מבקש חוות דעת על מקרן קול

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

Panasonic דגם SC-HTB550 בעיקר לצפייה בטלביזיה, מעוניין להחליף מערכת קולנוע ביתי הכוללת רסיבר + 5 רמקולים לצורך מראה יותר נקי לסלון.

מבקש לחבר ממיר YES ואולי גם סטרימר למכשיר.

אשמח לקבל חוות דעת.

alfa-mito
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #2 

נראה פתרון אלגנטי בתצורה שלו
יש לו גם את הכניסות המתאימות
אני חושב שגם הסאב אלחוטי

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

כל עוד אתה יודע, מפנים ומבין שלא תקבל סראונד כמו שצריך מהסטאפ הזה בהשוואה למערכת 5.1, שא ברכה..!

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #4 

מקרן קול הוא "המצאה" לקהל שאינו מחפש קולנוע ביתי, אלא מחפש אווירה נחמדה בסרטים.
מקרן הקול הוא מוצר עיצובי ואסטטי שלא גונב בכלל מקום ו-אינו מתפזר בבית אינו דורש תשתיות למינהם.

אם אכן זה מה שאתה מחפש, אז מקרן הקול הוא המוצר עבורך... (Y)

theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה #5 

itay123 כתב:מקרן קול הוא "המצאה" לקהל שאינו מחפש קולנוע ביתי, אלא מחפש אווירה נחמדה בסרטים.
מקרן הקול הוא מוצר עיצובי ואסטטי שלא גונב בכלל מקום ו-אינו מתפזר בבית אינו דורש תשתיות למינהם.

...
היום שמעתי את המוצר והבנתי שלא מדובר במה שהיה לי בעבר, עדיין נשאלת השאלה, האם פשוט להישאר עם הסאונד מהטלויזיה או בבהתחשב בעלות של כ - 2,500 ש"ח כדאי להוסיף את מקרן הקול?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #6 

theDuke כתב:
itay123 כתב:מקרן קול הוא "המצאה" לקהל שאינו מחפש קולנוע ביתי, אלא מחפש אווירה נחמדה בסרטים.

...
היום שמעתי את המוצר והבנתי שלא מדובר במה שהיה לי בעבר, עדיין נשאלת השאלה, האם פשוט להישאר עם הסאונד מהטלויזיה או בבהתחשב בעלות של כ - 2,500 ש"ח כדאי להוסיף את מקרן הקול?
...
אני מאמין שהמקרן קול יישמע טוב יותר מהטלוויזיה שלך, ובהינתן ואינך מחפש "מערכת קולנוע ביתית קלאסית", אז אולי בכל זאת שווה לחשוב לכיוון ה"מקרן קול" הזה...
2500 ש"ח הוא לא סכום קטן, שקול את שיקולייך בכיסך, מול יחס לתועלת...ותגיע לתשובה של עצמך...

בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”