ניפתחו לי 4 ערוצי אפלוד הוט
כרגע הוטנט מכתיבה את מחירי השוק, אם הם יישארו באזור ה20-40 שקלים לא יהיה לספקיות האחרות מה לעשות, מה גם שכרגע לפי מה שאני יודע אין מגבלת UP ב014.Hertz33 כתב:אולי הוט יעשו זאת אבל זה ישאיר את הסחר בידי הספקיות.
רוצים 100/2 תשלמו 20.
100/5 תשלמו 50 וכו'....
Bonanja , FIRE_WIRE
אני אשמח אם תוכלו לשתף אותי ב2-3 דברים:
1. מאיזה אזור אתם בארץ ? אם אין לכם בעיה להגיד?
2. על איזה גירסא כרגע נמצא ההוטבוקס שלכם? שלי על LxG_5.5.4_n_120628
את הגירסא ניתן לראות לאחר ההתחברות תחת Software Version
3. האם לאחרונה החלפתם הוטבוקס ? או התחברתם להוט וקיבלתם הוטבוקס חדש ?
עריכה: שאלה מספר 4 : תוכלו לצרף תמונה בבקשה או להגיד את הערוץ של הסריקה הראשונית תחת הלשונית האחרונה איפה שהכמות חיבורים, Init Scan ?
אני אשמח אם תוכלו לשתף אותי ב2-3 דברים:
1. מאיזה אזור אתם בארץ ? אם אין לכם בעיה להגיד?
2. על איזה גירסא כרגע נמצא ההוטבוקס שלכם? שלי על LxG_5.5.4_n_120628
את הגירסא ניתן לראות לאחר ההתחברות תחת Software Version
3. האם לאחרונה החלפתם הוטבוקס ? או התחברתם להוט וקיבלתם הוטבוקס חדש ?
עריכה: שאלה מספר 4 : תוכלו לצרף תמונה בבקשה או להגיד את הערוץ של הסריקה הראשונית תחת הלשונית האחרונה איפה שהכמות חיבורים, Init Scan ?
גם אצלי בדיוק ככה(ומאותו אזור) חוץ מ"Initial US" שמוגדר על 2 אצלי.FIRE_WIRE כתב:בטח שאין בעיה
אני מחיפה , גירסה LxG_5.5.4_n_120628
לא החלפתי הוטבוקס, עם אותו אחד שנה .
Initial DS frequency : 111000000
Initial US Channel ID: 3...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
זה לא קשור לסיב.
הCMTSים שהוא משתמשת היא של סיסקו, אף CMTS לא מגיע עם 4 ערוצים בפס העולה בDEFAULT, הם עושים עידכון קושחה של הCMTS בשביל השינוי של 4 ערוצי UP.
זה לא אומר בהכרח שהם בכלל הולכים לגעת במהירות UPLOAD אלא פשוט אומר שהם עידכנו קושחה בCMTS שאתם מחוברים אליו.
ההוטבוקס מגיע עם Broadcom BCM3380 שעובד על 8X4 ככה שלא צריך עידכון קושחה בהוטבוקס בשביל לקבל את ה4 ערוצי UP.
הלכתם רחוק...
הCMTSים שהוא משתמשת היא של סיסקו, אף CMTS לא מגיע עם 4 ערוצים בפס העולה בDEFAULT, הם עושים עידכון קושחה של הCMTS בשביל השינוי של 4 ערוצי UP.
זה לא אומר בהכרח שהם בכלל הולכים לגעת במהירות UPLOAD אלא פשוט אומר שהם עידכנו קושחה בCMTS שאתם מחוברים אליו.
ההוטבוקס מגיע עם Broadcom BCM3380 שעובד על 8X4 ככה שלא צריך עידכון קושחה בהוטבוקס בשביל לקבל את ה4 ערוצי UP.
הלכתם רחוק...