מסטופ דפקו אותי...אני חושב...ובעיה שהתעוררה בהפעלה הראשונה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
shoki222 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

הנקסוס 4 שהזמנתי נעצר במכס לכמה ימים. הבנתי שכל מכשיר סלולרי נעצר במכס. גבו ממני אחסנה, שחרור פרטני, אגרת מחשב לשחרור פרטני, דמי עמילות וכו... וכו... סה"כ הלבישו עלי 33 דולר בגלל הבדיקה והעיכוב במכס.

חברים שהזמנו ב buy2usa לא חוייבו בנ"ל למרות שהמכשיר עוכב במכס.

זונות או לא זונות?!

חוץ מזה המכשיר נהדר הייתי בהסטריה בגלל כל הפוסטים על התחממות, רעשים באוזניה, בלוטות' וכו...וכו.. כל מה שקראנו כולם. לדעתי לא יער ולא דובים. לא מבין את כל הפוסטים של האימה.

היה קושי אחד:
הזמנתי שני מכשירים. הפעלתי את שניהם בפעם הראשונה, בחרתי עיברית הזנתי חשבון ג'ימייל וכו.. וכו.. הכל עבר למשעי. בראשון התחלתי להוריד אפלקציות מחנות גוגלצ פליי מהמכשיר עצמו ברשת WIFI אבל במכשיר השני התקבלה הודעת שגיאה ללא הפסקה "לא יכול לאחזר נתונים מהשרת"

רק הגדרת חשבון ג'ימייל נוסף, העברת הטלפון אליו לדקה, הורדת אפליקציה סתם שהצליחה מייד, וחזרה לחשבון הג'ימייל המקורי פתרה את הבעיה.

מכירים? נתקלתם גם?

bb22
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

גם אני נתקלתי בבעיה עם הנקסוס 4.
אבל אני הסרתי את חשבון ה GMAIL והגדרתי את אותו אחד מחדש ומאז עבר חודש והכל עובד פיקס.

freesoul28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #3 

אם מכס עוצר את החבילה לבדיקה פרטנית אז הם גובים על הבדיקה הזאת בסביבות 150 שקל נראה לי, Buy2usa לוקחים את התשלום הזה עליהם, Mustop גובים את התשלום הזה מהמקבל.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

לי גם היה בעבר , בייבוא רסיבר דרך מסטשופ, תקלה לא נחמדה.
שהגיעה החבילה למכס הם שכחו למסור את מספר תעודת הזיהוי שלי. לא התקשרו לשם לברר מדוע העיכוב ורק אחרי שהמטרתי עליהם מבול טלפונים ומיילים - פנו שוב למכס והתבררה הטעות שלהם ורק אז מסרו כנדרש ושחררו לי את החבילה.

הטעות הזאת גרמה לעיכוב של מעל 10 ימים נוספים - ולפחות לקחו על עצמם את תשלום האחסון ולא העיזו לחייב אותי בו.
מאידך גרמו לי עוגמת נפש - כי רציתי לקבל לפני פסח אז ולפני שהמכס יוצא לחופשה - ולא כך היה.
זכור לי שהיה בפורום מי שהזמין רסיבר כמו שלי בדיוק , שבוע אחרי, דרך חברה אחרת, וקיבל אותו לפני - באסה.

סביר להניח שבפעם הבאה, אם תהיה, לא אעשה את הייבוא דרכם.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”