למישהו יש מושג איך אני מחבר רמקולים של מחשב ליציאת speakers במסך krp500m?
-
Stookza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
האם מישהו מכיר מתאם של headphones 3.5mm ל speakers terminal?
או אולי יודע על איזשהי קומבינה אחרת שאפשר לעשות כדי לחבר את הרמקולים שהם עם חיבור אוזניה [3.5mm] או לנסות משהו אחר עם כבל RCA[אדום לבן] שיתחבר ישירות לסאב וופר של הרמקולים? אבל הכל ללא רסיבר או מדיה רסיבר.
תודה.
או אולי יודע על איזשהי קומבינה אחרת שאפשר לעשות כדי לחבר את הרמקולים שהם עם חיבור אוזניה [3.5mm] או לנסות משהו אחר עם כבל RCA[אדום לבן] שיתחבר ישירות לסאב וופר של הרמקולים? אבל הכל ללא רסיבר או מדיה רסיבר.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 08/03/2013 12:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
חבר קודם אוזניות, אתה שומע קול?
אם התשובה חיובית כל רמקולים מוגברים (עצמאית) ואיכותיים של מחשב (לדוגמא Logitech או JBL) יתאימו.
אם אינך שומע קול, או שהיציאה לא מיועדת לאוזניות, או שבכלל זאת כניסה.
אם התשובה חיובית כל רמקולים מוגברים (עצמאית) ואיכותיים של מחשב (לדוגמא Logitech או JBL) יתאימו.
אם אינך שומע קול, או שהיציאה לא מיועדת לאוזניות, או שבכלל זאת כניסה.
-
Stookza
- חבר פעיל מאוד

חחח כמובן שניסיתי אבל אנלא שומע שום קול אך יש מן צפצוף כזה שיוצא מן הרמקולים, רק ברגע שאני לוחץ על השלט של הטלויזיה שמצביע שמשהו לא תקין ולכן מדובר כנראה רק בכניסות, היציאה היחידה של רמקולים במסך הזה מסובכת, כל השאר בנושא AUDIO במסך הזה כנראה הן רק כניסות, זו יציאה כמו של מערכת סטריאו [אבל גם לא בדיוק] שצריך לחבר חוטים חתוכים ישירות לטלויזיה או שיש איזשהו מתאם מיוחד אבל אני לא מכיר כזה, זה אפילו לא עם קליפס נסגר על החוט כמו שיש במערכת סטריאו או כמו שיש בספק של תאורת לדים חיצונית למסכים למי שמכיר, אלא משהו קצת שונה, מעולם לא התעסקתי או נתקלתי בזה.
חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום פתרון, אין גם תמונה מדויקת של צילום היציאה מהמסך, השם של היציאות רמקולים במסך נקרא: SPEAKER (R) terminal ,SPEAKER (L ) terminal מדובר בשתי יציאות אחת באדום אחת בלבן.
חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום פתרון, אין גם תמונה מדויקת של צילום היציאה מהמסך, השם של היציאות רמקולים במסך נקרא: SPEAKER (R) terminal ,SPEAKER (L ) terminal מדובר בשתי יציאות אחת באדום אחת בלבן.
-
Stookza
- חבר פעיל מאוד

כרגע הם מחוברים לממיר HD בכבל RCA אבל אני לא יכול לשלוט על הווליום עם השלט
ולא יכול לשמוע גם אם אני צופה בDVD[אמנם נדיר אבל עדין לעיתים]
אבל יש יציאות רמקולים אדום לבן במסך[חוץ מהחיבורי RCA AUDIO INPUT ושקע אוזניה שיש במסך] אז למה בדיוק הם נועדו?
אבל יש יציאות רמקולים אדום לבן במסך[חוץ מהחיבורי RCA AUDIO INPUT ושקע אוזניה שיש במסך] אז למה בדיוק הם נועדו?
כנראה לזה:...Stookza כתב:כרגע הם מחוברים לממיר HD בכבל RCA אבל אני לא יכול לשלוט על הווליום עם השלטולא יכול לשמוע גם אם אני צופה בDVD[אמנם נדיר אבל עדין לעיתים]
אבל יש יציאות רמקולים אדום לבן במסך[חוץ מהחיבורי RCA AUDIO INPUT ושקע אוזניה שיש במסך] אז למה בדיוק הם נועדו?...
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... ma/KRP-S04
Batnun
.
-
Stookza
- חבר פעיל מאוד

אחלה, תודה על הלינק
כן את הרמקולים היחודיים של פיוניר הספציפיים לטלויזיה הזו כבר הכרתי אך לא רכשתי אותם ואין באפשרותי להשיג, והם גם יקרים, אני מעוניין בסה"כ לחבר את הרמקולים הללו של לוג'יטק http://www.logitech.com/en-us/product/s ... ystem-z323
ולא הבנתי בדיוק איך, האם כדאי לחתוך את הכבל אוזניות[3.5מ"מ] של הרמקולים ולפגום בו ואז לפצל אותו לשחור אדום ולחבר ישירות[בליפוף] לחיבורים של הרמקולים SPEAKERS TERMINAL בטלויזיה או שיש אולי איזה מתאם שאפשר לעשות זאת ? או שאני חייב לקנות את ה"רמקולי מדף" שמופיעים בלינק שהבאת לי בכדי לחבר?
[במחשב אין לי בעיה כי יש לי 3 מערכות רמקולים מחוברות במקביל, הקטע הוא שאני רוצה רק סאונד בסיסי לDVD ולממיר HD שניתן יהיה לשלוט עם השלט של הטלויזיה]
כן את הרמקולים היחודיים של פיוניר הספציפיים לטלויזיה הזו כבר הכרתי אך לא רכשתי אותם ואין באפשרותי להשיג, והם גם יקרים, אני מעוניין בסה"כ לחבר את הרמקולים הללו של לוג'יטק http://www.logitech.com/en-us/product/s ... ystem-z323
ולא הבנתי בדיוק איך, האם כדאי לחתוך את הכבל אוזניות[3.5מ"מ] של הרמקולים ולפגום בו ואז לפצל אותו לשחור אדום ולחבר ישירות[בליפוף] לחיבורים של הרמקולים SPEAKERS TERMINAL בטלויזיה או שיש אולי איזה מתאם שאפשר לעשות זאת ? או שאני חייב לקנות את ה"רמקולי מדף" שמופיעים בלינק שהבאת לי בכדי לחבר?
[במחשב אין לי בעיה כי יש לי 3 מערכות רמקולים מחוברות במקביל, הקטע הוא שאני רוצה רק סאונד בסיסי לDVD ולממיר HD שניתן יהיה לשלוט עם השלט של הטלויזיה]
-
Stookza
- חבר פעיל מאוד

הבנתי,
השאלה היא, גם אם אני משיג רמקולים רגילים ללא מגבר נניח, אבל לא הרמקולים האורגינליים של המסך, אז איך אני מחבר אותם? בליפוף ליציאות רמקולים? הרי לכל רמקול יש חוט אחד אדום [+] ואחד שחור [-], זאת אומרת 4 חוטים ל2 רמקולים, ובטלויזיה יש רק 2 חיבורים, אחד אדום ואחד לבן.
לא מבין את זה, הדבר הזה כבר סיבך אותי, אם זה מסך כ"כ "מקצועי" לא יכלו לדאוג לפחות שיהיו לו יציאת אוזניות אחת פשוטה לחיבור רמקולי מחשב פשוטים? או אפילו יציאת RCA?
השאלה היא, גם אם אני משיג רמקולים רגילים ללא מגבר נניח, אבל לא הרמקולים האורגינליים של המסך, אז איך אני מחבר אותם? בליפוף ליציאות רמקולים? הרי לכל רמקול יש חוט אחד אדום [+] ואחד שחור [-], זאת אומרת 4 חוטים ל2 רמקולים, ובטלויזיה יש רק 2 חיבורים, אחד אדום ואחד לבן.
לא מבין את זה, הדבר הזה כבר סיבך אותי, אם זה מסך כ"כ "מקצועי" לא יכלו לדאוג לפחות שיהיו לו יציאת אוזניות אחת פשוטה לחיבור רמקולי מחשב פשוטים? או אפילו יציאת RCA?
אתה צריך בננה מיוחדת שיש לה יציאה ל2 חוטים
אם תסתכל בMANUALS בעמוד 8 אתה תראה את הכבל שמקבלים עם הבננה המיוחדת בקצה
אם תסתכל בMANUALS בעמוד 8 אתה תראה את הכבל שמקבלים עם הבננה המיוחדת בקצה
-
Stookza
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה!
איך בדיוק קוראים לכבל הזה? ואיך אני יכול לקנות אותו, יש לך אולי לינק בשבילי?
אז הבנתי שאת הרמקולים של המחשב אני לא יכול לחבר סופית רק בגלל שיש להם מגבר/סאב וופר נכון? וחייב רק רמקולים עם חוט חתוך ופתוח?
איך בדיוק קוראים לכבל הזה? ואיך אני יכול לקנות אותו, יש לך אולי לינק בשבילי?
אז הבנתי שאת הרמקולים של המחשב אני לא יכול לחבר סופית רק בגלל שיש להם מגבר/סאב וופר נכון? וחייב רק רמקולים עם חוט חתוך ופתוח?
לפי החוברת שמצורפת למסך אתה אמור לקבל את הכבל עם הבננות האלה עם המסך
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... a/KRP-500M
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... a/KRP-500M
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אפשרי לחבר ספלייס לכל גיד ולחבר כבל רמקול... אם יש לך את הכלים ואת הידע זה עניין של רבע שעה... אם לא, תתן לאנשי מקצוע את התעסוקה במחברים.Stookza כתב:כן, אבל אני קניתי את המסך ממישהו ביד 2 לפני שבוע והוא לא הביא לי כלום חוץ מהמסך והשלט....
Stookza
אתה צריך מחבר מוזר כמו בתמונה. הוא מוזר לי כי פעם ראשונה שאני רואה מחבר מהסוג הזה. אני אנסה לברר בעבודה שלי אם יש משהו זהה אבל אני מסופק אם כן.
רוחב החריץ (הפלסתיק) כ 0.8 מ"מ ומפתח השפתיים המתכתיות (בפנים) כ 0.3 מ"מ.
אולי, בעקבות התמונה, מישהו בפורום יזהה את המחבר והיכן אפשר להשיג אותו.
אתה צריך מחבר מוזר כמו בתמונה. הוא מוזר לי כי פעם ראשונה שאני רואה מחבר מהסוג הזה. אני אנסה לברר בעבודה שלי אם יש משהו זהה אבל אני מסופק אם כן.
רוחב החריץ (הפלסתיק) כ 0.8 מ"מ ומפתח השפתיים המתכתיות (בפנים) כ 0.3 מ"מ.
אולי, בעקבות התמונה, מישהו בפורום יזהה את המחבר והיכן אפשר להשיג אותו.
-
Stookza
- חבר פעיל מאוד

כן! תודה אחי על הכבל הזה אני מדבר, מישהו יודע איך קוראים לו ואיפה ניתן להשיג כזה? [עדיף ברכישה אונליין]
מעדיף שבצד השני שלו יהיו חיבור אוזניה 3.5מ"מ או RCA [נקבה], בכל זאת אני עדיין מתעקש לנסות לחבר את זה לרמקולי מחשב של לוג'יטק עם סאב וופר, לפני שאני רוכש רמקולי "מדף" בעלי חוטים חתוכים עם + - בלבד.
מעדיף שבצד השני שלו יהיו חיבור אוזניה 3.5מ"מ או RCA [נקבה], בכל זאת אני עדיין מתעקש לנסות לחבר את זה לרמקולי מחשב של לוג'יטק עם סאב וופר, לפני שאני רוכש רמקולי "מדף" בעלי חוטים חתוכים עם + - בלבד.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זהו מחבר ייחודי של המסך ספציפי... תחפש באיביי או לחילופין כפי שרשמתי, תקח איש מקצוע שיחווט את המחברים למתאם CLIP סטנדרטי.Stookza כתב:כן! תודה אחי על הכבל הזה אני מדבר, מישהו יודע איך קוראים לו ואיפה ניתן להשיג כזה? [עדיף ברכישה אונליין]
מעדיף שבצד השני שלו יהיו חיבור אוזניה 3.5מ"מ או RCA [נקבה], בכל זאת אני עדיין מתעקש לנסות לחבר את זה לרמקולי מחשב של לוג'יטק עם סאב וופר, לפני שאני רוכש רמקולי "מדף" בעלי חוטים חתוכים עם + - בלבד....
בנוסף, לא תוכל לחבר רמקולי מחשב עם כניסת RCA או PL ללא חיבור מנחת...
אם אתה מנסה לחסוך בכל הסיפור הזה, תחפש זוג רמקולים ישנים של מערכות סטריאו ותחבר ישירות למסך עם מתאם CLIP...
-
Stookza
- חבר פעיל מאוד

תודה jexy
זאת אומרת שאני חייב את המחבר הייחודי של פיוניר שאני מחפש בנרות ולא מוצא ב ebay ובשום מקום אחר בגוגל
יש אפשרות לחבר את המנחת הזה? http://www.sound-d.co.il/85247/%D7%9E%D ... %D7%AA-RCA
ואז לחבר לו כבל RCA ולחבר ישירות לRCA של הסאב וופר שמחובר ישירות לרמקולי מחשב וזה במקום המתאם קליפ ורמקולי סטריאו?
ואם לא, אתה יכול לשלוח לי לינק לרכישת מתאם קליפ או לספלייס שדיברת עליהם או אפילו את המחבר הספציפי של פיוניר[אם תמצא] שמתחבר לגיד ביציאות רמקולים בטלויזיה? כדי לראות מה זה ואיך זה נראה וארכוש אותם גם, כי בדיוק מהיום יש לי גם רמקולים פנויים של מערכת מיני סטריאו של AIWA שנמצאת אצלי מגיל 8
אך לא בטוח שלא אשתמש בה, יכול ליהיות שעוד אחבר אותה למחשב השני.
אם אראה באיזה כבלים מדובר אז יש לי פחות או יותר את הידע ויש לי עזרה גם מבן זוגה של אימי, מקסימום אם לא אסתדר עם זה אז אקרא לך, אודה לך אם תוכל לשלוח לי בפרטי מה העלות של חיווט הרמקולים או חיבורם לרמקולי מחשב עם מנחת.
אני אישית מעדיף קודם כל לנצל את הרמקולים של המחשב ואיכשהו לחבר אותם לטלויזיה.
זאת אומרת שאני חייב את המחבר הייחודי של פיוניר שאני מחפש בנרות ולא מוצא ב ebay ובשום מקום אחר בגוגל
יש אפשרות לחבר את המנחת הזה? http://www.sound-d.co.il/85247/%D7%9E%D ... %D7%AA-RCA
ואז לחבר לו כבל RCA ולחבר ישירות לRCA של הסאב וופר שמחובר ישירות לרמקולי מחשב וזה במקום המתאם קליפ ורמקולי סטריאו?
ואם לא, אתה יכול לשלוח לי לינק לרכישת מתאם קליפ או לספלייס שדיברת עליהם או אפילו את המחבר הספציפי של פיוניר[אם תמצא] שמתחבר לגיד ביציאות רמקולים בטלויזיה? כדי לראות מה זה ואיך זה נראה וארכוש אותם גם, כי בדיוק מהיום יש לי גם רמקולים פנויים של מערכת מיני סטריאו של AIWA שנמצאת אצלי מגיל 8
אם אראה באיזה כבלים מדובר אז יש לי פחות או יותר את הידע ויש לי עזרה גם מבן זוגה של אימי, מקסימום אם לא אסתדר עם זה אז אקרא לך, אודה לך אם תוכל לשלוח לי בפרטי מה העלות של חיווט הרמקולים או חיבורם לרמקולי מחשב עם מנחת.
אני אישית מעדיף קודם כל לנצל את הרמקולים של המחשב ואיכשהו לחבר אותם לטלויזיה.