עזרה באקסבוקס לייב
שלום לחברי הפורום ..
אני מתלבטת בין לקנות אקסבוקס עם 4 ג'יגה או של 250 ג'יגה ... אני יודעת שבשביל הלייב צריך את הזיכרון הגבוה 250.. העניין הוא שקראתי שזה די בעייתי הLIVE בישראל שהרבה מהאופציות חסומות .. אני צריכה את האקסבוקס נטו למשחקים שום סרטים שום אייקונים ומסכי רקע... אפשרי להוריד משחקים בLIVE? או שאני אצטרך במילא ללכת לחנות ולקנות כי האפשרויות בלייב יהיו מצומצמות?
כי ממה שראיתי הרבה יותר משתלם לקנות דרך הלייב מאשר באיזה חנות ... אבל זה רק אם האפשרות של קניית המשחקים לא חסומה ? אם כן אז אין טעם לקנות 250 .. כי המשחקים יהיו על דיסקים וזה פשוט סתם בזבוז כסף מיותר..
תודה
אני מתלבטת בין לקנות אקסבוקס עם 4 ג'יגה או של 250 ג'יגה ... אני יודעת שבשביל הלייב צריך את הזיכרון הגבוה 250.. העניין הוא שקראתי שזה די בעייתי הLIVE בישראל שהרבה מהאופציות חסומות .. אני צריכה את האקסבוקס נטו למשחקים שום סרטים שום אייקונים ומסכי רקע... אפשרי להוריד משחקים בLIVE? או שאני אצטרך במילא ללכת לחנות ולקנות כי האפשרויות בלייב יהיו מצומצמות?
כי ממה שראיתי הרבה יותר משתלם לקנות דרך הלייב מאשר באיזה חנות ... אבל זה רק אם האפשרות של קניית המשחקים לא חסומה ? אם כן אז אין טעם לקנות 250 .. כי המשחקים יהיו על דיסקים וזה פשוט סתם בזבוז כסף מיותר..
תודה
קצת סדר...
בשביל הלייב לא חייבים , זה פשוט יותר נוח כשיש מקום רב ולא צריך כל שני וחמישי למחוק.
אפשר להגדיר את ה LIVE מישראל ואפשר מכול מדינה אחרת (פעם לפני שהאקסבוקס הושק רשמית בישראל כולם הגדירו UK או US).
לגבי משחקים, כן יש אופציה להוריד משחקים, תוספות והרחבות במחיר נוח יחסית לארץ וזה חוסך את ההתעסקות בדיסקים. לטעמי חלק גדול מהחוויה היא גם לשחק און-ליין נגד שחקנים אחרים ולהיות בקשר איתם דרך צ'אט קולי (אגב כדי להפעיל זאת צריך לשלם סכום לא מבוטל למנוי GOLD).
ההצעה שלי היא ללכת על 4GB (תמיד אפשר לרכוש בהמשך אחד יותר גדול), ולהתחבר ל LIVE לניסיון (בד"כ נותנים קוד ניסיון לכמה ימים ברכישת קונסולה חדשה). משחקים בזול ניתן להשיג יד שניה בפורומים מהארץ או ב EBAY, את החדשים ניתן להשיג במחירים שפויים יחסית לישראל ב EBAY.
בשביל הלייב לא חייבים , זה פשוט יותר נוח כשיש מקום רב ולא צריך כל שני וחמישי למחוק.
אפשר להגדיר את ה LIVE מישראל ואפשר מכול מדינה אחרת (פעם לפני שהאקסבוקס הושק רשמית בישראל כולם הגדירו UK או US).
לגבי משחקים, כן יש אופציה להוריד משחקים, תוספות והרחבות במחיר נוח יחסית לארץ וזה חוסך את ההתעסקות בדיסקים. לטעמי חלק גדול מהחוויה היא גם לשחק און-ליין נגד שחקנים אחרים ולהיות בקשר איתם דרך צ'אט קולי (אגב כדי להפעיל זאת צריך לשלם סכום לא מבוטל למנוי GOLD).
ההצעה שלי היא ללכת על 4GB (תמיד אפשר לרכוש בהמשך אחד יותר גדול), ולהתחבר ל LIVE לניסיון (בד"כ נותנים קוד ניסיון לכמה ימים ברכישת קונסולה חדשה). משחקים בזול ניתן להשיג יד שניה בפורומים מהארץ או ב EBAY, את החדשים ניתן להשיג במחירים שפויים יחסית לישראל ב EBAY.
המשך
אז בעצם אם אני רוכשת את ה4 ג'גה אני אאלץ להשתמש תמיד בדיסקים ... כי אני לא יוכל להוריד משחקים מהלייב מכיוון שלא יהיה לי מקום לשמור אותם נכון? מה שאני יוכל לעשות עם ה4 ג'גה זה רק לשחק און ליין..
בסביבות איזה סכום עולה הכרטיס זהב ? ואיך רוכשים את הנקודות ומה המחירים פלוס מינוס?
בסביבות איזה סכום עולה הכרטיס זהב ? ואיך רוכשים את הנקודות ומה המחירים פלוס מינוס?
משחקים שלמים בכול מקרה לא ניתן להוריד ולהפעיל מהדיסק לכונן הקשיח אלא אם כן המכשיר פרוץ.dgent כתב:מה ? איך אפשר להמליץ על ה 4GB? אלא אם המכשיר נקנה בשביל משחק אחד ?
איפה יותקנו המשחקים האחרים בענן?...
אם אן תהיה סגורה מה היא רוצה/צריכה מהאקסבוקס, נוכל לכוון אותה יותר.
אני במשך יותר מחצי שנה הייתי ללא live עם לא מעט משחקים על 4GB וללא כול טרחה או בעיה.
אן לגבי מנוי ונקודות תוכלי לבדוק מחירים באתר של באג.
גם אם רכשת אקסבוקס עם 4GB, תוכלי לרכוש כונן חיצוני תואם לאקסבוקס ולחבר אותו בקלות למה שיש לך - זה לא שאם רכשת 4GB אז "אבוד" לך ונתקעת איתו.אן88 כתב:אני צריכה את המכשיר נטו למשחקים!!
אפשרי לקנות משחקים מהלייב? למה התכוונת כשרשמת שאי אפשר להוריד משחקים שלמים? הכוונה שבמכשיר של ה4 ג'גה אי אפשר?
ב250 אפשר? כי זה מה שחשוב לי שיהיו הרבה משחקים .....
אפשרי לרכוש משחקים מה LIVE. רוב המשחקים הטובים זמינים להורדה (בתשלום כמובן) אחרי כמה חודשים מתאריך יציאתם - תצטרכי להירשם כמנוי שנמצא ב US או ב UK, אחרת אם תרשמי על "ישראל" יכול להיות שחלק מהמשחקים יהיו בלתי זמינים להורדה.
אם רכשת דיסק משחק והמכשיר שלך לא "פרוץ", לא תוכלי להפעיל את המשחק רק מהכונן, תהיי חייבת שהדיסק יהיה בתוך הכונן כדי להפעיל אותו.