מבקש חוות דעת על מקרן קול
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כל עוד אתה יודע, מפנים ומבין שלא תקבל סראונד כמו שצריך מהסטאפ הזה בהשוואה למערכת 5.1, שא ברכה..!
מקרן קול הוא "המצאה" לקהל שאינו מחפש קולנוע ביתי, אלא מחפש אווירה נחמדה בסרטים.
מקרן הקול הוא מוצר עיצובי ואסטטי שלא גונב בכלל מקום ו-אינו מתפזר בבית אינו דורש תשתיות למינהם.
אם אכן זה מה שאתה מחפש, אז מקרן הקול הוא המוצר עבורך...
מקרן הקול הוא מוצר עיצובי ואסטטי שלא גונב בכלל מקום ו-אינו מתפזר בבית אינו דורש תשתיות למינהם.
אם אכן זה מה שאתה מחפש, אז מקרן הקול הוא המוצר עבורך...
היום שמעתי את המוצר והבנתי שלא מדובר במה שהיה לי בעבר, עדיין נשאלת השאלה, האם פשוט להישאר עם הסאונד מהטלויזיה או בבהתחשב בעלות של כ - 2,500 ש"ח כדאי להוסיף את מקרן הקול?itay123 כתב:מקרן קול הוא "המצאה" לקהל שאינו מחפש קולנוע ביתי, אלא מחפש אווירה נחמדה בסרטים.
אם אכן זה מה שאתה מחפש, אז מקרן הקול הוא המוצר עבורך......
אני מאמין שהמקרן קול יישמע טוב יותר מהטלוויזיה שלך, ובהינתן ואינך מחפש "מערכת קולנוע ביתית קלאסית", אז אולי בכל זאת שווה לחשוב לכיוון ה"מקרן קול" הזה...theDuke כתב:היום שמעתי את המוצר והבנתי שלא מדובר במה שהיה לי בעבר, עדיין נשאלת השאלה, האם פשוט להישאר עם הסאונד מהטלויזיה או בבהתחשב בעלות של כ - 2,500 ש"ח כדאי להוסיף את מקרן הקול?itay123 כתב:מקרן קול הוא "המצאה" לקהל שאינו מחפש קולנוע ביתי, אלא מחפש אווירה נחמדה בסרטים.
אם אכן זה מה שאתה מחפש, אז מקרן הקול הוא המוצר עבורך.........
2500 ש"ח הוא לא סכום קטן, שקול את שיקולייך בכיסך, מול יחס לתועלת...ותגיע לתשובה של עצמך...
בהצלחה.