איזה טעות עשיתי שעברתי להוט!!!
-
meninblack
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
הייתי ביס בשנים האחרונות ובאמת ללא תקלות בכלל. הממיר היה בסדר גמור והגיב יחסית מהר. החלטתי שאנסה להוזיל עלויות ועברתי להוט. הממיר הזה זה סיוט לא מהעולם הזה. לוחצים על כפתור בשלט והמסך מגיע אחרי כמה שניות, תקיעות של הממיר, תרגום לא מסונכרן. אני לא מבין איך עדיין לא הוציאו עידכון לממיר הזה. זה פשוט בושה וחרפה שהוט מספקים ממיר כזה. הוא פשוט לא מגיב!
מחר בבוקר חוזר ליס.
מחר בבוקר חוזר ליס.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
חבל חבל חבל שלא קראת ביקורות על הממירים של הוט לפני המעבר אליהם - על המחיר הזול משלמים מחיר ביוקר ומה שציינת ידוע ובהחלט פוגם בחווית המשתמש בצפייה בטלוויזיה שלא לדבר על כמות התכנים שקטנה מאוד ביחס למתחרה.
אני מציע שתחכה עד אפריל, כי לא יודע אם ראית את ההודעה שלי בשרשור על הממיר, אבל נציג אמר לי ששבוע לפני פסח נזכה לעדכון נוסף..
אני הייתי מחכה לראות אם זה נכון, אין מה להפסיד, והממיר לא כזה גרווווע, אפשר להסתדר איתו מצויין.
תאמין לי שהממיר מקס טוטאל של יס איטי בהרבה יותר, מהירות הזפזופ מחרידה בהרבה יותר (מניסיון כמובן).
אני הייתי מחכה לראות אם זה נכון, אין מה להפסיד, והממיר לא כזה גרווווע, אפשר להסתדר איתו מצויין.
תאמין לי שהממיר מקס טוטאל של יס איטי בהרבה יותר, מהירות הזפזופ מחרידה בהרבה יותר (מניסיון כמובן).
אני להבטחה של דרג פחות מהמנכ"ל לא הייתי לוקח ברצינותEliran19 כתב:אני מציע שתחכה עד אפריל, כי לא יודע אם ראית את ההודעה שלי בשרשור על הממיר, אבל נציג אמר לי ששבוע לפני פסח נזכה לעדכון נוסף..
תאמין לי שהממיר מקס טוטאל של יס איטי בהרבה יותר, מהירות הזפזופ מחרידה בהרבה יותר (מניסיון כמובן)....
מקווה שאני טועה !!
-
meninblack
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בשיחת התנתקות מהיום, הנציגה אמרה שתוך כ-3 שבועות הם אמורים להוציא עדכון גרסא שיתקן את האיטיות. מאמין? לא. למה? מהסיבה הפשוטה שאיך חברת הוט בכלל מלכתחילה הוציאה גרסא כזאת? אין להם טסטרים? אין להם בדיקת איכות? מוזר בהחלט כל הסיפור הזה.
תנסה להחליף סוללות.
בחדר השינה הממיר הרבה יותר מהיר מבסלון(הרבה יותר מהיר), בשני השלטים הוחלפו סוללות.
בחדר השינה יש עינית שנרכשה באיביי(הממיר בארון) אז יש מצב שזו הבעיה בממירים של הוט?
עוד מישהו עם עינית יכול להגיב בנושא?
בחדר השינה הממיר הרבה יותר מהיר מבסלון(הרבה יותר מהיר), בשני השלטים הוחלפו סוללות.
בחדר השינה יש עינית שנרכשה באיביי(הממיר בארון) אז יש מצב שזו הבעיה בממירים של הוט?
עוד מישהו עם עינית יכול להגיב בנושא?
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
תנסה להחליף סוללות.dor8 כתב:...
[/quote]![]()
זה הפתרון? הסוללות?? נראה לך באמת או שאתה עושה צחוק?
אולי נעבור לduracell וכל בעיות הממיר יפתרו מיידית......
אתה לא חייב להגיב כך, לא ניסיתי לצחוק לא עלייך ולא על פותח השרשור...
אמרתי שינסה, לא קבעתי שזה הפתרון(קראתי שמישהו ניסה וזה עזר לכן הצעתי זאת בתור רעיון).
היינו ביס כ7 שנים, לפני שנה עברנו להוט במסגרת מבצעי הטריפל, הממיר קצת איטי(לא תמיד).
באופן כללי אני לא רואה יתרונות רבים ליס על פני הוט אבל אני יודע שהדעות חלוקות בנושא זה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הממיר לא מספיק חזק למה שהוא אמור לעשות וזה הכל (בוודאות, לא ניחוש). למה עוברים למג'יק אני לא מבין. הפורום עמוס באנשים שלא מרוצים מהממיר הזה. יש start over בכמויות ואפשר לחשוב שיש כל כך הרבה תוכן מעניין לצפיה במקביל.
אני עם ה HD בלבד - עובד יופי. תבקש את הממיר הזה וזהו.
אין שום עדכון שיעזור לו לעבוד כמו שצריך. לפחות לא בזמן הקרוב.
אני עם ה HD בלבד - עובד יופי. תבקש את הממיר הזה וזהו.
אין שום עדכון שיעזור לו לעבוד כמו שצריך. לפחות לא בזמן הקרוב.
Vocare Ad Regnum
אני חושב שיש משהו חדשני בממיר הזה ובתוכנה ,הוא שקוף נפתח ומכיל הרבה מידע ,פשוט פנטסטי ,
NDS לא יכולים לעשות כזה דבר !!! NDS עושים דברים טרווייאלים ועבודה שביס אין כזה דבר ולא הצליחו לעשות
כזה דבר.
הבעיה של הממיר HOT -HD שהתכנה לא מתאימה לחומרה (SWF)
והיא אוכלת את הזיכרון ,אם תריצו את IOS6 על אייפון 3 הוא יפעל לאט יותר ,זה כל העניין .
בגדול רוב האנשים זה לא מעניין ,הם יושבים ורואים טלוויזייה באיכות טובה מאד מהממיר הזה ,
מה שצריך הוא פשוט לחכות לממיר חדש עם יכולת מתאימה להריץ את התכונה והיית מצפה מהוט קצת להשקיע
בחומרה עבור אלה שכן אוהבים לזפזפ .
למי שלא מכיר על מה בעצם מדברים !!!
[url=]
NDS לא יכולים לעשות כזה דבר !!! NDS עושים דברים טרווייאלים ועבודה שביס אין כזה דבר ולא הצליחו לעשות
כזה דבר.
הבעיה של הממיר HOT -HD שהתכנה לא מתאימה לחומרה (SWF)
והיא אוכלת את הזיכרון ,אם תריצו את IOS6 על אייפון 3 הוא יפעל לאט יותר ,זה כל העניין .
בגדול רוב האנשים זה לא מעניין ,הם יושבים ורואים טלוויזייה באיכות טובה מאד מהממיר הזה ,
מה שצריך הוא פשוט לחכות לממיר חדש עם יכולת מתאימה להריץ את התכונה והיית מצפה מהוט קצת להשקיע
בחומרה עבור אלה שכן אוהבים לזפזפ .
למי שלא מכיר על מה בעצם מדברים !!!
[url=]
אני חושב שאתם מגזימים כאן לגמרי.
נכון שבהתחלה הממיר הזה היה די סיוט אבל למרות זאת, עשה את העבודה.
היום, אצלי לפחות הוא כבר לא נתקע, עדיין איטי קצת, אבל בהחלט עובד ללא תקלות.
אני לפחות כמעט ולא סובל כבר מהממיר.
אם המצב היה כמו שמתארים כאן, המון אנשים היו מתנתקים מהוט או לפחות מהממיר הזה.
אם המצב היה כמו שמתארים כאן, המון אנשים היו מתנתקים מהוט או לפחות מהממיר הזה.
מצדיק אותך , כל אחד פה מינימום תואר שני במדעי המחשב עם 10 שנות ניסיון ,יש כאלה שיודעים גם להעריך .detailer כתב:אני חושב שאתם מגזימים כאן לגמרי.
אם המצב היה כמו שמתארים כאן, המון אנשים היו מתנתקים מהוט או לפחות מהממיר הזה....