל אחד.
לי נורא הציק בשדה ראייה וכן בהסתגלות לתאורה העובדה שהגבולות של העדשה שוברים פנימה אור בתאורה חלשה וחושך.
כך נוצר מצב שבמצב בו הסביבה חשוכה ויש מעט מקורות אור כמו בנהיגה בחושך, המסגרת נראת מוארת בעוד המרחב שאתה מסתכל עליו חשוך. מה שלי מאוד הקשה בהיסתכלות באזורים חשוכים ולא פעם התחבא שם משהו שלא הבחנתי בו. למזלי לא קרה כלום עד שחזרתי למשקפיים עם מסגרת.
לי נורא הציק בשדה ראייה וכן בהסתגלות לתאורה העובדה שהגבולות של העדשה שוברים פנימה אור בתאורה חלשה וחושך.
כך נוצר מצב שבמצב בו הסביבה חשוכה ויש מעט מקורות אור כמו בנהיגה בחושך, המסגרת נראת מוארת בעוד המרחב שאתה מסתכל עליו חשוך. מה שלי מאוד הקשה בהיסתכלות באזורים חשוכים ולא פעם התחבא שם משהו שלא הבחנתי בו. למזלי לא קרה כלום עד שחזרתי למשקפיים עם מסגרת.
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
נראה אתר מעניין, בהחלט אופציה.averaraz כתב:לא מכיר את המותג המדובר.
אבל הזמנתי זוג משקפיים מזני אופטיקל באינטרנט והכל הלך חלק בלי טעויות![]()
במחירים של זני גם עם קורה משהו למשקפיים לא צריך לבכות עליהם. יש להם גם דגמים מטיטניום....
איך מרגיש לך האיכות של הבניה? זה מרגיש זול? איך העדשות?