לקראת השנה החדשה (וגם כי סוף סוף נמצא מימון לעניין) התחדשתי במגבר NAIM NAIT 5i.
המגבר חובר אחר כבוד לרמקולים (החדשים יחסית - עוד מעט בני חצי שנה) JMLab Cobalt 816s ולנגן CD יעודי של דנון (DCD-560, אל תטרחו לחפש באינטרנט. זה מכשיר בן כ- 15 שנה)
והתוצאה ?
בואו נגיד שקשה לי להיפרד מהמערכת בלילה כדי ללכת לישון..
לעניין שדרוגים - עזבו אתכם, בחייכם.
תנו לשמוע קצת מוזיקה ולהנות (אני עובר עכשיו על כל הספרייה המוזיקלית שלי מחדש, ופשוט נדהם לשמוע כמה אני לא מכיר את כל מה שחשבתי שאני מכיר).
אחד היתרונות של האינטגרריטד הוא שאתה פטור מן המרדף האין סופי אחרי שדרוג הפרה / הפאוור / החיפוש אחר יחידת הספק נפרדת וכו'.
ממילא, כך למדתי בפורום, מגבר אינטגרייטד הוא סוג של פשרה.
אז אני מאושר עם הפשרה שלי
שנה טובה ומאושרת לכולם
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
ככה חושב כל אחד שמתחיל עם אינטגרייטד פשוט של NAIM.
גם לי היה כזה אינטגרייטד פשוט בשנת 89 (שעדיין בועט, וחזק!), ועשר שנים מאוחר יותר כבר הייתי בסקאלה הרבה יותר גבוהה שלהם.
מתי עשית את זה,בשעת לילה מאוחרת?שאני לא יבחין ?בחסות החשיכה?
בכל אופן תתחדש ושנה מהנה של מוזיקה,יורם
...
יורם יקירי,
לא שעת לילה ולא מאוחרת. אלא לאור היום בחוצות העיר העברית תל-אביב.
ולא העליתי על דעתי שאני אמור להסתיר את זה ממך (לא שאם הייתי חושב כך הייתי מסתיר...). בכלל הבנתי ממך אחרי ששמעת את ה NAIT 5i שלא עפו לך האוזניים ולא הבעת התלהבות יתירה (בלשון המעטה).
מכל מקום, חשבתי שאתה מעוניין ב AVI.
יש חדש ?
אהלן יאיר
תעשה לך נסיון קטן (בזמן שההנהלה אינה נוכחת כמובן ) והבא את הרמקולים מטר קדימה, כך שלא יהיו בקו עם הטלויזיה ולא יוסתרו ע"י הכורסה בצד שמאל.
אתה עשוי להיות מופתע...