טבלט חדש מבית HP

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
menger פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

HP הציגה טבלט חדש לאחרונה אשר תתחרה ראש בראש מול NEXUS7.
הלהלן (רק) ההבדלים העיקריים בין שני המכשירים (השוואה גסה בין הדגמים עם זיכרון של 8GB ללא 3G):
- כבד יותר מנקסוס ב- 30 גר' (שולי)
- רזולוציה 170 PPI לעומת 216 PPI (לא יכול להגיד עד כמה זה מהותי)
- שמע איכותי הכולל Beats Audio sound enhancement (תוספת מהותית עבור אלה ששומעים מוסיקה במכשיר).
- חריץ לזיכרות SD עד 32 GB בנוסף ל- 8 GB זיכרון פנימי (תוספת לא רעה בכלל).
- יש מצלמה ראשית 3.15 MP (בנקסוס אין). יש גם מצלמה קידמית כמו בנקסוס (תוספת לא מהותית - אם כבר אז מצלמים עם הסמרטפון:-))
- מגיע עם JB 4.1 ולא תמיד יקבל עדכון כמו נקסוס שמקבל עידכון בין הראשונים.
- מעבד 1.6 GHz שתי ליבות לעומת 1.3 ארבע ליבות. (לא מכיר את המעבד החדש של HP, אך אני מניח שהוא נחות משל נקסוס).
- המחיר - 169$ לעומת 199$ בארה"ב.
- ייתכן והגרסאות החדשות יותר בעתיד יקבלו תוספות (כמו יציאת HDMI).

לפחות לפי הנתונים הרשמיים הוא בוודאות עדיף על סמסונג טאב2 7'.

צפוי לצאת לחנויות באפריל.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

אכן תמיד ייוכרזו עוד טאבלטים חדשים מחברות שונות וב"מחירים אטרקטיביים" על חשבון איכות וביצועים ירודים יותר וזאת כדי לחדור לשוק הטאבלטים 7 אינץ שהולך ותופש תאוצה משמעותית כי כנראה לא מעט משתמשים הבינו ש4-5 אינץ זה קטן מידי ו10 אינץ זה כבר גדול ומסורבל מידי.
חברת HP היא בהחלט חברה ראוייה אך אין היא קוסמת - להוציא לשוק טאבלט 7 אינץ במחיר 169$ במופגן יותר זול מ199$ של נקסוס 7 - יש מחיר לעלות הנמוכה הזאת.
אם תקרא כאן - תבין שקביעתך "ראש בראש" היא סתמית ולא מבוססת.
http://www.trustedreviews.com/hp-slate-7_Tablet_review

בכתבה זאת ובעוד כמה שקראתי עכשיו - מועלות כמה נקודות חשובות שצריך לתת להן את הדעת שמשווים בין שני מוצרים הנראים "זהים" אבל לא כך שנכנסים לעומק.:
1. מסך ה HP הוא נחות ביותר - הם כתבו שם שהוא מחזיר אותנו לביצועים ואיכויות של שנות 2010!!
אני מזמין אותך לצפות בסרטים איכותיים במסך ה- HD 720P שיש לי בנקסוס 7 - חוויה אמיתית.
"The HP Slate 7 has a 7-inch screen, but its resolution is significantly lower than all the current big players. With 1,024 x 600 pixels, it’s a lot less sharp than its rivals. This is the same resolution seen in the original Samsung Galaxy Tab, released all the way back in 2010. "
2. מצלמה קידמית בטאבלט 7 אינץ - בשביל מה מי יצלם עם לבנה כזאת גדולה מול העיניים- הרי המצלמות של הסמארטפונים כבר עברו את 13M - כמו במצלמות יעודיות ויותר. לכן לא מעט יצרניות החליטו לוותר על מצלמה קידמית ובצדק - כי לסים *** זה רק יותר ציפיות ומרגיז.
המצלמה הקידמית בטאבלט HP - הוגדרה על כותבי הביקורת שצירפתי - כזבל אמיתי שחבל שהיא שם כי אף אחד לא ישתמש בה.
3.תוספת האודיו בהחלט מרשימה - רמקול הנקסוס הוא די חזק אבל מעצבן אותי שהוא מונו ולא שני רמקולים משני הצדדים. מאידך באוזניות אכותיות שומעים אחלה אבל במכשירי MP3 יעודיים שומעים הכי טוב - ומי שבאמת רוצה להנות משמיעה -ולא לכמה דקות של שיר אחד או שניים-לא יעשה זאת בטאבלט ולא בסמארטפון.
4.האם קראת באיזה מקום שטאבלט HP החדש הזה כולל GPS - אם כן שלח קישור. - חשוב ביותר.
אני דווקא קראתי שהשמועות אומרות שאין GPS ואז מה תעשה איתו בדרכים? - תכניס למגירה של האוטו?
אני משתמש בנקסוס 7 שלי כל הזמן כמכשיר הניווט האידאלי לרכב - גם 7 אינץ - גם מסך מעולה - וגם חיבור לאינטרנט אם לא בא לי להתחבר דרך הנייד.
5.נכון שקיימת מגבלה לא פשוטה בנקסוס 7 שהוא לא כולל חריץ לכרטיס אחסון - אך הבעיה מקבלת פתרון מידי על ידי חיבור כבל OTG לנקסוס ועכשיו יש לך כל מדיה אחסון חיצוני שבא לך - מכרטיסי זכרון בכול גודל קיים , דרך כל DOK ואפילו דיסקים נתיקים וגם 2 טרה.

אז בא חביבי - גם לפי הנתונים הטאבלט הזה לא "עדיף" כדבריך ולדעתי אם לקנות טאבלט זול כלומר פחות מ - 199 דולר של בנקסוס 7 - אז לדעתי ישנם לא מעטים סיניים נחמדים בנתונים זהים או טובים יותר מה HP הזה שכבודו במקומו מונח.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

2.מה השטות הזו?! סקייפ שמעת? או כל תוכנה לניהול שיחת VOIp.

אני עדיין בטוח שהמסך יהיה נורמאלי יותר מהסינים בעלי"IPS"
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”