win tv pvr 150 mce לא עובד על win xp pro רגיל ?
הי
קודם כל אין סיבה להשתמש בתוכנה זו.
גם GBPVR וגם MEDIA PORTAL עוברים אותה בהרבה ללא כסף ועם תמיכה בEPG
ובעברית.
אם אתה מתעקש, ואני לא רואה סיבה,תתקין מהרשת את התוכנה עבור XP
אני מניח שתוכנה זאת מחפשת את תוכנת השלט של MCE בDLL
חשוב להתקין את הדריבר ואם אתה רוצה גם את הקודק המפענח, אם כי עדיף POWERDVD לקודקים לתצוגה.
ובעברית.
אם אתה מתעקש, ואני לא רואה סיבה,תתקין מהרשת את התוכנה עבור XP
אני מניח שתוכנה זאת מחפשת את תוכנת השלט של MCE בDLL
חשוב להתקין את הדריבר ואם אתה רוצה גם את הקודק המפענח, אם כי עדיף POWERDVD לקודקים לתצוגה.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
הי
תודה על התשובה המהירה
אבל עדיין אני לא מבין באיזה תוכנה אני אמור לעבוד עם הכרטיס שלי ( בהנחה שאני לא מתקין mce ).
ודרך אגב התקנתי את ה wintv 2000 מהאתר שלהם , גרסה הכי חדשה.
האם יש שוני בחומרה בין הדגם שלי ל wintv pvr 150 הרגיל ?
תודה שוב
דודי
תודה על התשובה המהירה
אבל עדיין אני לא מבין באיזה תוכנה אני אמור לעבוד עם הכרטיס שלי ( בהנחה שאני לא מתקין mce ).
ודרך אגב התקנתי את ה wintv 2000 מהאתר שלהם , גרסה הכי חדשה.
האם יש שוני בחומרה בין הדגם שלי ל wintv pvr 150 הרגיל ?
תודה שוב
דודי
כדי לשלוט בממיר אתה צריך IR BLUSTERdudico כתב:ושאלה נוספת :
אם אשתמש כפי שאתה ממליץ ב - GBPVR או MEDIA FORTAL
איך אוכל לשלוט בממיר של hot לצורך הקלטה ?
אשמח אם מישהו יסביר איך עושים זאת , אני מניח שזה ישרת הרבה מהמתענינים בנושא.
תודה שוב
דודי...
אם היית מחפש כאן בפורום היית מוצא את כל התשובות לכל שאלה שתעלה על דעתך
שנה טובה
כרטיס ה-PVR 150 ה"רגיל" מגיע עם BLASTER IR ושלט. גרסה ה-MCE לא - הסיבה היא שבתוכנת MCE2005 משתמשים בשלט של מיקרוסופט הכולל בתוכו גם BLASTER IR (לשני מכשירים).
ה-PVR 150 MCE תואם לכל התוכנות PVR בשוק כמו הגרסה הרגילה שלו.
יש לך 3 אפשרויות:
1. לרכוש את השלט של MCE ולהשתמש בבלאסט שלו.
2. לרכוש USB-UIRT שהוא מקלט ומשדר IR היכול לשמש מקלט IR לכל שלט שתרצה וכן לשלוט כ-BLASTER על עד 3 מכשירים שונים (ממירים).
3. לרכוש IR BLASTER אחר - סיריאלי כמו ACTISYS2000 או אחר. ואז לא יהיה לך שלט.
אורן.
ה-PVR 150 MCE תואם לכל התוכנות PVR בשוק כמו הגרסה הרגילה שלו.
יש לך 3 אפשרויות:
1. לרכוש את השלט של MCE ולהשתמש בבלאסט שלו.
2. לרכוש USB-UIRT שהוא מקלט ומשדר IR היכול לשמש מקלט IR לכל שלט שתרצה וכן לשלוט כ-BLASTER על עד 3 מכשירים שונים (ממירים).
3. לרכוש IR BLASTER אחר - סיריאלי כמו ACTISYS2000 או אחר. ואז לא יהיה לך שלט.
אורן.
אורן שלום
שוב תודה על התשובות המהירות והברורות שלך.
יש לי את השלט של מייקרוסופט כי קניתי בטעות את win tv pvr 150 mce והוא אכן בא עם ir blaster אבל להזכירך אני עובד עם
win xp pro רגיל ולא עם mce האם זה יעבוד בכל מקרה ?
כמו-כן יש לי i-mon שהוא נהדר בפני עצמו אבל הוא מותקן בתוך המחשב i-mon inside
אודה לך אם תייעץ לי מה יהיה הכי הטוב בשבילי לשלוט גם על הממיר וגם על המחשב.
תודה רבה רבה
דודי
שוב תודה על התשובות המהירות והברורות שלך.
יש לי את השלט של מייקרוסופט כי קניתי בטעות את win tv pvr 150 mce והוא אכן בא עם ir blaster אבל להזכירך אני עובד עם
win xp pro רגיל ולא עם mce האם זה יעבוד בכל מקרה ?
כמו-כן יש לי i-mon שהוא נהדר בפני עצמו אבל הוא מותקן בתוך המחשב i-mon inside
אודה לך אם תייעץ לי מה יהיה הכי הטוב בשבילי לשלוט גם על הממיר וגם על המחשב.
תודה רבה רבה
דודי
אז אין לך בעיה.
ההיפך בעזרת HIP BYREMOTE אתה יכול לשלוט עם השלט שלו גם XP ב POWERDVD ואחרים כמו IMON.
לגבי שימוש בIR BLASTER שלו עליך לקרוא בפורמים של GBPVR ושל MEDIA PORTAL כיצד בוחרים אותו.
בSAGETV זה בחירה מרשימה. בGBPVR זה בCONFIG כרשימה אבל לפעמים יש לבחור EXE .
מדיה פורטל לא ניסיתי הרבה זמן לחברה לTV כי בזמנו לא תמכה בעברית. עכשיו כן.
אני מציע לך להתחיל עם GBPVR פשוט כי זה הקל ביותר להתקנה.
ההיפך בעזרת HIP BYREMOTE אתה יכול לשלוט עם השלט שלו גם XP ב POWERDVD ואחרים כמו IMON.
לגבי שימוש בIR BLASTER שלו עליך לקרוא בפורמים של GBPVR ושל MEDIA PORTAL כיצד בוחרים אותו.
בSAGETV זה בחירה מרשימה. בGBPVR זה בCONFIG כרשימה אבל לפעמים יש לבחור EXE .
מדיה פורטל לא ניסיתי הרבה זמן לחברה לTV כי בזמנו לא תמכה בעברית. עכשיו כן.
אני מציע לך להתחיל עם GBPVR פשוט כי זה הקל ביותר להתקנה.
האמת לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון שאין לי בעיה.
אתה מתכוון שכדאי לי להשתמש בשלט של מייקרוסופט עם ir blaster ? אבל אין לי mce .
או שאתה מתכוון שכדאי לי להשתמש ב i-mon ?
והאם אני צריך להתקין דרייבר מיוחד עבור ה בלאסטר ? או שהוא מותקן כבר בתוך ה - gbpvr וה - media portal
סליחה על הבורות אבל בגלל זה השאלות
תודה
דודי
אתה מתכוון שכדאי לי להשתמש בשלט של מייקרוסופט עם ir blaster ? אבל אין לי mce .
או שאתה מתכוון שכדאי לי להשתמש ב i-mon ?
והאם אני צריך להתקין דרייבר מיוחד עבור ה בלאסטר ? או שהוא מותקן כבר בתוך ה - gbpvr וה - media portal
סליחה על הבורות אבל בגלל זה השאלות
תודה
דודי
When you set up the capture source for your set top box you select the blaster driver in the Channel Changer dialog. If you select MCE 2005 IR Blaster (I'm not sure exactly how it's labeled...I'm not at home so can't look) it will then present a dialog box so you can select the set top box you're using. That's so the codes it sends will match what the box is expecting. If yours is not already listed, you'll need to 'train' it...IIRC there's a box to click. Then it asks you to aim your remote...the remote for the set top box, not the remote you use with GB-PVR...into the IR receiver (the one connected to your PC) and press the 1 button, then the 2 button, etc. It reads the codes the remote sends and writes them into files. It then uses those codes to build the channel change command to send to your set top box. If you didn't set it to match your box or didn't train it, it's probably not sending the correct codes.
HIP BYREMOTE הוא תוכנה שתפקידי להשמיש את השלט של MCE בXP (וגם בMCE כלפי תוכנות אחרות ומתחרה בGRIDER)
HIP BYREMOTE הוא תוכנה שתפקידי להשמיש את השלט של MCE בXP (וגם בMCE כלפי תוכנות אחרות ומתחרה בGRIDER)
מספר שאלות חברים:
1. ראשית, בנוגע ל WinTV2k, נאמר פה....
1. ראשית, בנוגע ל WinTV2k, נאמר פה....
AdiLev כתב:הי
ובעברית.
/quote]
מוזר אבל יש פיצ'ר אחד מאוד שימושי עבורי שלא מצאתי לו תחליף בתוכנות אחרות:
המחשב שלי מחובר ב DVI ו VGA בנוסף ל SVIDEO שמתחבר לטלויזיה (את ה VGA אני צריך ע"מ לעבור ממחשב למחשב עם ה KVM הישן שלי לכל מי שהרים גבה). בקונפיגורציה הזו, אני לא יכול לקבל מסך ברצולוציה זהה למסך הראשי בשני הצגים המשניים (VGA ו SVIDEO).
* כ.המסך שלי הוא ATI X700
למרות זאת, אין לי כל בעיה עם WinTV2k מסיבה פשוטה שהוא שולח לטלויזיה את הוידאו בלבד במסך מלא!!! בדיוק מה שצריך. יותר נחמד זה שאין לי כל בעיה לשנות את גודל המסך במחשב בהתאם לרצוני, לעבוד במוד MINIMIZE , ב always on top או סתם כאפליקציה תחתונה ובכל מקרה אני לא מתעלל במי שצופה בטלויזיה (הWinTV2k גם צורכת הרבה פחות משאבים משתי התוכנות שהוזכרו ולא קורסת!!!).
מאוד הייתי שמח לדעת שאני יכול להנות גם מהיכולות הרבות והחיוניות של GB-PVR וגם להיות מסוגל לשלוח את חלון התוכנה במסך מלא לטלויזיה ללא קשר לגודלה ומיקומה של התוכנה על מסך המחשב שלי אבל לא מצאתי עד כה פיתרון או PLUGIN מתאים (אותו הדבר בנוגע ל MEDIA PORTAL)
יש פתרון הגיוני ונוח למישהו? מאוד אשמח לשמוע
2. בנוגע ל USB-UIRT, אני כבר לא מוצא אותו בארץ (באתר של מנש הוא הופיע בעבר וכיום אני לא מוצא אותו יותר). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו בארץ?
3. באותו הנושא, הכוונה שלי הייתה לשלוט עם תוכנית ה PVR שלי עם השלט של הוט (אפשר ללמד אותו גם פקודות של שלט שאינו ברשימה) הייתי רוצה ללמד את השלט מספר פקודות מחשב האם זה אפשרי עם ה USB-UIRT?
.4 יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק אבל רק את התדר שלו לא הצלחתי ללמד את השלט של הוט (זה לא פתרון נוח להשתמש בשני שלטים ובטח כשאחד מהם הוא מיקלדת שלא לדבר על כך שאין לי צורך להקליד מול הטלויזיה ו 10 פקודות שלט יכולות להיות מספקות בהחלט).
האם ייתכן שהמיקלדת של לוג'יטק משדרת ב RF? (היא משדרת מעבר לקיר הגבס בלי שום בעיה והעכבר עובד חלק בחדר השני!!).
מקווה שאמצא תושבות לפחות לחלק מהשאלות,
שנה טובה וחג שמח
ארנון...
מכל השאלות יש לי תשובה אחת בלבד - האם ניסית לעבוד במוד EXTEND של מסכים. אז אתה שם את הGBPVR במסך של הTV ואז הוא תופס את כל המסך הזה בלבד.
למה לא להשתמש בשלט בלסטר של MCE לפקח על HOT? אני יודע שלבלסטר של שלט הרגיל PVR 150 יש בעיה לפקח על HOT לא ידוע לי שיש בעיה לMCE.
למה לא להשתמש בשלט בלסטר של MCE לפקח על HOT? אני יודע שלבלסטר של שלט הרגיל PVR 150 יש בעיה לפקח על HOT לא ידוע לי שיש בעיה לMCE.
תודה עדי,
לא שלא חשבתי על האופציה המקובלת יותר של שימוש ב EXTEND MODE אלא שזו בבדאי לא הדרך האלגנטית!!!!!
אפילו מכוערת !!!!
הבעיה העיקרית היא שבמוד הזה אני לא יכול לראות טלויזיה מהמחשב.
הדרך ה"נכונה" הייתה לאפשר לכל אפליקצית ה PVR בה אני בוחר לתפקד כמו ב Theater Mode ואז בדיוק כפי שזה עובד ב WinTV2K אני יכול להגדיל/להקטין את חלון האפליקציה או סתם לשים אותה ב Minimize ולהקפיץ אותה מתי שקורה משהו מעניין (במקום להקפיץ את עצמי לחדר הסמוך).
נכון שבמקרה שלי (בגלל שכפי שציינתי המחשב שלי מחובר ב VGA במקביל לחיבור ה DVI) אני יכול בלחיצת כפתור על המסך לעבור לחיבור האנלוגי = למסך של תוכנת ה PVR שלי אבל עדיין הברירה הזו אינה הברירה ה"אלגנטית"/"נכונה".
שוב, מצב "נכון וראוי" מבחינתי - חלון תוכנת הPVR מתפקד כברירת מחדל ב"Theater Mode".
בנוגע להצעה השניה (שלט MCE), חשבתי שהשלט מאפשר רק שליטה על המחשב... (עדיין לא ברור לי)
האם השלט של MCE מאפשר לי לשלוט גם על כלל הפקדים של שלט הוט? האם הוא מסוגל ללמוד ולהחליף את השלט של הוט, השלט של הטלויזה והשלט של הרסיבר?
ואם לא, אולי נכון יהיה לקנות אותו ולגנוז את השלט עצמו אחרי ש"אלמד" את השלט של הוט לחקות את הפקודות שלו....
ופה אני חוזר ל USB-UIRT זה בדיוק מה שרציתי לקבל ממנו....
אז אולי בכל זאת מה שאני רוצה זה בסה"כ IR receiver +transmitter ע"מ לשלוח פקודות למחשב וגם לשלוח פקודות IR מהמחשב לממיר...
תודה רבה וחג שמח,
ארנון
לא שלא חשבתי על האופציה המקובלת יותר של שימוש ב EXTEND MODE אלא שזו בבדאי לא הדרך האלגנטית!!!!!
אפילו מכוערת !!!!
הבעיה העיקרית היא שבמוד הזה אני לא יכול לראות טלויזיה מהמחשב.
הדרך ה"נכונה" הייתה לאפשר לכל אפליקצית ה PVR בה אני בוחר לתפקד כמו ב Theater Mode ואז בדיוק כפי שזה עובד ב WinTV2K אני יכול להגדיל/להקטין את חלון האפליקציה או סתם לשים אותה ב Minimize ולהקפיץ אותה מתי שקורה משהו מעניין (במקום להקפיץ את עצמי לחדר הסמוך).
נכון שבמקרה שלי (בגלל שכפי שציינתי המחשב שלי מחובר ב VGA במקביל לחיבור ה DVI) אני יכול בלחיצת כפתור על המסך לעבור לחיבור האנלוגי = למסך של תוכנת ה PVR שלי אבל עדיין הברירה הזו אינה הברירה ה"אלגנטית"/"נכונה".
שוב, מצב "נכון וראוי" מבחינתי - חלון תוכנת הPVR מתפקד כברירת מחדל ב"Theater Mode".
בנוגע להצעה השניה (שלט MCE), חשבתי שהשלט מאפשר רק שליטה על המחשב... (עדיין לא ברור לי)
האם השלט של MCE מאפשר לי לשלוט גם על כלל הפקדים של שלט הוט? האם הוא מסוגל ללמוד ולהחליף את השלט של הוט, השלט של הטלויזה והשלט של הרסיבר?
ואם לא, אולי נכון יהיה לקנות אותו ולגנוז את השלט עצמו אחרי ש"אלמד" את השלט של הוט לחקות את הפקודות שלו....
ופה אני חוזר ל USB-UIRT זה בדיוק מה שרציתי לקבל ממנו....
תודה רבה וחג שמח,
ארנון
הכוונה היא בשלט MCE הוא בIR BLASTER הנתקע אליו מאחורי הקולט. בעזרתו אתה יכול לבקר את שינוי הערוצים.
שלט MCE הוא לא שלט חכם ממש- אבל הוא כן יודע ללמוד קודים כהוא עובד תחת MCE בצורה כלשהיא. כי כך מזהה MCE את השלט של הממיר שלך. כך שיכול להיות שכן הוא יכול להתחרות בפתרון USBUIRT כמשדר מקלט. חפש בפורמים של מיקרוסופט.
אני יודע שהמקלדת של מיקרוסופט התואמת לקולט זה אכן יודעת לשלוט על מספר מוצרים.
לגבי בקרה על תוכנות שבמחשב HIP BYREMMOTE מאפשר שליטה בעזרתו כמו בIMON. לא יודע עם זה עוזר לך במשהו.
מוד EXTEND זה מוד בו שני המסכים קימים בו זמנית - אחד בהמשך השני ברזולוציה שונה וביציאה שונה - אחד VGA ואחד למשל SVIDEO. בעזרת העכבר אתה גורר אפליקציות שאתה רוצה להציג על הטלויזיה למסך של הטלויזיה שהוא ברזולוציה שונה ממסך המחשב. בעת מקסימום לאפליקציה היא תוצג במלוא המסך התואם. אם אתה צריך אותה תוכנה בשניהם פשוט צור SHORTCUT נוסף במסך השני.
ולגבי האפשרות לצפות בשני המסכים בו זמנית בטלויזיה. כאן אין לי פתרון אלגנטי אלא אם כן תעבור ממוד של EXTEND למוד של OVERLAP שיש לכמה מהכרטיסים. זה ראיתי דוקא בNVIDIA במקרה של שוני ברזולציה ילקח תת מסך מהמסך הראשי להצגה במסך המשני.
גם מוצר כמו POWERSTRIP יכול לעזור לך. תוכנת ZOOMPLAYER גם היא נוחה בהתאמת רזולוציות לסרטים.
שלט MCE הוא לא שלט חכם ממש- אבל הוא כן יודע ללמוד קודים כהוא עובד תחת MCE בצורה כלשהיא. כי כך מזהה MCE את השלט של הממיר שלך. כך שיכול להיות שכן הוא יכול להתחרות בפתרון USBUIRT כמשדר מקלט. חפש בפורמים של מיקרוסופט.
אני יודע שהמקלדת של מיקרוסופט התואמת לקולט זה אכן יודעת לשלוט על מספר מוצרים.
לגבי בקרה על תוכנות שבמחשב HIP BYREMMOTE מאפשר שליטה בעזרתו כמו בIMON. לא יודע עם זה עוזר לך במשהו.
מוד EXTEND זה מוד בו שני המסכים קימים בו זמנית - אחד בהמשך השני ברזולוציה שונה וביציאה שונה - אחד VGA ואחד למשל SVIDEO. בעזרת העכבר אתה גורר אפליקציות שאתה רוצה להציג על הטלויזיה למסך של הטלויזיה שהוא ברזולוציה שונה ממסך המחשב. בעת מקסימום לאפליקציה היא תוצג במלוא המסך התואם. אם אתה צריך אותה תוכנה בשניהם פשוט צור SHORTCUT נוסף במסך השני.
ולגבי האפשרות לצפות בשני המסכים בו זמנית בטלויזיה. כאן אין לי פתרון אלגנטי אלא אם כן תעבור ממוד של EXTEND למוד של OVERLAP שיש לכמה מהכרטיסים. זה ראיתי דוקא בNVIDIA במקרה של שוני ברזולציה ילקח תת מסך מהמסך הראשי להצגה במסך המשני.
גם מוצר כמו POWERSTRIP יכול לעזור לך. תוכנת ZOOMPLAYER גם היא נוחה בהתאמת רזולוציות לסרטים.
נערך לאחרונה על ידי AdiLev ב 23/09/2006 19:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
שוב תודה עדי,
1. את הפיתרון של EXTENDED MODE אני אכן מכיר ולא אהבתי אלא ש.... בסוף דיברת על אופציה של SHORTCUT שעליה למען האמת לא חשבתי והיא כאן נשמעת כמו פתרון ראוי אם:
א. זה מתנהג כמו SHORTCUT לכל דבר (ומשנה באפליקציה המקורית - במסך השני הכל במקביל).
ב. אם שינוי כמו הזזת החלון, MINIMIZE וכו' אינו משפיע על האפליקציה במסך המורחב
ג. אם אבין איך אפשר לפתוח SHORTCUT לחלון פעיל (ולראות אותו במופע נוסף) זה לא ממש דומה ל SHORTCUT סטנדרטי של WIN לפתיחת חלון.... ופתיחה נוספת של אותה האפליקציה לא בלבד שאינה אפשרית (במקרה של GB-PVR לפחות) היא גם לא תשנה דבר בחלון השני והכי גרוע - תזלול משאבים מיותרים.....
אפשר לשאול למה אתה מתכוון וטיפ קטן איך לגשת לזה?
2. שלט MCE - שתי בעיות:
א. אם הבנתי אותך נכון, את ה IR BLASTER של ה PVR 150 שלי אני אמור לחבר למקלט של ה MCE אלא שאת ה IR BLASTER שלי איבדתי (כל המערכת שווה הרבה פחות כרגע עד המחשב יוכל להחליף ערוצים בממיר הוט ולהקליט כמו שצריך).
ב. במקרה שלי, אני צריך לזהות לא רק את הממיר אלא את הטלויזיה והרסיבר (ולמה לא את המזגן למשל) כך שאם השלט של MSE אינו שימושי עבורי ואני בסה"כ צריך ללמוד ממנו כמה דברים (ללמד את השלט של הוט או כל שלט אוניברסלי ראוי לשמו) הרי שנראה כאילו ש USBUIRT תפור למידותי ולצרכי (אגב, מעולם לא הבנתי איך ניתן ללמד שלט לדבר איתו אם הוא לא בא עם שלט שאת הפקודות שלו אני יכול ללמד שלט אחר...).
תודה רבה
ארנון
1. את הפיתרון של EXTENDED MODE אני אכן מכיר ולא אהבתי אלא ש.... בסוף דיברת על אופציה של SHORTCUT שעליה למען האמת לא חשבתי והיא כאן נשמעת כמו פתרון ראוי אם:
א. זה מתנהג כמו SHORTCUT לכל דבר (ומשנה באפליקציה המקורית - במסך השני הכל במקביל).
ב. אם שינוי כמו הזזת החלון, MINIMIZE וכו' אינו משפיע על האפליקציה במסך המורחב
ג. אם אבין איך אפשר לפתוח SHORTCUT לחלון פעיל (ולראות אותו במופע נוסף) זה לא ממש דומה ל SHORTCUT סטנדרטי של WIN לפתיחת חלון.... ופתיחה נוספת של אותה האפליקציה לא בלבד שאינה אפשרית (במקרה של GB-PVR לפחות) היא גם לא תשנה דבר בחלון השני והכי גרוע - תזלול משאבים מיותרים.....
אפשר לשאול למה אתה מתכוון וטיפ קטן איך לגשת לזה?
2. שלט MCE - שתי בעיות:
א. אם הבנתי אותך נכון, את ה IR BLASTER של ה PVR 150 שלי אני אמור לחבר למקלט של ה MCE אלא שאת ה IR BLASTER שלי איבדתי (כל המערכת שווה הרבה פחות כרגע עד המחשב יוכל להחליף ערוצים בממיר הוט ולהקליט כמו שצריך).
ב. במקרה שלי, אני צריך לזהות לא רק את הממיר אלא את הטלויזיה והרסיבר (ולמה לא את המזגן למשל) כך שאם השלט של MSE אינו שימושי עבורי ואני בסה"כ צריך ללמוד ממנו כמה דברים (ללמד את השלט של הוט או כל שלט אוניברסלי ראוי לשמו) הרי שנראה כאילו ש USBUIRT תפור למידותי ולצרכי (אגב, מעולם לא הבנתי איך ניתן ללמד שלט לדבר איתו אם הוא לא בא עם שלט שאת הפקודות שלו אני יכול ללמד שלט אחר...).
תודה רבה
ארנון
לגבי SHORTCUT בהרבה מקרים לא תופעל התוכנה פעמים. ההבדל הוא שאם אתה צריך להשתמש באותה תוכנה בשתי סוגי התצוגות אזי בכל פעם במקסימיז היא תיפתח לגודל המסך המתאים בכל אחד מהמסכים - זה הכל. היא לא תופיע במקביל במוד זה בשניהם והאמת אני לא מבין מדוע יש צורך לזה.
השלט במקרה הזה הוא ה IR BLASTER והתוכנה היא הPC עצמו
USB UIRT בא עם כלי למידה של המקלט שלו ויכול לשלוט עד 3 מכשירים על ידי חיבור היציאה של 3 IR BALSTER לשלושה מכשירים.
שווה לך לבקר גם בפורום של שלטים ובית חכם פה...
השלט במקרה הזה הוא ה IR BLASTER והתוכנה היא הPC עצמו
USB UIRT בא עם כלי למידה של המקלט שלו ויכול לשלוט עד 3 מכשירים על ידי חיבור היציאה של 3 IR BALSTER לשלושה מכשירים.
שווה לך לבקר גם בפורום של שלטים ובית חכם פה...
תודה רבה,
1. בכל הנוגע לצפיה משולבת במסך הטלויזיה והמחשב - Back to square one אני טענתי בהתלחלה שיש פשוט ייתרון ל WinTV2K בכך שניתן לצפות ב full screen בטלויזיה ומבקביל, אם רוצים ניתן לצפות במחשב (בחלון קטן, גדול, מסך מלא, מוקטן שלשורת המשימות מעל כל אפליקציה בצד וכו'). האופציה הזו נחמדה ושימושית למי שעובד בערב על המחשב ורוצה לשמוע טלויזה ברקע עם יכולת לעבור לטלויזיה בכל שלב (אני עדיין טוען שיש פה ייתרון גדול). אולי אמשיך ואבדוק אם אני מסוגל לכפות על תוכנת ה PVR שלי להתנהג ב"מוד תאטרון" - ממש באותה פשטות שעושה WinTV2K אלא שפה, אני רוצה לראות בטלויזיה לא רק את הוידאו של התוכנה במסך מלא אלא את כל החלון של ה PVR שלי.
נתנחם בינתיים שבמקרה שלי (עבודה עם חיבור VGA ו DVI במקביל במסך המחשב) אני יכול בלחיצת כפתור לעבור ממסך למסך (ממחשב וטלויזיה וחזרה). מקווה שהטיפ הזה יעזור לכל מי שמעוניין לעבור לטלויזיה בחדר המחשב.
2. תודה רבה על כל הסיוע והטיפים בנוגע לשלטים. אני אכן אכנס לפורום (הסתובבתי שם ואהבתי). אני מבין ש USB-UIRT (שקשה למצוא בארץ עכשיו) לא ממש נותן ייתרון גדול בהשוואה לשלט MSE (במקרה השני אני פשוט אלמד את השלט ולא יעשה בו שימוש).. אני רק לא הבנתי אם בשני המקרים הרעיון מבוסס על חיבור ה IR BLASTER של HH (שכאמור חסר לי) בצידו האחורי של המקלט או ששניהם מגיעים עם IR BLASTER משלהם.
תודה רבה על כל הסיוע,
ארנון
1. בכל הנוגע לצפיה משולבת במסך הטלויזיה והמחשב - Back to square one אני טענתי בהתלחלה שיש פשוט ייתרון ל WinTV2K בכך שניתן לצפות ב full screen בטלויזיה ומבקביל, אם רוצים ניתן לצפות במחשב (בחלון קטן, גדול, מסך מלא, מוקטן שלשורת המשימות מעל כל אפליקציה בצד וכו'). האופציה הזו נחמדה ושימושית למי שעובד בערב על המחשב ורוצה לשמוע טלויזה ברקע עם יכולת לעבור לטלויזיה בכל שלב (אני עדיין טוען שיש פה ייתרון גדול). אולי אמשיך ואבדוק אם אני מסוגל לכפות על תוכנת ה PVR שלי להתנהג ב"מוד תאטרון" - ממש באותה פשטות שעושה WinTV2K אלא שפה, אני רוצה לראות בטלויזיה לא רק את הוידאו של התוכנה במסך מלא אלא את כל החלון של ה PVR שלי.
נתנחם בינתיים שבמקרה שלי (עבודה עם חיבור VGA ו DVI במקביל במסך המחשב) אני יכול בלחיצת כפתור לעבור ממסך למסך (ממחשב וטלויזיה וחזרה). מקווה שהטיפ הזה יעזור לכל מי שמעוניין לעבור לטלויזיה בחדר המחשב.
2. תודה רבה על כל הסיוע והטיפים בנוגע לשלטים. אני אכן אכנס לפורום (הסתובבתי שם ואהבתי). אני מבין ש USB-UIRT (שקשה למצוא בארץ עכשיו) לא ממש נותן ייתרון גדול בהשוואה לשלט MSE (במקרה השני אני פשוט אלמד את השלט ולא יעשה בו שימוש).. אני רק לא הבנתי אם בשני המקרים הרעיון מבוסס על חיבור ה IR BLASTER של HH (שכאמור חסר לי) בצידו האחורי של המקלט או ששניהם מגיעים עם IR BLASTER משלהם.
תודה רבה על כל הסיוע,
ארנון