בעיית מקום (עומק מדף) למגבר / CD

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
morke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,
אני חמור וביקשתי ממתקין הגבס שיכין לי מזנון עבור הטלויזיה והמגבר / ממיר / CD בעומק של 32 ס"מ.
זה היה לפני שקניתי את המגבר ולא היה לי ממיר ועכשיו אני רואה שהעומק שלהם הוא כ-35-36 ס"מ, כלומר הם יבלטו לי החוצה (קדימה) מהמדף.

האם יש למישהו פתרון יצירתי איך להאריך קצת את העומק של המדף? חשבתי להבריג פלטת עץ אל הגבס אבל זה מכוער
תודה

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

תוכל לצרף תמונה?

morke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

בטח, הנה
שתי תמונות
המזנון
 המזנון
מבט רחב יותר
 מבט רחב יותר

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

אני לא רואה שום סיכוי שאיזשהו מגבר/רסיבר יכנס למזנון הזה.
קח בחשבון שלא מספיק שהמזנון יהיה באותו עומק של הרסיבר. רוב יצרני הרסיברים ממליצים על שטח אוורור פתוח של לפחות 10 ס"מ מכל צד, כדי למנוע התחממות. בנוסף, כל החיבורים והחוטים מאחור גם הם תופסים מקום.

לכן הדעה שלי היא, עם כל הצער שבדבר, שאין מנוס מלפרק את המזנון הזה ולבנות / לקנות מזנון אחר במקומו.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #5 

או לפרק את המזנון ולשים מתקן מדפים נורמלי.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

אפשר להרכיב זכוכית מחוסמת בעובי 14 מ"מ שתבלוט החוצה, ככה אתה לא מאבד את האפקט של מזנון צף וגם המכשירים כנסו...

הדרך הקלה יותר זה להאריך את הגבס... פשוט להרכיב תוספת על הקונסטרוקציה קיימת... קשה לראות אך זה נראה פרופיל 7... לכן זה בדיוק ה8 ס"מ החסרים למדף בעומק 40 ס"מ... אותו איש גבס יכול לעשות זאת מבלי לפרק...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #7 

שאלה:
מעבר לבעית עומק הקונסטרוקציה, אין בעיה עם מזנוני גבס צפים כאלה (ללא תמיכה מלמטה), מבחינת המשקל של מספר מכשירי המדיה (מגבר/רסיבר, ממיר, נגן CD/בלוריי וכו') המונחים עליהם?
תמיד נראה לי קצת גבולי מבחינת העמידות והעיגון לקיר, נוכח המשקל הממוצע הרב שמונח עליהם...

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #8 

Lee כתב:שאלה:
מעבר לבעית עומק הקונסטרוקציה, אין בעיה עם מזנוני גבס צפים כאלה (ללא תמיכה מלמטה), מבחינת המשקל של מספר מכשירי המדיה (מגבר/רסיבר, ממיר, נגן CD/בלוריי וכו') המונחים עליהם?
תמיד נראה לי קצת גבולי מבחינת העמידות והעיגון לקיר, נוכח המשקל הממוצע הרב שמונח עליהם...
...
תלוי. עם התקנה מקצועית ונכונה מדף גבס יכול להחזיק גם עשרות ק"ג...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

morke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

JEXY כתב:אפשר להרכיב זכוכית מחוסמת בעובי 14 מ"מ שתבלוט החוצה, ככה אתה לא מאבד את האפקט של מזנון צף וגם המכשירים כנסו...

הדרך הקלה יותר זה להאריך את הגבס... פשוט להרכיב תוספת על הקונסטרוקציה קיימת... קשה לראות אך זה נראה פרופיל 7... לכן זה בדיוק ה8 ס"מ החסרים למדף בעומק 40 ס"מ... אותו איש גבס יכול לעשות זאת מבלי לפרק...
...
או, זה כבר נשמע כמו פתרון שאני יכול לחיות איתו.
אני מניח שהרחבת הגבס לא תהווה בעיה של משקל כי רוב המשקל ילך על המדף המקורי גם ככה, שהוא רוב העומק שבשימוש.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #10 

morke

סתם בשביל לדעת (מובן שאתה לא חייב לענות), מה עלות עבודת גבס כזו, שהיא בסיסית יחסית, שנעשית ע"י בעל מקצוע?
אני שואל, כי חשבתי בעתיד לעשות משהו בסגנון (אבל עם תמיכה מלמטה), ורציתי לדעת אם הפער במחיר בין עבודה עצמית וע"י איש מקצוע, מצדיק את הטרחה שכרוכה בעבודה עצמית.

תודה

morke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

לא יכול להגיד בדיוק כי זה היה חלק מתמחור שכלל עבודות שונות בבית, כולל צבע, פריצת קיר וכו'.
בהתחשב בעלות של שאר הדברים שנעשו אצלי - החלק היחסי של העבודה הזו יחסית מזערי - אני יכול לשער שכמה מאות שקלים בודדות.
לי היה חשוב שזה יקרה מהר ואין לי זמן לעשות את זה בעצמי - כך שלא היתה לי הרבה בחירה פה (ולהפסיד יום עבודה היה עולה לי יותר).

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”