המקרה שלי התחיל לפני מספר חודשיים קניתי טלויזיה חדשה אצל דור מפיוצר המדהים אחרי שימוש רגיל ולא מסיבי בכלל של משתמש רגיל ואפילו פחות נצרב לי הלוגו של ערוץ הופ (לולי) דבר זה לא היה מקובל עלי בעליל שכן פלזמה זאת נחשבת למובילה בשוק ושידועה באיכויות שלהועם כל מנגנוני ההגנה נגד צריבות בנוסף יש לי פלזמה ישנה בת 7 שנים מהדור הראשון של סמסונג שלא נצרבה לי בחיים....פניתי ליורקום ובמשך 3 חודשיים שהם אמרו לי מה לעשות כל פעם משהו אחר ...פעם שטיפה לבנה פעם שלג פעם שטיפה רצופה פעם עם הפסקות בקיצר ככה טרטרו אותי רק כדי לא לסדר את הבעייה ובטענה שלהם בסוף אחרי 3 חודשיים של סבל שלטענתם אין אחריות על צריבות ואין מה לעשות....וזה לא מקובל עלי מה עוד שהטלויזיה חדשה וכמעט לא הייתה בשימוש
פניתי לחבר יקר ובן אדם מקסים ואיש מקצוע אצלו קניתי את הטלויזיה דור מפיוצר...אני חייב להגיד לכם אין דברים כאלה ...שירות ויחס אישי כזה בחיים לא קיבלתי הבן אדם לקח את הטיפול באופן אישי ופנה הוא ליורקום ואמר לי אין לך מה לדאוג אני איתך באש ובמים...ובאמת כעבור שבוע קיבלתי סמס "הזמנתך התקבלה במערכת נציג ירוקום יחזור אלייך בהקדם"....וכך קרה אחרי יום קבלתי טלפון מנציג שירות שאומר לי שיום ראשון יביאו ויחליפו לי טלויזיה חדשה ואכן קרה היום נחתה אצלי GT50 חדשה...אילולאי דור זה לא היה קורה ברצוני להודות לו מקרב לב הבן אדם הפך עולמות שזה יקרה וזה לא מובן מאליו...תודה רבה רבה לך דור ולכל הצוות על שירות היחס והמקצועיות אין עליך!!!!!!
אז לפני שאתם מתכוונים לקנות פלזמה או כל דבר הקשור לקולנוע ביתי תפנו לדור זה שווה כל שקל ...יחס אנושי מקצועיות ותמיכה בכל עת שווה היום הרבה כסף וזה לא מובן מאליו אין היום אנשים כאלה!!!!




